کیا تو آزمون تقلب میکنن؟؟ و چرا. لطفا کامل بخونید.
-
پدرتون رو قانع کنید که این کار به بچه استرس وارد میکنه
Dr Aryan 0 مشکل همینه دیگه انع نمیشه. هزارتا هم ایه و حیث و این طور چیزا بگی اگه قبولم کنه بازم موقعش که بشه کار خودش رو میکنو
-
شما اول تلاش ات رو کامل بکن بعد اگه نشد بگو نمیشه
-
شما اول تلاش ات رو کامل بکن بعد اگه نشد بگو نمیشه
@آرمان-میرانی شمار با راه ابریشم نگاه میکنید درسا رو؟؟
کدوم درسا رو می بینید؟ -
تست نزدن= پوچی
Dr Aryan 0 تست که میزنید کجا ثبتش میکنید؟؟
-
سینا داده من اره همه درس ها رو دارم اما از همش مثل فارسی و عربی استفاده نمیکنم
-
قطعا هر منبعی اگه کامل استفاده بشه نتیجه میده پس شما فقط باید به راه ادامه بدید
-
سینا داده
ثبت؟ -
سینا داده من واسه درسای حل کردنی و مسئله دار مثل ریاضی و فیزیک و شیمی یه برگه بردارم و قسمت قسمتش میکنم و راه حل هارو اونجا مینویسم و علامت میزنم که تو کتاب نزنم و هروقت بعداً خواستم دوباره بتونم بیام سر استایل قبلی و حل کنم
-
سینا داده من واسه درسای حل کردنی و مسئله دار مثل ریاضی و فیزیک و شیمی یه برگه بردارم و قسمت قسمتش میکنم و راه حل هارو اونجا مینویسم و علامت میزنم که تو کتاب نزنم و هروقت بعداً خواستم دوباره بتونم بیام سر استایل قبلی و حل کنم
Asal M 2 در کیا تو آزمون تقلب میکنن؟؟ و چرا. لطفا کامل بخونید. گفته است:
استایل چیه؟!
تستای قبلی
-
سینا داده
ثبت؟Dr Aryan 0 منظورم اینه که تست میزنید کجا علامت میزنید
مثلا میخواید تست زیست فصل یک دوازدهم رو بزنید
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درست -
Dr Aryan 0 منظورم اینه که تست میزنید کجا علامت میزنید
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درستسینا داده
تو کتاب میزنم
بغل نزده نون میزارم
دور غلط دایره میکشم
نکاتشم همونجا مینویسم -
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درستسینا داده همون کنار کتاب میتونی بزنی غ مثلا غلط یا ن مثلا نزده کنار خود سوال
-
میخوای یکی در میون بزنی اونو کنر سوال علامت میزنی که رست زدی یا غلط یا نزده یا توی دفتری چیزی مینویسی مثلا فصل یک زیست ۱۲ سوال ۶۷) درست -
-
Dr Aryan 0 ممنونم
-
مگه جنگه که یکدفعه 7000 بیاری
-
سلام . کنکوری تجربی هستم. یه ساله پشت کنکورم.
اولین باره که تو ازمون ها شرکت میکنم و دارم برای کنکور میخونم .
اولین ازمونم ازمون ۲۳ مهر بود که ترازم۴۵۰۰ شد بعدیش ۴۷۰۰ و اون یکی ۴۴۰۰.
خانواده ام اول چیزی نمیگفتن . بابام میگفت مهم اینه که رفته رفته پیشرفت کنی اول ۵ درصد بزنی بعد بزنی ۷ درصد این برای من با ارزشه.
منم دیگه خیالم راحت شد که گیر نمیدن بهم. البته خیلی کم کاری میکردم ساعت مطالعه ام حدود ۳ الی ۴ ساعت بود میانگینش.
اما بعد اون ۴۴۰۰ بابام عصبانی شد. خیلی زیاد منم رو اوردم به تقلب.
الان ترازم ۵۵۰۰ باتقلب بابام میگه چرا ۷۰۰۰ نیست؟؟!!
چرا مثلا پسر شیرعلی ترازش ۷۲۰۰ مال تو ۵۵۰۰؟؟!! من کجا درس خوندم شیر علی هم گیج بود و.... پس کی قراره پیشرفت کنی ۴ ماه گذشته
یه بار میخواستم دیگه تقلب نکنم و خودم بزنم. اگه خودم میزدم ترازم حدود ۴۵۰۰ میشد اما تقلب کردم ۵۲۰۰ شد بازم پدرم....
کلا روزایی که ازمون هست شب موقع اعلام نتیجه دیوونم میکنه جوری که تا ۳ الی ۴ روز بعد امتحان سرم درد میکنه . بابام هم همش گیر میده .
الانم به هرکی میرسه میگه امسال حتما قبوله. دکتر دکتر میگه تو خونه به من منم حساسیت پیدا کردم. وقتی هم که میگم دکتر نگو میگه تو به خودت ایمان نداری پس چطور می خوای قبول بشی و بازم سردرد تا چند روز.البته همه اینارو با حالت عصبانی میگه در حد انفجار.
