استاد کارزیان بهتره یا استاد طلوعی در فیزیک راه ابریشم؟
-
من با استاد کازرانیان بیشتر حال میکنم
@آرمان-میرانی
خیلی کند نیست حالت درس دادنشون؟
رو ۱.۵ هم میزاری بازم آهسته ست -
@آرمان-میرانی
رو ۱.۵ هم میزاری بازم آهسته ستDr Aryan 0 باید باهاشون بنویسی تا یاد بگیری
-
@آرمان-میرانی
رو ۱.۵ هم میزاری بازم آهسته ستDr Aryan 0 قصدشون اینه که یه مطلب و کامل درک کنی برای همین یه کم آهسته درس میدن
-
Dr Aryan 0 قصدشون اینه که یه مطلب و کامل درک کنی برای همین یه کم آهسته درس میدن
Mohammad Lotfi 0
والا من که استاد کازرانیان رو نداشتم،ولی فک کنم باید از استاد طلوعی بهتر باشن.
استاد طلوعی واسه سینماتیک تجربی کلا 4 تا فیلم تدریس گرفته.
4تااااا
توجه میکنی؟؟!!
فقط 4 تااااااااااااااااااااااااااااا
به کی بگی آخه.
4تا واسه سینماتیک.
مگه داریم مگه میشه. -
Mohammad Lotfi 0
والا من که استاد کازرانیان رو نداشتم،ولی فک کنم باید از استاد طلوعی بهتر باشن.
استاد طلوعی واسه سینماتیک تجربی کلا 4 تا فیلم تدریس گرفته.
4تااااا
توجه میکنی؟؟!!
فقط 4 تااااااااااااااااااااااااااااا
به کی بگی آخه.
4تا واسه سینماتیک.
مگه داریم مگه میشه.علی راستگو تعداد فیلم معیار نیست مثلا استاد کارزانیان درسنامه خلاصه دارند ولی تست های آموزشی زیادی دارند و درسنامه رو در پاسخ این تست ها کامل میکنن
-
علی راستگو تعداد فیلم معیار نیست مثلا استاد کارزانیان درسنامه خلاصه دارند ولی تست های آموزشی زیادی دارند و درسنامه رو در پاسخ این تست ها کامل میکنن
داشمی مثلا چنتا؟؟
-
داشمی مثلا چنتا؟؟
علی راستگو مثلا ۵- ۶ خط درسنامه با ۴تا شکل و ۱۷تا تست آموزشی داخل درسنامه برای دوره تناوب و معادله مکان زمان نوسان
-
علی راستگو مثلا ۵- ۶ خط درسنامه با ۴تا شکل و ۱۷تا تست آموزشی داخل درسنامه برای دوره تناوب و معادله مکان زمان نوسان
Mohammad Lotfi 0
ولی مؤمن کمه به مولا. 🥴 -
سلام
واقعیت شو بخواین من روش تدریس استاد طلوعی رو نپسندیدم. چون تدریس ایشون سطحی بود (از همون ابتدا فرمول و...) و حتی تو امتحانات مدرسه نتیجه خیلی خوبی عایدم نشد...
من تو 10 و 11 ام از استاد یاری استفاده کرده بودم که واقعا تدریسون مفهومی و عالیییی بود . نکات کنکوری هم توشون گفته میشد...
بنظرم فیزیک اول باید به صورت کاملا مفهومی واسه آدم جا بیفته بعدا بره سراغ تست و سوال و فرمول های خلاصه شده و سریع ... -
سلام
واقعیت شو بخواین من روش تدریس استاد طلوعی رو نپسندیدم. چون تدریس ایشون سطحی بود (از همون ابتدا فرمول و...) و حتی تو امتحانات مدرسه نتیجه خیلی خوبی عایدم نشد...
من تو 10 و 11 ام از استاد یاری استفاده کرده بودم که واقعا تدریسون مفهومی و عالیییی بود . نکات کنکوری هم توشون گفته میشد...
بنظرم فیزیک اول باید به صورت کاملا مفهومی واسه آدم جا بیفته بعدا بره سراغ تست و سوال و فرمول های خلاصه شده و سریع ...این پست پاک شده!