دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست دونی
-
خب همین؟ چیار و تجزیه میکنن؟!
-
@dr-bernosi سلولز لاکتوز
-
@اسمان-ابی ای کلای تو روده
-
تو کتاب گفته شده که موادی %(#ff0000)[مانند] سلولز رو تجزیه میکنن!
-
من اصلا حواسم به برنامه ی آزمون های دیگه نبود که اون سوالها رو گذاشتم
یه سوال دیگه این جمله درسته یاغلطه
چربی پوست بعلاوه ی عرق همانند گرما حاصل تب از رشد بسیاری از میکروب ها جلوگیری میکند -
@dr-bernosi اقا ی سوال فنی منظور از تگ کردن چی
-
بگین چنتا درسته
کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند.
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد.
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد.
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.
برای اینکه قشنگ تو ذهنتون بشینه، اول سعی کنین بهشون پاسخ بدین و ذهنتونو درگیر کنین، بعدش برین سراغ کتاب!
-
چقدر زیست درس شیرینیه، بعد کنکور برای مطالعه ی شخصی میشینم میخونمش.
-
aaalizadeh79 خخخ بعد کنکور!!!؟؟؟؟
-
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
Dr.Lila aaalizadeh79
دوستان فک کنم اینجارو با تو دلی اشتباه گرفتین :| یکم رعایت کنین دیگه -
یه چنتا پاراگراف میذارم از خود کتاب درسی! لطفا بخونینش و ببینین که کجاش غلطه!
آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند. -
انزیم غیر فعال اما تخریب نمیشود
در گرمای زیاد و نه سرمت
....
امیلاز گوارش شیمیایی نشاسته رو در دهان انجام میده و به دی ساکارید تبدیل میکند(مالتوز)
....
قسمتی از اون به جاهای دیگه میره ، به اندامک های دیگه میره ، اما صرفا دستگاه غشای درونی نبود
...
پلی ساکاریدهای چسبناک و پروتئیین های رشته ای .. جا به جا شده.....
اندامک تغییر شکل یافته ، هسته نادرست هست
...... -
@dr-bernosi پ ۱ آنزیم های بدن انسان-تغییرات شدید دما که میتونه هم سرما باشه و هم گرما خط ۴ به جای جانوران باید انسان بیاد وب جای تخریب تغییر باید بیاد
پ۲ نمیتونم بخونم
پ۳ فسفولیپید توسط شبکه آندوپلاسمی صاف تولید میشه اون چیزی که درمورد پروتئین گفته کژتابی داره
پ۴ پروتئین های رشته ای پلی ساکارید چسبناک
پ۵ آوند آبکشی فاقد هسته و فاقد اندامکه و اگه اندامک داره اندامکش تغییر یافته نه هستش -
@dr-bernosi کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند. غ
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد. ص
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد. کژتاپی چون خود واکوئل لیزوزوم محسوب میشه ولی در کل درسته
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.غ
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد. غ
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.غ
-
کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند---> همه ی کربوهیدرات ها درشت مولکول هستن!
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد. همه ی پروتئینای ترشحی تو ساختارشون کربوهیدرات دارن!
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد. به بیش از نه! %(#2bff00)[در حدوده] این نیرو!
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.
-
@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند.آنزیم ها به تغییرات %(#ff0000)[شدید] دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. %(#5eff00)[بسیاری] از آنزیم های %(#ff0000)[انسان] در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد %(#ff0000)[غیرفعال] می شوند.
آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین ( قند ساده درمورد همشون صادق نیست! پتیالین) تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
%(#0dff00)[بعضی] از پروتئین هایی که در ریبوزوم ها ساخته شده اند (آنزیمای شبکه آندوپلاسمی زبر نمیتونن پروتئین بسازن) و نیز فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک ها ( به همه اندامکا نه فقط اندامکای دستگاه غشایی درونی) فرستاده می شود.
غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از %(#00eeff)[پروتئین های رشته ای] و %(#0040ff)[پلی ساکاریدهای چسبناک] می باشد.
سلول های %(#ff0000)[هادی] بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها (هسته نه !)دارند. -
به این جمله دقت کنین!
هر جانوری که در دستگاه گوارش خود آنزیم تجزیه کننده نشاسته را از غدد گوارشی خود ترشح می کند، سطح تنفسی به درون بدن منتقل شده است.
درسته یا نه! روش تحلیلتونو تو ذهنتون نگه دارین! کار دارم باهاش
-
@f_ssu گرما میتونه انزیمو خراب هم کنه چون ساختار ۳ بعدی آنرا تغییر میدهد
-