بی انگیزگی
-
اگر انگیزه نداری از اهرم رنج و لذت استفاده کن
-
سلام دوستان وقت بخیر
بچه ها من امسال برای بار دوم دارم کنکور میدم تا الانم هیچ عقب افتادگی از درسا نداشتم اما یه حسی منفی ایی هست همش میترسم نکنه مثل دفعه ی قبل نشه ، احساس میکنم هیچی بلد نیستم لطفا راهنماییم کنین چجوری از این حس منفی دور شم
maryam111
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیازهرا عزیزی 0 به اون اگه نشه بگو من تمام تلاشمو میکنم مهم اینه
-
سلام دوستان وقت بخیر
بچه ها من امسال برای بار دوم دارم کنکور میدم تا الانم هیچ عقب افتادگی از درسا نداشتم اما یه حسی منفی ایی هست همش میترسم نکنه مثل دفعه ی قبل نشه ، احساس میکنم هیچی بلد نیستم لطفا راهنماییم کنین چجوری از این حس منفی دور شم
maryam111
تجربیازهرا عزیزی 0 سلام
بهترین کار اینه که نتیجه رو بسپاری دست خدا.باید بدونی که فقط شما اینطوری نمیشی و خیلیا ممکنه دچار این حس بشن.
درگیر بازی ذهنت نشو هر وقت این فکر اومد تو سرت سعی کن بهش فکر نکنی .
وقتی کاری رو به خدا میسپاری دیگه نباید نگران نتیجه باشی چون خودش همه چیزو درست میکنه و تنهات نمیذاره. -
تنها ترس زندگی باید از کار بد باشه
بقیه ایزی ایزی تامام تامام -
سلام عزیزم
تو که داری تمام تلاشت رو میکنی
پس دیگه ترس چرا؟
مطمئن باش نتیجه امسالت مثل پارسال نمیشه
چون تو امسال وقت بیشتری برای تلاش کردن داری و همه برنامه هات رو داری مو به مو انجام میدی
امسال یه تجربه ای داری که پارسال نداشتی
و خیلی از اونایی که امسال کنکور دارن تجربه تو رو ندارن
فقط کافی یه لیست از اشتباهات پارسالت بنویسی و بذاری جلوی چشمت که دیگه امسال تکرارشون نکنی
و حتما تو آزمونات هم یه نقاط قوتی داری که نشون دهنده تلاش و پشتکارته
پس پا پس نکش و نقاط قوت خودت رو به خاطر استرس هدر نده
استرس اجازه نمیده که خود واقعیت رو سر جلسه آزمون نشون بدی .. پس بهش نشون بده که تو از اون قدرتمند تری
مطمئن باش ذره ذره کارایی که انجام میدی و ثانیه به ثانیه تلاشات خودشو سر جلسه نشون میده.. من اینو بعد کنکورم فهمیدم
من به توانایی هات ایمان دارم زهرا جان
بهترین خودت رو نشون بده ، وقت تلف نکن و هیچوقت نا امید نشو
زهرا عزیزی 0 -
سلام دوستان وقت بخیر
maryam111
تجربیازهرا عزیزی 0 سلام عزیزم
این حس شما فقط یه استرس کاذبه شما که همه تلاشتو داری میکنی مطمئن باش نتیجه ت خیلی عالی میشه فقط فکر میکنی وگرنه همه چیو بلدی، به خدا توکل کن خدا هیچ تلاشی رو بی نتیجه نمیزاره خدا خودش میگه و من یتوکل علی الله فهو حسبه ، تو فقط تلاشتو بکن به نتیجه ش کاری نداشته باش بگو من خدایا من تمام تلاش میکنم دیگه نتیجه هر چی که خودت میدونی و قطعا خدا از پدر و مادر هم مهربونتره نسبت به آدم پدر و مادر چه قدر تورو دوست دارن و خیر و صلاحت رو میخوان ،خدا بیشتربه قول آقا موقاری هم روز کنکور برگه تو بده تحویل بگو خدایا همه تلاشی که من کردم این بود دیگه نتیجه هر چی که خودت صلاح میدونی ، پیشنهادم به تو اینه که حتما حتما حتما کلیپ های انگیزشی آقا موقاری رو ببین خیلیییییییی بهت کمک میکنه و آرامش میگیری من خودم یه مدت به شدت استرس داشتم اما وقتی کلیپ هاشون رو دیدم به حرفاشون گوش دادم الان خیلی آرومم