ولی وقتی کارنامه مو دید گفت این چیه؟؟!! شیمی دهم ۱۰ درصد!!؟؟ فیزیک دهم ۲۰ درصد؟؟!!
این طوری نمیشه قبول شد.
منم اینارو می بینم میگم من هنوز ۵۵۰۰ اوردم اینطور میکنه اگه خودم بزنم میشه ۴۷۰۰ این چیزا و........................................خلاصه الان میخوام خودم بزنم دیگه ۲۴ دی رو دارم هم نگاه میکنم. اما ایندفعه بابام میگه ۷۰۰۰ باید بیاری توو شهر اول بشی
موندم چیکار کنم.سینا داده
من رشتم تجربی نیس
اما
پدرتون خیلی سخت میگیرن!
تقلبو بزار کنار
نمیشه ک همیشه ترازت خوب باشه!
همیشه هم بد نمیشه
وقتی پدرت میگه باید 7000بیاری منم جای تو بودم رو میاوردم ب تقلب=I
نمیشه ک اینجوری
درسته خانواده باید پیگیر باشن اما نه به این سختی -
با سلام
من دهم تجربی ام اره قبلا که مدارس حضوری بود و امتحانات ماهانه که توی کلاس برگزار میشد رو میشد تقلب کرد اما الان که نیمه حضوریه و فقط امتحانات ترم میریم مدرسه چون ترمه و فاصلمون زیاده و چندین مراقب داریم به هیچ عنوان نمیشه تقلب کرد هیچ حرکتی از چشم مراقب دور نیست پس به هیچ عنوان نمیشه تقلب کرد
اما چرا تو راهنمایی خیلی خوب توی امتحاناتی که توی کلاس خودمون برگزار میشد میتونستیم تقلبی کنیم
اینکه میگم تقلب میکردم منظورم اینه یه جای خالی مشکل داشتم بچه ها بهم میرسوندن یعنی میخوندم مثلا یه چیزی رو یادم رفته بود بخونم و بچه ها بهم میرسوندن و یا من بهشون میرسوندم
اما اون استرس و هیجانی که تقلب داره هیچی نداره خیلی بده -
سلام . کنکوری تجربی هستم. یه ساله پشت کنکورم.
اولین باره که تو ازمون ها شرکت میکنم و دارم برای کنکور میخونم .
اولین ازمونم ازمون ۲۳ مهر بود که ترازم۴۵۰۰ شد بعدیش ۴۷۰۰ و اون یکی ۴۴۰۰.
خانواده ام اول چیزی نمیگفتن . بابام میگفت مهم اینه که رفته رفته پیشرفت کنی اول ۵ درصد بزنی بعد بزنی ۷ درصد این برای من با ارزشه.
منم دیگه خیالم راحت شد که گیر نمیدن بهم. البته خیلی کم کاری میکردم ساعت مطالعه ام حدود ۳ الی ۴ ساعت بود میانگینش.
اما بعد اون ۴۴۰۰ بابام عصبانی شد. خیلی زیاد منم رو اوردم به تقلب.
الان ترازم ۵۵۰۰ باتقلب بابام میگه چرا ۷۰۰۰ نیست؟؟!!
چرا مثلا پسر شیرعلی ترازش ۷۲۰۰ مال تو ۵۵۰۰؟؟!! من کجا درس خوندم شیر علی هم گیج بود و.... پس کی قراره پیشرفت کنی ۴ ماه گذشته
یه بار میخواستم دیگه تقلب نکنم و خودم بزنم. اگه خودم میزدم ترازم حدود ۴۵۰۰ میشد اما تقلب کردم ۵۲۰۰ شد بازم پدرم....
کلا روزایی که ازمون هست شب موقع اعلام نتیجه دیوونم میکنه جوری که تا ۳ الی ۴ روز بعد امتحان سرم درد میکنه . بابام هم همش گیر میده .
الانم به هرکی میرسه میگه امسال حتما قبوله. دکتر دکتر میگه تو خونه به من منم حساسیت پیدا کردم. وقتی هم که میگم دکتر نگو میگه تو به خودت ایمان نداری پس چطور می خوای قبول بشی و بازم سردرد تا چند روز.البته همه اینارو با حالت عصبانی میگه در حد انفجار.
ولی وقتی کارنامه مو دید گفت این چیه؟؟!! شیمی دهم ۱۰ درصد!!؟؟ فیزیک دهم ۲۰ درصد؟؟!!
این طوری نمیشه قبول شد.
منم اینارو می بینم میگم من هنوز ۵۵۰۰ اوردم اینطور میکنه اگه خودم بزنم میشه ۴۷۰۰ این چیزا و........................................خلاصه الان میخوام خودم بزنم دیگه ۲۴ دی رو دارم هم نگاه میکنم. اما ایندفعه بابام میگه ۷۰۰۰ باید بیاری توو شهر اول بشی
موندم چیکار کنم.سینا داده همینقد بت بگم
تو و امثال تو با این کارات
هرجمعه حال منو بد میکنین
انگیزمو نابود میکنین
وقتی امثال توهست دیگه فیزیک 70 درصد همچین درصد خوبیَم نیست دیگه
هرچند من دیگه برام تراز مهم نیست ولی تو و امثال تو دلیل عقب کشیدن خیلیا هستین