خرابی سایت
-
الان دوستان راه ابریشمی که صبح زود وارد داشبورد شدن
گدار رو داخل داشبورد دیدن؟این پست پاک شده! -
mahmood 0 دقیقا
همین یه بار یه تخفیف گنده گیرم اومده بود
کی چشمم زد آخهbahar mohammadi 0 واس تو هم 100درصد بود دوستمم 100 در اومده بود نتونسته استفاده کنه یعنی چی اخه
-
گدار رو داخل داشبورد دیدن؟Alireza a2 خیر نبود
الان گدار آخرین اولویت هست
اصلا گدار رو برای حتی ما ابریشمی ها پولی کنن ولی سایت رو درست بکنن ممنونم می شیم -
آلا عزیز
از دیروز تا الان تقریبا یه روزه که سایت بالا نمیاد ، چه برسه به این که بشه تیکت زد ، الان هم راه ابریشمی ها دم ازمونشون عقب افتادن ، هم اونایی که شنبه امتحان دارن نمیتونن وارد پنل ابریشمشون بشنمن نه متخصصم نه هیچی ، ولی بنظرم سرور ها آلا اگه از یه حدی شلوغ تر بشه ، کار نمیکنه چون صبح اول وقت کار میکرد ، هر چی زمان گذشت و تعداد بیشتری وارد سایت شدن ، همین باعث شد که دوباره سایت قطع بشه
توروخدا اگه میخواین درست کنید سرور رو زوتر انجام بدید منتظر تیکت بچه ها نمونید ، چون حتی نمیشه تیکت زد
امیر رضا فتح اللهی به نظرم به قضیه جوایز یلدا ربط داره چون از دیروز به خاطر تخفیف راه ابریشم خیلی ها وارد سایت آلا شدن باعث شد سایت نابود بشه
من نمیدونم واقعا چرا اینطور میکنن -
خوبه حداقل پنل راه ابریشم من بالا میاد میتونم فیلم ببینم تست بزنم
-
-
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟Mery Stetar دوباره خراب شد که
🥲
sohrab -
bahar mohammadi 0
کاری نمیشه کرد دو روزه اینجوری میشه حداقل کاش فیلمارو دانلود میکردیم صبح کسی دانلود کرده بفرسته
mahmood 0 من شیمی هارو دان کردم خوب بود الان اومدم تحلیل ریاضی دانلود کنم خراب شد باز
-
Mery Stetar دوباره خراب شد که
🥲
sohrabاین پست پاک شده! -
@آرمان-میرانی بیا پنلم من هم پوکید تف
-
سلام خسته **
- !))**نباشید سایت مشکل داره راه ابریشم بالا نمیاد لطفا رسیدگی کنید روز قبل ازمون هاا
-
سلام خسته نباشید ببخشید سایت از دیروز خرابه و هنوزم درست نشده خواهشا زودتر رسیدگی کنین
-
mahmood 0 من شیمی هارو دان کردم خوب بود الان اومدم تحلیل ریاضی دانلود کنم خراب شد باز
Marzieh Abouei اره منم فیلم تموم شد زدم که بعدی دیگه کلا کارد نکرد
-
@مجتبی-ازاچطور
-
کسی فیلمای فرسنگ یک و دو دینی رو دان کرده قبلا؟؟
-
گدار رو داخل داشبورد دیدن؟Alireza a2 نه
-
خداویکلی انگار داره میخنده بهمون که میگه (ای بابا انگار مشکلی پیش امده دوباره تللاش کن
-
سلام صبح به خیر
فقط برای من سایت بالا نمیاد؟Mery Stetar همه هستن