و اینو بدون که تا خدا هست نا امیدی معنا نداره، به قول آقا موقاری قبل تو خدا سر جلسه است، باز هم به قول آقا موقاری هیچکی آینده رو ندیده ولی خدا توی آینده هست
-
ممنونم از راهنماییاتون دوستان
باعث دلگرمین -
زهرا عزیزی 0 سلام عزیزم
این حس شما فقط یه استرس کاذبه شما که همه تلاشتو داری میکنی مطمئن باش نتیجه ت خیلی عالی میشه فقط فکر میکنی وگرنه همه چیو بلدی، به خدا توکل کن خدا هیچ تلاشی رو بی نتیجه نمیزاره خدا خودش میگه و من یتوکل علی الله فهو حسبه ، تو فقط تلاشتو بکن به نتیجه ش کاری نداشته باش بگو من خدایا من تمام تلاش میکنم دیگه نتیجه هر چی که خودت میدونی و قطعا خدا از پدر و مادر هم مهربونتره نسبت به آدم پدر و مادر چه قدر تورو دوست دارن و خیر و صلاحت رو میخوان ،خدا بیشتربه قول آقا موقاری هم روز کنکور برگه تو بده تحویل بگو خدایا همه تلاشی که من کردم این بود دیگه نتیجه هر چی که خودت صلاح میدونی ، پیشنهادم به تو اینه که حتما حتما حتما کلیپ های انگیزشی آقا موقاری رو ببین خیلیییییییی بهت کمک میکنه و آرامش میگیری من خودم یه مدت به شدت استرس داشتم اما وقتی کلیپ هاشون رو دیدم به حرفاشون گوش دادم الان خیلی آرومم
و اینو بدون که تا خدا هست نا امیدی معنا نداره، به قول آقا موقاری قبل تو خدا سر جلسه است، باز هم به قول آقا موقاری هیچکی آینده رو ندیده ولی خدا توی آینده هست
yasaman yazdani چه خوب گفتی
کلیپ های انگیزشی اقای موقاری کجان؟؟ منظورت همون دو سه تایی که قبل از شروع فیلماش گذاشته ؟ یا بیشتر هم هست
-
کلیپ های انگیزشی اقای موقاری کجان؟؟ منظورت همون دو سه تایی که قبل از شروع فیلماش گذاشته ؟ یا بیشتر هم هست
Zahra Zahra 4
آخرین کلیپ های صفر تا صد هم چند دقیقه ای انگیزشی صحبت میکنه -
به حست بگو شکر نخور دهنت رو ببند
... یه دوستی داشتم میگفت شد شد نشد نشد ولش کن... حالا بر فرض نشه! تو هنوز برف نیومده باید پارو دستت بگیری؟ بیخیال نشد یه برنامه دیگه یه پلن دیگه زندگی که همش دانشگاه نیست بعد از نشدنش به بعدش فکر کن نه الان!
الان فقط بگو یا میشه یا باید بشه -
Zahra Zahra 4
آخرین کلیپ های صفر تا صد هم چند دقیقه ای انگیزشی صحبت میکنهHhh Hh باشه ممنون
-
Hhh Hh باشه ممنون
Zahra Zahra 4
خواهش میکنم -
Zahra Zahra 4 هم اونایی هستش که توی تابلو راهنما راه ابریشم هست هم توی فیلم ها لا به لای صحبت هاشون و یا آخر جلسه گفتن