سلام منم دو ساله کنکور دادم و نخوندم حالا شروع کردم به برنامه خوب میخوام از دهم شروع کنم اگه کسی هم باشه با هم رقابتی بخونیم خیلی خوب میشه
-
پاسخ: درخواست برنامه کنکوری
-
پاسخ: درخواست برنامه کنکوری
حسین نعمتی سلام من کنکوری ام .رقابت فکر خوبیه ...هستم.ولی چجوری؟
-
Asal M 2 مثلاً میتونیم از مبحثی شروع کنیم هر روز هر می بیشتر بخونه(تو زمان و صفحات) و تست بیشتر و درست آری زد برندس
-
Asal M 2 هر روز گزارش کار رو ارسال میکنیم
-
این پست پاک شده! -
Asal M 2 مثلاً میتونیم از مبحثی شروع کنیم هر روز هر می بیشتر بخونه(تو زمان و صفحات) و تست بیشتر و درست آری زد برندس
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Erfan Bitarafan 0 پایه چهاردهم تجربیم
-
Asal M 2 منم تقریبا چند ماه دیگه کنکوری میشم اگه مشکلی نیست تو برنامتون شرکت کنم اگه نیست فقط یه توضیحات در مورد نحوه کار رو بگید
-
Asal M 2 منم تقریبا چند ماه دیگه کنکوری میشم اگه مشکلی نیست تو برنامتون شرکت کنم اگه نیست فقط یه توضیحات در مورد نحوه کار رو بگید
Erfan Bitarafan 0 هم فکری کنیم ببینیم چطوری پیش بریم منم تازه به فکرم افتاد اینکارو
-
حسین نعمتی خوبه
-
حسین نعمتی خوبه
Asal M 2 حالا از کجا بخونیم
-
Asal M 2 حالا از کجا بخونیم
حسین نعمتی من تا آخر دی امتحان ترم دارم نمیتونم از الان شروع کنم
-
حسین نعمتی من تا آخر دی امتحان ترم دارم نمیتونم از الان شروع کنم
Asal M 2 موضوع پاک میکنم یه تاپیک دیگه میزنم چند تا لینک منشن کنم زیاد شیم عنوانشم هم خوانی رقابتی
-
Asal M 2 موضوع پاک میکنم یه تاپیک دیگه میزنم چند تا لینک منشن کنم زیاد شیم عنوانشم هم خوانی رقابتی
حسین نعمتی اره خوبه 👌🏻💪🏻