جزوه زیست
-
سلام
من دهم هستم و بخاطر اینکه دیبر زیست مون در حد کتاب درس می ده تا حالا هیچ جزوه و نکته ای برا زیست ننوشتم و فقط رو کتاب رو خوندم
خواستم بپرسم شما چ جوری نکات و جزوه ی زیست رو می نویسید؟ نکات رو در کنار کتاب یاداشت می کنید
یا تک تک نکات رو تو دفتر می نویسید؟(حجم زیست م خیلی زیاده اگه بخوام همه ش رو بنویسم خیلی طول میکشه) برای زیست م خیلی سبز دارم اما خیلیا میگن چون درسنامه طولانیه نخونمش
چیکار کنم؟:( -
-
سلام
من دهم هستم و بخاطر اینکه دیبر زیست مون در حد کتاب درس می ده تا حالا هیچ جزوه و نکته ای برا زیست ننوشتم و فقط رو کتاب رو خوندم
خواستم بپرسم شما چ جوری نکات و جزوه ی زیست رو می نویسید؟ نکات رو در کنار کتاب یاداشت می کنید
یا تک تک نکات رو تو دفتر می نویسید؟(حجم زیست م خیلی زیاده اگه بخوام همه ش رو بنویسم خیلی طول میکشه) برای زیست م خیلی سبز دارم اما خیلیا میگن چون درسنامه طولانیه نخونمش
چیکار کنم؟:(Romina 2006
سلام اگ از همین اول راه نوت برداری کنی خیلییی کمکت میکنه.
به حجمش کار نداشته باش اگ درسنامه باعث میشه بهتر زیست رو درک کنی بخون.
من خودم با درسنامه خیلی سبز اوکی بودم.
و اینکه اگ بخوایی همه نکات رو توی کتابت بنویسی موقع خوندن اذیت میشی پس یه دفتر جدا داشته باش و سعی کن فقط نکات شکلها رو توی کتابت بنویسی و سایر نکات(درسنامه+تستها) رو توی دفترت داشته باشی.
موفق باشی
-
من خودم رو کتاب هیچی نمینویسم براکه وقتی شلوغ میشه اصلا نمیتونم بخونم
-
Romina 2006
سلام اگ از همین اول راه نوت برداری کنی خیلییی کمکت میکنه.
به حجمش کار نداشته باش اگ درسنامه باعث میشه بهتر زیست رو درک کنی بخون.
من خودم با درسنامه خیلی سبز اوکی بودم.
و اینکه اگ بخوایی همه نکات رو توی کتابت بنویسی موقع خوندن اذیت میشی پس یه دفتر جدا داشته باش و سعی کن فقط نکات شکلها رو توی کتابت بنویسی و سایر نکات(درسنامه+تستها) رو توی دفترت داشته باشی.
موفق باشی
وجیهه پهلوان ممنونم
اما مشکل اینکه زیست خیلی گسترده س یعنی من هر چقد هم نکته بنویسم باز کامل نیست جزوه -
سلام
چیکار کنم؟:(Romina 2006 من خودم همه چی رو تو کتاب مینویسم
کتابمو سیمی کردم لابه لاش ورقه گذاشتم تو اون ورقه ها نکات مربوط به هر صفحه رو مینویسم
البته بازم به خودت بستگی داره ک چجوری راحت تری -
سلام
چیکار کنم؟:(Romina 2006 به نظرم ببین اگه میتونی تست های زیست رو بزنی (نه فقط تست های خیلی سبز رو، تست های ازمون های ازمایشی یا کتاب تست های دیگه رو هم در نظر بگیر)دیگه نیازی نیست نکاتش رو بخونی
-
وجیهه پهلوان ممنونم
اما مشکل اینکه زیست خیلی گسترده س یعنی من هر چقد هم نکته بنویسم باز کامل نیست جزوهRomina 2006 زیست رو باید بفهمی اینکه یکسره نکته بنویسی و فقط اون نکات رو بخونی کافی نیست
وقتی بفهمی خودت میتونی یه عالمه نکته استخراج کنی -
Romina 2006 به نظرم ببین اگه میتونی تست های زیست رو بزنی (نه فقط تست های خیلی سبز رو، تست های ازمون های ازمایشی یا کتاب تست های دیگه رو هم در نظر بگیر)دیگه نیازی نیست نکاتش رو بخونی
این پست پاک شده! -
سلام
چیکار کنم؟:(Romina 2006 من خودم نکات رو تو کتاب مینویسم
بعضی وقتا تو زیست لازمه که بنویسی این نکته برا کدوم خطه
ولی خب همون طور که خودتم گفتی نکات زیادن . من برای همین یه کاغذ برداشتم که توش ادامه نکات رو نوشتم و بعد به همون صفحه میچسبونم که هر وقت اون صفحه رو میخونم ، اونم بخونم
اینطوری هر دفعه کتاب رو که میخونی ،مطالب هم برات مرور میشه