لطفا اگر کسی انلاین هست جواب بده
-
بچا من اصن با ریاضی راه ابریشم نمیتونم کنار بیام موضوعی هست انگار و من نمیفهمم چ فرسنگی مال چ پایه ای هست چاپار هارو هم اصلا متوجه نمیشم با توضیحشون درسنامه کتابم ک مثالاش جواب ندار بخونم یادبگیرم برای امتحان هامم میخواستم با گدار بخونم ک گدار فقط تست حل میکنه توضیح نمیده یکی کمک کنه
-
سلام
چه کمکی بر میاد؟؟ -
سلام
چه کمکی بر میاد؟؟mohammadhosein Bahadori نمیدونم با این شایطی ک گفتم چجوری بخونم ریاضیو اصن برنامه براش ندارم میخوام تا عید سه پایه رو ببندم اما فیلمای درسنامه زیاده از درسنامه جزوم هیچی نمیفهمم چاپار ها اصن کامل و خوب نی توضیحش گدارم ک فقط تسته
-
بچا من اصن با ریاضی راه ابریشم نمیتونم کنار بیام موضوعی هست انگار و من نمیفهمم چ فرسنگی مال چ پایه ای هست چاپار هارو هم اصلا متوجه نمیشم با توضیحشون درسنامه کتابم ک مثالاش جواب ندار بخونم یادبگیرم برای امتحان هامم میخواستم با گدار بخونم ک گدار فقط تست حل میکنه توضیح نمیده یکی کمک کنه
Saghar Vahid اگه واقعا از درسنامه های راه ابریشم چیزی نمیفهمی میتونی تدریس های رایگان رو تماشا کنی که هم پایه به پایه هست هم کنکور وبا چندتا دبیر مختلف بعد بیا تست های راه ابریشم یا گدار رو بزن
-
mohammadhosein Bahadori نمیدونم با این شایطی ک گفتم چجوری بخونم ریاضیو اصن برنامه براش ندارم میخوام تا عید سه پایه رو ببندم اما فیلمای درسنامه زیاده از درسنامه جزوم هیچی نمیفهمم چاپار ها اصن کامل و خوب نی توضیحش گدارم ک فقط تسته
Saghar Vahid اگه میدونین گیج میشین با راه ابریشم وقتتون رو هدر ندین و فیلم های صفرتا صد آلا رو میتونین ببینین من خودم با آقای ثابتی دارم میرم جلو (البته فیلم های آقای ثابتی رو هم که من میبینم مبحثی تدریس میکنند).و برای حل تست ها برین سراغ گدار یا راه ابریشم یا هرجایی که میدونین سوال حل میکنن من اینا رو اطلاعی ندارم چون راه ابریشم ندارم.فقط مواظب باشین وقتتون هدر نره.
-
سلام دوست عزیز
خب موضوعی بودن که خوبه
الان مثلا خود شما که میگین تا عید میخوام سه پایه را جمع کنم وقتی میخوای تابع بخونی مجبوری تا عید تابع هر سه پایه را بخونی که خب راه ابریشم هم کل موضوع تابع را تو یه فرسنگ جامع بهت یاد میده که البته همونم برنامش مشخصه یکی دو جلسه ترکیب توابع میگن که شما زحمت بکشین کتاب ریاضیتونو باز کنید تو قسمت فهرست متوجه میشین ترکیب توابع مال دوازدهمه
یا مثلا مثلثات که در فرسنگ 3 کامل ارائه شده خودش بخش بندی داره والبته نیاز به پیش نیازهایی داشته مثل انتقال توابع و ... که نیاز بوده استاد اول اونهارا تو فرسنگ های 1 و 2 بگن و بعد تو فرسنگ 3 مثلثاتو تدریس کنند -
سلام دوست عزیز
خب موضوعی بودن که خوبه
الان مثلا خود شما که میگین تا عید میخوام سه پایه را جمع کنم وقتی میخوای تابع بخونی مجبوری تا عید تابع هر سه پایه را بخونی که خب راه ابریشم هم کل موضوع تابع را تو یه فرسنگ جامع بهت یاد میده که البته همونم برنامش مشخصه یکی دو جلسه ترکیب توابع میگن که شما زحمت بکشین کتاب ریاضیتونو باز کنید تو قسمت فهرست متوجه میشین ترکیب توابع مال دوازدهمه
یا مثلا مثلثات که در فرسنگ 3 کامل ارائه شده خودش بخش بندی داره والبته نیاز به پیش نیازهایی داشته مثل انتقال توابع و ... که نیاز بوده استاد اول اونهارا تو فرسنگ های 1 و 2 بگن و بعد تو فرسنگ 3 مثلثاتو تدریس کنندmojtaba valikhani دقیقا موضوعی خیلی خوبه منم موضوعی میبینم.
-
mohammadhosein Bahadori نمیدونم با این شایطی ک گفتم چجوری بخونم ریاضیو اصن برنامه براش ندارم میخوام تا عید سه پایه رو ببندم اما فیلمای درسنامه زیاده از درسنامه جزوم هیچی نمیفهمم چاپار ها اصن کامل و خوب نی توضیحش گدارم ک فقط تسته
Saghar Vahid
شما مشکلتون جدیه
آریان حیدری رو ثبت نام کنید -
Saghar Vahid
شما مشکلتون جدیه
آریان حیدری رو ثبت نام کنید -
Saghar Vahid اگه واقعا از درسنامه های راه ابریشم چیزی نمیفهمی میتونی تدریس های رایگان رو تماشا کنی که هم پایه به پایه هست هم کنکور وبا چندتا دبیر مختلف بعد بیا تست های راه ابریشم یا گدار رو بزن
Mohammad Lotfi 0 درسنامه کتبیشو نمیفهمم اونیک تو جزوس ن فیلمارو
-
Saghar Vahid خب اصلا کنکور رو باید موضوعی خوند
-
Saghar Vahid
شما مشکلتون جدیه
آریان حیدری رو ثبت نام کنیدDr Aryan 0 در لطفا اگر کسی انلاین هست جواب بده گفته است:
Saghar Vahid
شما مشکلتون جدیه
آریان حیدری رو ثبت نام کنیدمن اریان حیدری ثبت نام کردم خوبه ولی خیلی وقت گیره و خیلی سر کلاس حرف غیر درسی میطنه و دیر میاد سر کلاس یا باید افلاین دید یا اینکه ملاک پور ثبت نام کرد
-
Saghar Vahid در لطفا اگر کسی انلاین هست جواب بده گفته است:
بچا من اصن با ریاضی راه ابریشم نمیتونم کنار بیام موضوعی...
سلام
میتونید از صفر تا صد آقای ثابتی استفاده کنید ب دو روش
۱)به ترتیب فیلمارو ببینید و تستارو از مهرو ماه جامع بزنید اگه دقت کنید ترتیب تدریس صفر تا صد آقای ثابتی با ایستگاه های مهر و ماه یکی هست البته فقط ایستگاه فصلا ن
۲)یا طبق فصلای مهروماه فیلم مربوط رو پیدا کنید و شروع کنید
موفق باشید -
Dr Aryan 0 در لطفا اگر کسی انلاین هست جواب بده گفته است:
Saghar Vahid
شما مشکلتون جدیه
آریان حیدری رو ثبت نام کنیدمن اریان حیدری ثبت نام کردم خوبه ولی خیلی وقت گیره و خیلی سر کلاس حرف غیر درسی میطنه و دیر میاد سر کلاس یا باید افلاین دید یا اینکه ملاک پور ثبت نام کرد
zahra maleki
کاشوی آریان رو ادامه بدید