لطفا جواب بدین/مقایسه ی خودم با دوستام
-
-
سلام و درود
میخواستم بگم من یه مشکل خیلی خیلی بزرگ دارم
من توی یه مدرسه ی خیلییی خیلی خیلیی سخت گیر میرم و هم کلاسی هام وحشتناک نمره هاشون با وجود اون امتحان های سخت خوب میشه
من وقت میزارم درس رو میخونم و نمونه سوال حل میکنم و.... ، میشه گفت حتی نمراتم از میانگین کلاس بالاتر هم هست
اما خوب یه معضل بزرگ دارم چون اون چند نفری که از کلاسمون دوستم هستند نمراتشون ازم بالاتر میشه ، یسری ها هم تقلب میکنن نمره های خوبی میگیرن ، در کل اینکه میبینم اونا ازم بهترن باعث نمیشه ازشون بدم بیاد ، باعث میشه دلم برای خودم بسوزه ، حتی امروز داشتم با خودم میگفتم شاید من بدرد رشته ریاضی نخورم
میدونم نباید خودم رو با بقیه مقایسه نکنم ، اما خوب این اذیتم میده ، من این همه تلاش میکنم پس چرا نتیجه نمیده؟ اگه هم نتیجه بده باز هم من پایین تر از بقیم
چطوری باید خودم رو با دوستام مقایسه نکنم؟ مثل خوره این موضوع مقایسه کردن داره وقتم رو میگیرهJasmin_____e Barati سلام خب شما که میگین نمرات تون از میانگین کلاس بالاترم هست پس چرا باز هم ناراحتین؟
-
سلام و درود
من توی یه مدرسه ی خیلییی خیلی خیلیی سخت گیر میرم و هم کلاسی هام وحشتناک نمره هاشون با وجود اون امتحان های سخت خوب میشه
من وقت میزارم درس رو میخونم و نمونه سوال حل میکنم و.... ، میشه گفت حتی نمراتم از میانگین کلاس بالاتر هم هست
اما خوب یه معضل بزرگ دارم چون اون چند نفری که از کلاسمون دوستم هستند نمراتشون ازم بالاتر میشه ، یسری ها هم تقلب میکنن نمره های خوبی میگیرن ، در کل اینکه میبینم اونا ازم بهترن باعث نمیشه ازشون بدم بیاد ، باعث میشه دلم برای خودم بسوزه ، حتی امروز داشتم با خودم میگفتم شاید من بدرد رشته ریاضی نخورم
میدونم نباید خودم رو با بقیه مقایسه نکنم ، اما خوب این اذیتم میده ، من این همه تلاش میکنم پس چرا نتیجه نمیده؟ اگه هم نتیجه بده باز هم من پایین تر از بقیم
چطوری باید خودم رو با دوستام مقایسه نکنم؟ مثل خوره این موضوع مقایسه کردن داره وقتم رو میگیرهسلام
مقایسه اتفاقا خیلی خوبه به شرطی که تلاش کنی خودتو از اونا بزنی بالا
منظورم اینه تو به جای مقایسه باشون رقابت کن ولی یه جور باشه که نخوای اونارو بکشی پایین بلکه خودتو بکشی بالا اینطور اتفاقا باعث میشه که خیلی زیاد پیشرفت کنی
همین که الان خودتو با اینا مقایسه میکنی یعنی آدمی هستی که میخوای پیشرفت کنیپس نا امید نشو کاری کن که هر وقت بهش فکر میکنی باعث شه مثله شیر زخمی بشی و برای رقابت با اونا بری سر درس حتی اگه خسته باشی
اونوقت این مقایسه نه تنها بد نمیشه بلکه باعث پیشرفتت میشه
ولی اگر بخوای بیخیال شی از نظر من فایده نداره بلکه ثابت میمونی ولی با این رقابت خودتو بالا میکشی و بعدا قدر این رقابت رو میدونی
ولی رقابت دوستانه نه اینکه باعث شه به اونا لطمه وارد شه
خودتو بکش بالا
-
Jasmin_____e Barati سلام خب شما که میگین نمرات تون از میانگین کلاس بالاترم هست پس چرا باز هم ناراحتین؟
Asal M 2
من تو کل کلاسم فقط دو نفر رو میشناسم
و فقط با اون دو نفر ارتباط دارم
و خوب اون دو نفر همیشه نمره هاشون حتی اگه شده باشه بیست پنج صدم ازم بالاتره
و خوب با خودم میگم من همیشه انقدر درس میخونم پس چرا انقدر ازشون پایین ترم؟ -
سلام
مقایسه اتفاقا خیلی خوبه به شرطی که تلاش کنی خودتو از اونا بزنی بالا
