اگه از الان شروع کنم میرسم ؟؟؟؟
-
من الان دوازدهمم ۶ ماه دیگه فرصت دارم
خیلییی بد تا الان درس خوندم در حد هیچچ الان که دارم واسه امتحانای نوبت میخونم تازه دارم کتاب دوازدهم و میبینم 

دهم و یازدهمم در حد همون مدرسه اگه الان شروع کنم به پزشکی میرسم؟؟؟؟؟
چجوری ؟؟چه ساعت مطالعهای؟؟؟ -
-
هیچی غیر ممکن نیست دوست عزیز ، از همین الان واقعا اگه شروع کنی میشه ولی باید سخت بخونی ، خیلی ها هستن بعد از دی ماه شروع میکنن،هنوز فقط چند ماه گذشته ، رقابت اصلی بعد دی ماه هست ،تلاش کن سخت ،رویا ها دست نیافتنی نیستن اگه براشون هزینه شو پرداخت کنی ، هزینش هم سختی و مشکلات هستن، شروع کن پر قدرت
-
خیلییی بد تا الان درس خوندم در حد هیچچ الان که دارم واسه امتحانای نوبت میخونم تازه دارم کتاب دوازدهم و میبینم 

چجوری ؟؟چه ساعت مطالعهای؟؟؟Zahra Zahra 4 سلام
شروع کن به خودت بگو من شروع کردم پس میشه این ۶ ماه به خودت سختی بده ..
از لذت های الان بگذر تا به لذت های بهتری برسی -

چجوری ؟؟چه ساعت مطالعهای؟؟؟سلام اگه با برنامه پیش بری و در برابر ناامیدی هایی که این 6 ماه قطعا میاد سراغت وایسی. .قطعا میرسی.
یه سری افراد با تصور اینکه 6 ماه فرصت کمیه شروع نمیکنن و تو فکر پشت کنکور موندنن.
یه سریا از این ب بعد جا میزنن.
یه سریا اصلا شروع نکردن و نمیکنن
یه سریا هم بی هدف و بی برنامه درس میخونن.
تو این راه کسی موفقه که تا اخرش پای اهدافش ب ایسته. -
sohrab سلام اقا سهراب انگیزه هامون خیلی افت کرده اگه میتونید یه لایو با اقای موقاری بگیرید انگیزمون برگرده

-
الان شروع کنی احتمال داره دو اتفاق بیفته
1 قبولی
2 قبول نیستی!
در هر صورت چیزی رو از دست نمیدی اگر قبول شدی خدا رو شکر قبول هم نشدی شیش ماه جلویی از الان بخوانند کنکور و بعد کنکور یه هفته استراحت کن دوباره شروع کن تا نتایج اولیه یا کلا تابستون رو استراحت کن! من تابستون استراحت کردم... البته من نه تجربی ام نه پزشکی میخواستم
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی