بی انگیزگی و کم اوردن
-
سلام، برا شما هم پیش میاد؟
من امروز خیلی کم تونستم بخونم نمیدونم چرا اینطور شده الانم ناراحتم که چرا یه روز رو الکی پروندم
میشه یخورده تلنگر بزنید بهم
انگاری گم کردم خودمو
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
من امروز خیلی کم تونستم بخونم نمیدونم چرا اینطور شده الانم ناراحتم که چرا یه روز رو الکی پروندم
انگاری گم کردم خودمو
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعباس زنگارکی
برای همه پیش میاد
مثلا من خودم گاهی وقتا ک مثلا یک ساعت نمیخونم عذاب وجدان میگیرم ک چرا این یک ساعت رو نخوندم و همینطوری کل روزم هدر میره و اگه همینطور ادامه بدی ممکنه روزهای بعد هم از دست بدی ک چرا روزهای قبل رو نخوندی
یه دلیلش اینه ک برنامه درست و حسابی و معقول نداری
اگه برنامه داشته باشی میدونی برای امروز باید چی بخونی چی نخونی و بین این همه درس غرق و گم نمیشی و سعی میکنی کامل به برنامهت برسی
راستی یه چیز دیگه هنوز وقت داری ک حداقل ۲ تا ۳ ساعت دیگه بخونی پس جای این فکرا بشین بخون -
انگاری گم کردم خودمو
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعباس زنگارکی چند ماه بیشتر نمونده تا کنکور اگه روزا همینجوری بگذرن و ما فقط گذشتنشونو نگاه کنیم و هیچ کاری نکنیم تنها حسی که شب کنکور و حتی بعد کنکور بهمون دست میده یه حس داغوون پشیمونی محضه که کاش بیشتر خونده بودم و دیگه اون موقع هیچ کاری از دستمون برنمیاد به غیر اینکه بشینیم ببینیم تقدیر برامون چی میخواد درحالی که الان میتونیم سرنوشتمونو هرجوری که خودمون بخوایم رقم بزنیم پس بیایم همین الان رو دریابیم که واسه ما کنکوریا وقت طلاست واسه همه همینطوره ها ولی واسه ما یه چیز دیگس .بیاین خودمون تقدیرمونو بسازیم قبل اینکه تقدیر مارو بسازه....
اینا حرفایی بود که واقعا خودم دلم میخواست یکی بهم بزنه و الان خودم این حرفارو زدم تا هم تلنگری بشه واسه خودم و هر کسی که نیاز داره الان این حرفارو بشنوه
پس بریم شروع کنیم دوباره پررررر قدرتتت 💪🏻💪🏻💪🏻 -
عباس زنگارکی
برای همه پیش میاد
مثلا من خودم گاهی وقتا ک مثلا یک ساعت نمیخونم عذاب وجدان میگیرم ک چرا این یک ساعت رو نخوندم و همینطوری کل روزم هدر میره و اگه همینطور ادامه بدی ممکنه روزهای بعد هم از دست بدی ک چرا روزهای قبل رو نخوندی
یه دلیلش اینه ک برنامه درست و حسابی و معقول نداری
اگه برنامه داشته باشی میدونی برای امروز باید چی بخونی چی نخونی و بین این همه درس غرق و گم نمیشی و سعی میکنی کامل به برنامهت برسی
راستی یه چیز دیگه هنوز وقت داری ک حداقل ۲ تا ۳ ساعت دیگه بخونی پس جای این فکرا بشین بخونKosar Angouran دقیقاااا خیلی نکته خوبی گفتی 👌🏻👌🏻
آقای@عباس-زنگارکی من فکر میکنم شما بودین که توی یه تاپیکی گفته بودین که بدون برنامه ریزی درس میخونین درسته؟
فکر میکنم دلیل سردرگمیتون دقیقا همینی باشه که این دوستمون اشاره کردن.برنامه ریزی کردن رو شروع کنین تا درس خوندنتون نظم بگیره. -
Asal M 2 Kosar Angouran
ممنون ازتون خیلی لطف کردین -
Asal M 2 Kosar Angouran
ممنون ازتون خیلی لطف کردینعباس زنگارکی خواهش میکنم 🌻 موفق باشید 💪🏻
-
Kosar Angouran دقیقاااا خیلی نکته خوبی گفتی 👌🏻👌🏻
آقای@عباس-زنگارکی من فکر میکنم شما بودین که توی یه تاپیکی گفته بودین که بدون برنامه ریزی درس میخونین درسته؟
فکر میکنم دلیل سردرگمیتون دقیقا همینی باشه که این دوستمون اشاره کردن.برنامه ریزی کردن رو شروع کنین تا درس خوندنتون نظم بگیره.Asal M 2 بله، با برنامه پیش نمیرم
-
انگاری گم کردم خودمو
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاعباس زنگارکی خسته نباشی
میدونی چیه؟
راستش هر آدمی توی هر کاری که باشه خسته میشه
یه دونده موقع دویدن ، یه کارگر موقع کار کردن و یه فرمانده موقع جنگ...
