"معرفه و نکره" اقای ناصح زاده
-
فقط ضمایر متصل رفعی حساب میکردیم، اما من هنوزم نفهمیدم چرا معرفه در نظر گرفته؟
-
بعدش معنیش میشه برادرانم را که منو از عیبام اگاه میکنن(هدایت میکنن) دوست دارم! دوست دارم فعله :|
-
RAHIL_28 در "معرفه و نکره" اقای ناصح زاده گفته است:
کنکور بوده؟
-
RAHIL_28 در "معرفه و نکره" اقای ناصح زاده گفته است:
کنکور بوده؟
@dr-bernosi نه تالیفیه واسه الگوئه
-
بعدش معنیش میشه برادرانم را که منو از عیبام اگاه میکنن(هدایت میکنن) دوست دارم! دوست دارم فعله :|
@dr-bernosi پاسخ نامه محبوب ترین معنی کرده
-
اها میشه صفت تفضیلی! پس داره :|
-
عربیم داغونه :|
-
پس یعنی همه جا صدق نمیکنه این زنجیره آقای ناصح زاده.
خودمون هم باید بقیشو چک کنیم. -
کاش جوری بشه استاد تایم خاصی تو روز خاصی باشه که بعضی جاها تو تستا با تدریسشون تناقض ایجاد میشه برطرف کنه.
-
@dr-bernosi
اُحِبُّ اگر بود حرف شما درست میبود -
RAHIL_28
چرا دیگه صدق میکنه. احب معرفه به اضافه به اخوان و اخوان معرفه به اضافه به ی و ی ضمیر و معرفه است. پس هر سه معرفه اند.baghi1377 اگه ویدیو معرفه نکره اقای ناصح زاده دیده باشید تو زنجیره های اسمی ک مشخص کرده شروع کنند هزجیره اسمیمون باید در ظاهر نکره باشه
-
RAHIL_28
چرا دیگه صدق میکنه. احب معرفه به اضافه به اخوان و اخوان معرفه به اضافه به ی و ی ضمیر و معرفه است. پس هر سه معرفه اند.baghi1377 اگه بر اساس اقای ناصح زاده نگیم درسته ولی چو نبا او نروش خوندم میخوام بر اسا همون بفهمم چی ب چیه
-
baghi1377 اگه ویدیو معرفه نکره اقای ناصح زاده دیده باشید تو زنجیره های اسمی ک مشخص کرده شروع کنند هزجیره اسمیمون باید در ظاهر نکره باشه
-
RAHIL_28
خب درسته دیگه احب در ظاهر نکره است. اخوان هم در ظاهر نکره است. فقط ضمیر ی معرفه است که زنجیری قبلیا رو معرفه میکنه دیگه.baghi1377 اسم تفضیله دیگه درسته؟!
یک دنیا ممنونم