بچه های شیمی 12 یه لحظه بیاین ضروریه
-
سلام بچه ها کمک فوری میخاستم ازتون
من یازدهم شیمی رو خوب نخوندم و الان در شیمی دوازدهم مشکل دارم.
شنبه از فصل 1 و 2 دوازدهم امتحان دارم و نمیدونم ابتدا باید کدوم پیش نیاز هارو بخونم .
خیلی ممنون میشم اگه دقیق بگین کدوم فصل از دهم و یازدهم رو بخونم تا هرچه سریعتر شیمی 12 رو شروع کنم
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
شنبه از فصل 1 و 2 دوازدهم امتحان دارم و نمیدونم ابتدا باید کدوم پیش نیاز هارو بخونم .
خیلی ممنون میشم اگه دقیق بگین کدوم فصل از دهم و یازدهم رو بخونم تا هرچه سریعتر شیمی 12 رو شروع کنم
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1401محمد هادی 0
سلام
خب شما ی بیس شیمی در کل باید داشته باشید(مثلا در حدی که ترکیبارو بخونید و بنویسید و ساختار لوییس و اینا)
ولی ب صورت اختصاصی برای فصل یک ،فصل محلول هارو در ی حدی بلد باشید و البته ترکیبات آلی و اوکی میشید
و برای فصل دو باید بگم خودم تازه شروع کردم و این فصل تا اینجا که رسیدم ب هیچ کجای شیمی های سالای قبل ربط نداره اصن ی چیز خیلی جدیدیه
میتونید این چند روز با درسنامه مبتکران پیش برید و است های vipشو بزنید هر جا که مشکل داشتید فیلم ببینید
من خودم از کلیپای نظام قدیم آلا تدریس آقای آقاجانی به صورت مبحثی استفاده میکنم
موفق باشید -
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1401محمد هادی 0 ببین رفیقم !!! فصل یک فقط بشین لوگاریتم ها و حساب کتاب PH رو بخون اونقدر پیشنیازی لازم نداره فصل دو یک لوویس و موازنه اینا هست ک میشه سال دهم . فصل یک بحث خوندنی هاش یکم در مورد درشت مولکول ها گفته ک مشکلی برات ایجاد نمیکنه اگر راه ابریشمی هستی فرسنگ یک و دو سه وچهار رو ببینی کفایت میکنه حتی پیشنیاز هاش رو هم میگه استاد ولی اگر نیستی از روی کتاب بخون و صفر تا صد رایگان الا
-
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1401مجتبی ازاد نه راه ابریشم که تهیه نکردم
الان مثلا وقتی از روی خیلی سبز دوازدهم میخونم واژه هایی رو میبینم که تا حالا درموردش نشنیدم
مثلا کربوکسیل ، عامل امیدی ، اسید چرب استر سنگین الکیل و از اینجور چیزا
حالا اینا چیزای مهمی ان؟
مثلا برم گروه های عاملی و الکان الکن و اینارو بخونم؟ -
محمد هادی 0
سلام
خب شما ی بیس شیمی در کل باید داشته باشید(مثلا در حدی که ترکیبارو بخونید و بنویسید و ساختار لوییس و اینا)
ولی ب صورت اختصاصی برای فصل یک ،فصل محلول هارو در ی حدی بلد باشید و البته ترکیبات آلی و اوکی میشید
و برای فصل دو باید بگم خودم تازه شروع کردم و این فصل تا اینجا که رسیدم ب هیچ کجای شیمی های سالای قبل ربط نداره اصن ی چیز خیلی جدیدیه
میتونید این چند روز با درسنامه مبتکران پیش برید و است های vipشو بزنید هر جا که مشکل داشتید فیلم ببینید
من خودم از کلیپای نظام قدیم آلا تدریس آقای آقاجانی به صورت مبحثی استفاده میکنم
موفق باشید@سمیه-صادقلو فصل محلول ها؟ ببخشید منظورتون کدوم فصله؟
-
سلام
از یازدهم حتما استر و اسید و الکل رو بخونید
از دهم استوکیومتری و واکنش نویسی -
@sara-alamdari میشه همون گروههای عاملی؟
-
