اگه از الان شروع کنم میرسم ؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من الان دوازدهمم ۶ ماه دیگه فرصت دارم
خیلییی بد تا الان درس خوندم در حد هیچچ الان که دارم واسه امتحانای نوبت میخونم تازه دارم کتاب دوازدهم و میبینم
دهم و یازدهمم در حد همون مدرسه اگه الان شروع کنم به پزشکی میرسم؟؟؟؟؟
چجوری ؟؟چه ساعت مطالعهای؟؟؟ -
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هیچی غیر ممکن نیست دوست عزیز ، از همین الان واقعا اگه شروع کنی میشه ولی باید سخت بخونی ، خیلی ها هستن بعد از دی ماه شروع میکنن،هنوز فقط چند ماه گذشته ، رقابت اصلی بعد دی ماه هست ،تلاش کن سخت ،رویا ها دست نیافتنی نیستن اگه براشون هزینه شو پرداخت کنی ، هزینش هم سختی و مشکلات هستن، شروع کن پر قدرت
-
خیلییی بد تا الان درس خوندم در حد هیچچ الان که دارم واسه امتحانای نوبت میخونم تازه دارم کتاب دوازدهم و میبینم
چجوری ؟؟چه ساعت مطالعهای؟؟؟نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZahra Zahra 4 سلام
شروع کن به خودت بگو من شروع کردم پس میشه این ۶ ماه به خودت سختی بده ..
از لذت های الان بگذر تا به لذت های بهتری برسی -
چجوری ؟؟چه ساعت مطالعهای؟؟؟نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسلام اگه با برنامه پیش بری و در برابر ناامیدی هایی که این 6 ماه قطعا میاد سراغت وایسی. .قطعا میرسی.
یه سری افراد با تصور اینکه 6 ماه فرصت کمیه شروع نمیکنن و تو فکر پشت کنکور موندنن.
یه سریا از این ب بعد جا میزنن.
یه سریا اصلا شروع نکردن و نمیکنن
یه سریا هم بی هدف و بی برنامه درس میخونن.
تو این راه کسی موفقه که تا اخرش پای اهدافش ب ایسته. -
نوشتهشده در ۱۰ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab سلام اقا سهراب انگیزه هامون خیلی افت کرده اگه میتونید یه لایو با اقای موقاری بگیرید انگیزمون برگرده
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان شروع کنی احتمال داره دو اتفاق بیفته
1 قبولی
2 قبول نیستی!
در هر صورت چیزی رو از دست نمیدی اگر قبول شدی خدا رو شکر قبول هم نشدی شیش ماه جلویی از الان بخوانند کنکور و بعد کنکور یه هفته استراحت کن دوباره شروع کن تا نتایج اولیه یا کلا تابستون رو استراحت کن! من تابستون استراحت کردم... البته من نه تجربی ام نه پزشکی میخواستم