منظورم اینه تو به جای مقایسه باشون رقابت کن ولی یه جور باشه که نخوای اونارو بکشی پایین بلکه خودتو بکشی بالا اینطور اتفاقا باعث میشه که خیلی زیاد پیشرفت کنی
همین که الان خودتو با اینا مقایسه میکنی یعنی آدمی هستی که میخوای پیشرفت کنیپس نا امید نشو کاری کن که هر وقت بهش فکر میکنی باعث شه مثله شیر زخمی بشی و برای رقابت با اونا بری سر درس حتی اگه خسته باشی
اونوقت این مقایسه نه تنها بد نمیشه بلکه باعث پیشرفتت میشه
ولی اگر بخوای بیخیال شی از نظر من فایده نداره بلکه ثابت میمونی ولی با این رقابت خودتو بالا میکشی و بعدا قدر این رقابت رو میدونی
ولی رقابت دوستانه نه اینکه باعث شه به اونا لطمه وارد شه
خودتو بکش بالا
Reza Liryaee
وای من دقیقا میخواستم بیخیال بشم اما این جرفا خیلی خوب بودن ، از مقایسه برای پیشرفت استفاده کنم نه برای ناامیدی و مثل یه شیر زخمی تلاش کنم خودمو بالا بکشم
مرسی بابت اینکه وقت گذاشتین -
Asal M 2
من تو کل کلاسم فقط دو نفر رو میشناسم
و فقط با اون دو نفر ارتباط دارم
و خوب اون دو نفر همیشه نمره هاشون حتی اگه شده باشه بیست پنج صدم ازم بالاتره
و خوب با خودم میگم من همیشه انقدر درس میخونم پس چرا انقدر ازشون پایین ترم؟Jasmin_____e Barati وای اصلا نگران نباشین ...فکر کنم شما خیلیی کمال گرایید .باور کنین شما نمراتتون خوبه و اصلا جای نگرانی نیست ،شاید این اختلاف نمره به خاطر بی دقتی یا فراموشی جزئی باشه .پس نیازی نیست واقعا که خودتونو درگیر این اختلاف نمره کنید.
-
سلام و درود
چطوری باید خودم رو با دوستام مقایسه نکنم؟ مثل خوره این موضوع مقایسه کردن داره وقتم رو میگیرهJasmin_____e Barati اینطور بخوای ادامه بدی داغون میکنی خودتو، بیشتر سعی کن یاد بگیری نمره زیاد مهم نیس ، خیلیا مدرسه نمرات خوبی ندارن اما کنکور کولاک میکنن
-
سلام و درود
چطوری باید خودم رو با دوستام مقایسه نکنم؟ مثل خوره این موضوع مقایسه کردن داره وقتم رو میگیرهJasmin_____e Barati سلام یادمه یه سال بچه هایی بودن تو کلاس که از من بهتر بودن معدل من ۱۹/۹۰بود و اونا ۲۰ من تلاش زیادی میکردم تا بهتر بشم و شدم حتی بهتر از اونها.مقایسه میتونه تا حدودی مفید باشه طوریکه شما مدام درحال تلاش هستید اما از یه جایی به بعد مضر و باید بدونید دست بالای دست بسیار و همیشه همه جا نمیشه از همه بهتر بود.من بعد این پیشروی اعتماد به نفس زیادی پیدا کردم و بعد اون سالهای متمادی شاگرد برتر کلاس بودم و حتی معدل کل دهم و یازدهم و نیمسال اول دوازدهمم ۲۰ شد البته کل امتحانات حضوری بود.
تایمی که وقت میزارید مهم نیست مهم نحوه درس خوندن و برخورد با سوالاته شاید دانش آموزانی تو کلاس بودن که از من بیشتر درس میخوندن ولی سر امتحان دقت کافی نداشتن یا مطلب رو خوب نخونده بودن و نمراتشون خیلی پایین تر از من میشد. -
تام و جدی رو میشناسی؟ حتما میشناسی... حالا چیزی که میگم رو تصور کن... تام تو ی مسابقه بین گربه ها اول هست و به تاخت داره میره... جری تو یه مسابقه دیگه هست اما مسیرش با مسیر تام یکی هست... جری هم تو مسابقه خودش اول هست و حتی از خیلی ها جلو تره اما در مقایسه با تام کیلومتر ها عقب هست... حالا جری ناراحت بشه که چرا من از تام عقبم! مگه تو یه مسابقه هستن که مهم باشه؟ مگه اصلا قدم هاشون رو باهم میشه مقایسه کرد؟ اون موش هست این گربه!
