شرایط قبولی کامپیوتر شریف
-
محمد مهرداد کاظمی در شرایط قبولی کامپیوتر شریف گفته است:
عباس زنگارکی آخه انگیزشو ندارم
میترسم بخونم آخرشم هیچی به هیچی
اوکی میگیم هیچی به هیچی.
گیریم نهایت من و شمایی که تلاش میکنیم ممکنه کنکورمون هیچی به هیچی بشه!!ولی من حاضرم بعد ها به خودم بگم ایول که تلاشم رو کردم، ایول که میتونستم تلاش کنم، و اینکارو کردم، خداروشکر که بهترین خودم رو نشون دادم.
خیلی بهتر از اینه ک با ناراحتی و حسرت بگم چرا اصلا تلاش نکردم و فقط به تهش فکر کردم؟!
شما چی؟ دوست داری حسرت بخوری؟
این فکر ها فقط و فقط ری اکشن مغز شماست و کاملا هم طبیعیه، مغز کارش محافظت از انسانِ، با این کارا میخواد از تغییر شرایط جلوگیری کنه، نذاره شما شرایط جدیدی برای خودتون فراهم کنید و این راحتی رو از بین ببرید.
اهمیت ندید، به تهش فکر نکنید، شما بهترین خودت رو هر روز نشون بدید. -
سارا M 0 مرسی وقت گذاشتی و نوشتی
یعنی اون شرط معدل که میگن قراره معدل سه سال باشه یا دیپلم ؟
من این رو دیدم و میترسم :
موسسه میتواند در پذیرش دانشجو در رشته محلهای پرمتقاضی حدنصاب برای نمرهکل آزمون اختصاصی و نمره کل سابقه تحصیلی تعیین و پس از تصویب شورای سنجش و پذیرش دانشجو، حداقل دو سال قبل از پذیرش دانشجو اعلام عمومی نماید.محمد مهرداد کاظمی در شرایط قبولی کامپیوتر شریف گفته است:
یعنی اون شرط معدل که میگن قراره معدل سه سال باشه یا دیپلم ؟دیپلم.
موسسه میتواند در پذیرش دانشجو در رشته محلهای پرمتقاضی حدنصاب برای نمرهکل آزمون اختصاصی و نمره کل سابقه تحصیلی تعیین و پس از تصویب شورای سنجش و پذیرش دانشجو، حداقل دو سال قبل از پذیرش دانشجو اعلام عمومی نماید.منظور از سابقه تحصیلی باید دیپلم باشه.
وگرنه دهم ک اصلا چنین خبری رو دیر گفتن که حالا ما بخوایم برای معدل تلاش کنیم، بنابراین حساب نیست....
من توی عکس دیدم که نوشته بودن معدل دیپلم.
-
محمد مهرداد کاظمی در شرایط قبولی کامپیوتر شریف گفته است:
یعنی اون شرط معدل که میگن قراره معدل سه سال باشه یا دیپلم ؟دیپلم.
موسسه میتواند در پذیرش دانشجو در رشته محلهای پرمتقاضی حدنصاب برای نمرهکل آزمون اختصاصی و نمره کل سابقه تحصیلی تعیین و پس از تصویب شورای سنجش و پذیرش دانشجو، حداقل دو سال قبل از پذیرش دانشجو اعلام عمومی نماید.منظور از سابقه تحصیلی باید دیپلم باشه.
وگرنه دهم ک اصلا چنین خبری رو دیر گفتن که حالا ما بخوایم برای معدل تلاش کنیم، بنابراین حساب نیست....
من توی عکس دیدم که نوشته بودن معدل دیپلم.