تست قرابت کنکور ۸۷
-
سلام دوستان
ممنون میشم این تست رو برام تحلیل کنید
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام دوستان
@Amin-Forouzan
ممنون میشماگه وقت کردید تو این سوال کمکم کنید -
سلام دوستان
Sara_R میشه گزینه دو چون بقیه مفهومشون اینه که یه کسی یا چیزی که کوچیکه ارزش چیزای بزرگ رو نمیدونه و ولی این نه
-
Sara_R میشه گزینه دو چون بقیه مفهومشون اینه که یه کسی یا چیزی که کوچیکه ارزش چیزای بزرگ رو نمیدونه و ولی این نه
حسین نعمتی میگه گزینه یک
من حس میکنم اشتباهه -
سلام دوستان
Sara_R سلام بله نظر من هم دو هست .
-
Sara_R سلام بله نظر من هم دو هست .
mahdi shokry ممنونم
منم همینطور -
سلام دوستان
دوستان ممنون میشم اگه کسی میتونه از دبیرش بپرسه
-
Sara_R من الان از معلم فارسیم پرسیدم
جواب داد میگم بهتون -
Sara_R من الان از معلم فارسیم پرسیدم
جواب داد میگم بهتونmahdi shokry خیلی خیلی لطف کردید
-
سلام دوستان
Sara_R سلام .
من الان از معلمم پرسیدم گفتن گزینه یک درسته ، اگر چه تست کمی مشکل دارد ولی یک درست ترینه .
گزینه یک به این مفهوم اشاره داره که کرم نظام خلقت و آفرینش هستی را درک نمیکند .
گزینه دو و سه میگویند که عشق بلبل همان گل باید باشد و نمیتواند عشق بلبل یک سیمرغ باشد چون بلبل ظرفیت عشق سیمرغ را ندارد .
گزینه چهار هم میگوید پشه فهم درک خلقت را ندارد و از مرگ و زندگی خود بی خبر است که مفهوم گزینه یک و چهار نزدیک هستن ولی گزینه یک کمی از خود بیت سوال دور تر هست و گزینه یک را انتخاب میکنیم . -
Sara_R سلام .
من الان از معلمم پرسیدم گفتن گزینه یک درسته ، اگر چه تست کمی مشکل دارد ولی یک درست ترینه .
گزینه دو و سه میگویند که عشق بلبل همان گل باید باشد و نمیتواند عشق بلبل یک سیمرغ باشد چون بلبل ظرفیت عشق سیمرغ را ندارد .
گزینه چهار هم میگوید پشه فهم درک خلقت را ندارد و از مرگ و زندگی خود بی خبر است که مفهوم گزینه یک و چهار نزدیک هستن ولی گزینه یک کمی از خود بیت سوال دور تر هست و گزینه یک را انتخاب میکنیم .mahdi shokry یه معلم حسابان داریم تو مدرسه
یه سوال به شدت سخت سر پای تخته مینویسه بعد میگه هرکی حل کنه مستمرش رو ۲۰ میدم بعد ما عین چی میشینم حل میکنیم .
بعد ار ۲۰ دقیقه میخنده میگه آقایون مسئله غلط است -
mahdi shokry یه معلم حسابان داریم تو مدرسه
یه سوال به شدت سخت سر پای تخته مینویسه بعد میگه هرکی حل کنه مستمرش رو ۲۰ میدم بعد ما عین چی میشینم حل میکنیم .
بعد ار ۲۰ دقیقه میخنده میگه آقایون مسئله غلط است -
Sara_R شده حکایت الان ما
-
Sara_R سلام .
گزینه چهار هم میگوید پشه فهم درک خلقت را ندارد و از مرگ و زندگی خود بی خبر است که مفهوم گزینه یک و چهار نزدیک هستن ولی گزینه یک کمی از خود بیت سوال دور تر هست و گزینه یک را انتخاب میکنیم .mahdi shokry ایول چه خوب که انقدر زود جواب دادن
ولی من فرق بین گزینه یک و ۴ رو نفهمیدم
شما متوجه شدی؟ -
mahdi shokry ایول چه خوب که انقدر زود جواب دادن
ولی من فرق بین گزینه یک و ۴ رو نفهمیدم
شما متوجه شدی؟Sara_R منم نفهمیدم
گزینه یک و چهار خیلی به هم نزدیکه . -
Sara_R منم نفهمیدم
گزینه یک و چهار خیلی به هم نزدیکه .mahdi shokry اره خیلی
حیف که سوال کنکوره
اوکی فک کنم بیخیال این سوال بشم بهتره و فقط مفهوم بیت هارو یادبگیرم
خیلی خیلی ممنون که وقت گذاشتین -
S Sara_R marked this topic as a regular topic on