استاد کارزیان بهتره یا استاد طلوعی در فیزیک راه ابریشم؟
-
ولی طلوعی یه چیز دیگست
Dr Aryan 0 سلام.
میشه توضیح بدی که چه جوری از طلوعی استفاده می کنی؟! -
Dr Aryan 0 برای دوازوهم بهتر تدریس میکنن یا پایه؟
@ali-valicheki
هردو
-
Dr Aryan 0 سلام.
میشه توضیح بدی که چه جوری از طلوعی استفاده می کنی؟!علی راستگو
درسنامه رو کامل میبینم بعد تست تسلط رو تونستم حل میکنم بعد جوابشو میبینم از رو فیلم نتونستم فیلمو میبینم -
علی راستگو
درسنامه رو کامل میبینم بعد تست تسلط رو تونستم حل میکنم بعد جوابشو میبینم از رو فیلم نتونستم فیلمو میبینمفدات بشم بیبی.
-
فدات بشم بیبی.
علی راستگو
خدا نکنه -
دكـتـــــــر طلوعي (ع)
-
دكـتـــــــر طلوعي (ع)
-
من با استاد کازرانیان بیشتر حال میکنم
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
من با استاد کازرانیان بیشتر حال میکنم
@آرمان-میرانی
خیلی کند نیست حالت درس دادنشون؟
رو ۱.۵ هم میزاری بازم آهسته ست -
@آرمان-میرانی
رو ۱.۵ هم میزاری بازم آهسته ستDr Aryan 0 باید باهاشون بنویسی تا یاد بگیری
-
@آرمان-میرانی
رو ۱.۵ هم میزاری بازم آهسته ستDr Aryan 0 قصدشون اینه که یه مطلب و کامل درک کنی برای همین یه کم آهسته درس میدن
-
Dr Aryan 0 قصدشون اینه که یه مطلب و کامل درک کنی برای همین یه کم آهسته درس میدن
Mohammad Lotfi 0
والا من که استاد کازرانیان رو نداشتم،ولی فک کنم باید از استاد طلوعی بهتر باشن.
استاد طلوعی واسه سینماتیک تجربی کلا 4 تا فیلم تدریس گرفته.
4تااااا
توجه میکنی؟؟!!
فقط 4 تااااااااااااااااااااااااااااا
به کی بگی آخه.
4تا واسه سینماتیک.
مگه داریم مگه میشه. -
Mohammad Lotfi 0
والا من که استاد کازرانیان رو نداشتم،ولی فک کنم باید از استاد طلوعی بهتر باشن.
استاد طلوعی واسه سینماتیک تجربی کلا 4 تا فیلم تدریس گرفته.
4تااااا
توجه میکنی؟؟!!
فقط 4 تااااااااااااااااااااااااااااا
به کی بگی آخه.
4تا واسه سینماتیک.
مگه داریم مگه میشه.علی راستگو تعداد فیلم معیار نیست مثلا استاد کارزانیان درسنامه خلاصه دارند ولی تست های آموزشی زیادی دارند و درسنامه رو در پاسخ این تست ها کامل میکنن
-
علی راستگو تعداد فیلم معیار نیست مثلا استاد کارزانیان درسنامه خلاصه دارند ولی تست های آموزشی زیادی دارند و درسنامه رو در پاسخ این تست ها کامل میکنن
داشمی مثلا چنتا؟؟
-
داشمی مثلا چنتا؟؟
علی راستگو مثلا ۵- ۶ خط درسنامه با ۴تا شکل و ۱۷تا تست آموزشی داخل درسنامه برای دوره تناوب و معادله مکان زمان نوسان
-
علی راستگو مثلا ۵- ۶ خط درسنامه با ۴تا شکل و ۱۷تا تست آموزشی داخل درسنامه برای دوره تناوب و معادله مکان زمان نوسان
Mohammad Lotfi 0
ولی مؤمن کمه به مولا. 🥴 -
سلام
واقعیت شو بخواین من روش تدریس استاد طلوعی رو نپسندیدم. چون تدریس ایشون سطحی بود (از همون ابتدا فرمول و...) و حتی تو امتحانات مدرسه نتیجه خیلی خوبی عایدم نشد...
من تو 10 و 11 ام از استاد یاری استفاده کرده بودم که واقعا تدریسون مفهومی و عالیییی بود . نکات کنکوری هم توشون گفته میشد...
بنظرم فیزیک اول باید به صورت کاملا مفهومی واسه آدم جا بیفته بعدا بره سراغ تست و سوال و فرمول های خلاصه شده و سریع ... -
سلام
واقعیت شو بخواین من روش تدریس استاد طلوعی رو نپسندیدم. چون تدریس ایشون سطحی بود (از همون ابتدا فرمول و...) و حتی تو امتحانات مدرسه نتیجه خیلی خوبی عایدم نشد...
من تو 10 و 11 ام از استاد یاری استفاده کرده بودم که واقعا تدریسون مفهومی و عالیییی بود . نکات کنکوری هم توشون گفته میشد...
بنظرم فیزیک اول باید به صورت کاملا مفهومی واسه آدم جا بیفته بعدا بره سراغ تست و سوال و فرمول های خلاصه شده و سریع ...این پست پاک شده!