@سمیه-صادقلو فصل محلول ها؟ ببخشید منظورتون کدوم فصله؟
محمد هادی 0
فصل سه شیمی دهم -
مجتبی ازاد نه راه ابریشم که تهیه نکردم
الان مثلا وقتی از روی خیلی سبز دوازدهم میخونم واژه هایی رو میبینم که تا حالا درموردش نشنیدم
حالا اینا چیزای مهمی ان؟
مثلا برم گروه های عاملی و الکان الکن و اینارو بخونم؟محمد هادی 0
گروه های عاملی به صورت پراکنده تو فصلای یازدهم گفته شده -
مجتبی ازاد نه راه ابریشم که تهیه نکردم
حالا اینا چیزای مهمی ان؟
مثلا برم گروه های عاملی و الکان الکن و اینارو بخونم؟محمد هادی 0 ببین من خودم الکان الکین اینا رو اوکی نیستم ولی فقط همین معنی کربوکسیل اینا رو رفتم دنبالش خوندم کارم راه اوفتاد تو هم برو مفهومشون رو بفهم
-
محمد هادی 0 ببین من خودم الکان الکین اینا رو اوکی نیستم ولی فقط همین معنی کربوکسیل اینا رو رفتم دنبالش خوندم کارم راه اوفتاد تو هم برو مفهومشون رو بفهم
مجتبی ازاد اها پس همینجوری هرچیو نفهمیدمو فقط نگا کنم اکیه؟
خیلی چیز مهمی نیس؟ -
محمد هادی 0
گروه های عاملی به صورت پراکنده تو فصلای یازدهم گفته شده@سمیه-صادقلو با توجه به اینکه وقت ندارم
الان لازمه خوندن اونا؟ -
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1401محمد هادی 0
برای شیمی دوازدهم
فصل یک محاسبات لگاریتم برای حل مسائلPH به کار میاد و از اونور کم و بیش گروه های عاملی در حد اینکه به چشمتون آشنا باشه،
فصل دو هم رسم ساختار لوویس برای تعیین عدد اکسایش،استوکیومتری که خیلی واجبه و ترکیب میشه سوالات و واکنش نویسی هم که یاد میگیرین البته یه پیش زمینه ای داشتین قطعا از قبل -
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1401محمد هادی 0 موازنه هم که قطعا اوکی این
-
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
بچه-های-تجربی-کنکور-1401محمد هادی 0 قسمتهای موازنه ، استوکیومتری و درصد خلوص رو از دهم و یازدهم بخونید
-
@سمیه-صادقلو با توجه به اینکه وقت ندارم
الان لازمه خوندن اونا؟محمد هادی 0
در حد صد ن ک در ی حدی ک فقط متوجه بشید چی میگه مثلا ساختار لوییس متان بتونی بکشی یا مثلاً ی اسید ساده رو بتونی اسمشو بنویسی و بکشی
میخوای من خلاصه همرو برا خودم نوشتم بفرستم؟ -
محمد هادی 0
در حد صد ن ک در ی حدی ک فقط متوجه بشید چی میگه مثلا ساختار لوییس متان بتونی بکشی یا مثلاً ی اسید ساده رو بتونی اسمشو بنویسی و بکشی
میخوای من خلاصه همرو برا خودم نوشتم بفرستم؟@سمیه-صادقلو اره بی زحمت اگه بفرستین ممنون میشم
-
محمد هادی 0
برای شیمی دوازدهم
فصل یک محاسبات لگاریتم برای حل مسائلPH به کار میاد و از اونور کم و بیش گروه های عاملی در حد اینکه به چشمتون آشنا باشه،
فصل دو هم رسم ساختار لوویس برای تعیین عدد اکسایش،استوکیومتری که خیلی واجبه و ترکیب میشه سوالات و واکنش نویسی هم که یاد میگیرین البته یه پیش زمینه ای داشتین قطعا از قبلShadab Rad خیلی ممنون
-
الان یه چیزی پیدا کردم احتمالا خوب باشه
استاد معینی توی 27 جلسه کل نیم سال اول رو بسته
توی توضیحاتشم تایید میکنه که همه مطالب پایه رو میگه
هنوز نگاه نکردم ولی احتمالا همین مشکلمو حل کنه
ممنون از همگی -
@سمیه-صادقلو اره بی زحمت اگه بفرستین ممنون میشم