تو نیازی به نگرانی نداری
راستش من بهت تبریک میگم ، میدونی چرا؟!
چون اگه همه چی تحت کنترله احتمالا به اندازه کافی سرعت نداری 😉
میدونی یه دونده اگه با تمام توانش به دویدن ادامه نده، یه کارگر اگه با تمام قوایی که داره کار نکنه و یه فرمانده اگه با تمام وجودش برای پیروزی توی جنگ تلاش نکنه ، هیچوقت خسته نمیشه؛
پس من بهت تبریک میگم چون تو داری با تمام توانت حرکت میکنی ؛ یادمه مربی بدنسازیم آخر هر تایماز میپرسید ، محمد همه تمریناتو انجام دادی ؟!
منم با افتخار میگفتم آره و اون منو مجبور میکرد که دوباره برمتمرین کنم ؛ اون همیشه میگفت اگه تونستی همه تمرینات رو انجام بدی یعنی کارتو با تمام توان و درست حسابی انجام ندادی ؛
نگران هیچی نباش تو امروز رو استراحت کردی چون توی تمام روزای گذشته با قدرت درس خوندی ، الان نگران نباش و غصه امروز رو نخور و بشین برای فردات برنامه ریزی کن و روز های آیندت رو از دست نده ؛
یادت باشه (یا سریع زندگی کن ،یا سریع بمیر ؛ زمان محدوده و تو وقتی برای غصه خوردن نداری )
آرزوی فردایی روشن رو برات دارم. -
عباس زنگارکی خسته نباشی
میدونی چیه؟
راستش هر آدمی توی هر کاری که باشه خسته میشه
یه دونده موقع دویدن ، یه کارگر موقع کار کردن و یه فرمانده موقع جنگ...
تو نیازی به نگرانی نداری
راستش من بهت تبریک میگم ، میدونی چرا؟!
چون اگه همه چی تحت کنترله احتمالا به اندازه کافی سرعت نداری 😉
میدونی یه دونده اگه با تمام توانش به دویدن ادامه نده، یه کارگر اگه با تمام قوایی که داره کار نکنه و یه فرمانده اگه با تمام وجودش برای پیروزی توی جنگ تلاش نکنه ، هیچوقت خسته نمیشه؛
پس من بهت تبریک میگم چون تو داری با تمام توانت حرکت میکنی ؛ یادمه مربی بدنسازیم آخر هر تایماز میپرسید ، محمد همه تمریناتو انجام دادی ؟!
منم با افتخار میگفتم آره و اون منو مجبور میکرد که دوباره برمتمرین کنم ؛ اون همیشه میگفت اگه تونستی همه تمرینات رو انجام بدی یعنی کارتو با تمام توان و درست حسابی انجام ندادی ؛
نگران هیچی نباش تو امروز رو استراحت کردی چون توی تمام روزای گذشته با قدرت درس خوندی ، الان نگران نباش و غصه امروز رو نخور و بشین برای فردات برنامه ریزی کن و روز های آیندت رو از دست نده ؛
یادت باشه (یا سریع زندگی کن ،یا سریع بمیر ؛ زمان محدوده و تو وقتی برای غصه خوردن نداری )
آرزوی فردایی روشن رو برات دارم.محمد صادق کرمی سلام خیلی ممنون عزیز