تو هم با دوست هات تو یه مسابقه نیستی که میخوای از اون ها جلو بزنی... تو یه هدف داری اون ها یه هدف... تو میخوای کامپیوتر شریف بری (فرضا) اون ها میخوان مواد فردوسی برن!
اگر به این دلیل که از یکی دو نفر بهتر نیستی فکر میکنی به درد ریاضی نمی خوردی که من با معدل چهارده و نیم سال آخر ریاضی که باید بگم به درد لا جرز دیوار هم نمی خوردم! نه من همه دوست ها و هم کلاسی های من... ما تو مدرسه شاگرد اول ریاضی معدلش 18 بود میفهمی؟ به شدت داغون بودیم... الان بیا نگاه کن... دو سه تا فرهنگیان قبول شدن یکی یزد قبول شده کلا که ربط نداره الان منی هم که موندم بیام بگم من نهایی 14 شدم چطوری کنکور رو خوب بدم؟ نه نشستم میخونم کیف دنیا و آخرت رو میکنم! تو هم اصلا اصلا اصلا واست مهم نباشه بیست میشی یا 18 به خدا هیچ فرقی نداره دهم یازدهم که اصلا فرق نداره... اگر قصد دانشگاه داری بخون برای کنکور... اگر نداری هم از درس هات لذت ببر همین... به خدا حسابان هندسه فیزیک حتی غر و انگلیسی انقدررررر باحالن که باورت نمیشه! شعار نمیدم ها نظر حقیقی حال حاضرم همینه... آنقدر شیمی قشنگه و حال میده که حد نداره! چرا خودت رو برای نمره اذیت میکنی بچه؟ -
تام و جدی رو میشناسی؟ حتما میشناسی... حالا چیزی که میگم رو تصور کن... تام تو ی مسابقه بین گربه ها اول هست و به تاخت داره میره... جری تو یه مسابقه دیگه هست اما مسیرش با مسیر تام یکی هست... جری هم تو مسابقه خودش اول هست و حتی از خیلی ها جلو تره اما در مقایسه با تام کیلومتر ها عقب هست... حالا جری ناراحت بشه که چرا من از تام عقبم! مگه تو یه مسابقه هستن که مهم باشه؟ مگه اصلا قدم هاشون رو باهم میشه مقایسه کرد؟ اون موش هست این گربه!
تو هم با دوست هات تو یه مسابقه نیستی که میخوای از اون ها جلو بزنی... تو یه هدف داری اون ها یه هدف... تو میخوای کامپیوتر شریف بری (فرضا) اون ها میخوان مواد فردوسی برن!
اگر به این دلیل که از یکی دو نفر بهتر نیستی فکر میکنی به درد ریاضی نمی خوردی که من با معدل چهارده و نیم سال آخر ریاضی که باید بگم به درد لا جرز دیوار هم نمی خوردم! نه من همه دوست ها و هم کلاسی های من... ما تو مدرسه شاگرد اول ریاضی معدلش 18 بود میفهمی؟ به شدت داغون بودیم... الان بیا نگاه کن... دو سه تا فرهنگیان قبول شدن یکی یزد قبول شده کلا که ربط نداره الان منی هم که موندم بیام بگم من نهایی 14 شدم چطوری کنکور رو خوب بدم؟ نه نشستم میخونم کیف دنیا و آخرت رو میکنم! تو هم اصلا اصلا اصلا واست مهم نباشه بیست میشی یا 18 به خدا هیچ فرقی نداره دهم یازدهم که اصلا فرق نداره... اگر قصد دانشگاه داری بخون برای کنکور... اگر نداری هم از درس هات لذت ببر همین... به خدا حسابان هندسه فیزیک حتی غر و انگلیسی انقدررررر باحالن که باورت نمیشه! شعار نمیدم ها نظر حقیقی حال حاضرم همینه... آنقدر شیمی قشنگه و حال میده که حد نداره! چرا خودت رو برای نمره اذیت میکنی بچه؟Sahar Rabiee
وای من عاشق این جمله ها شدم