زیست دونی
-
انزیم غیر فعال
اما تخریب نمیشود
در گرمای زیاد و نه سرمت
....
امیلاز گوارش شیمیایی نشاسته رو در دهان انجام میدهو به دی ساکارید تبدیل میکند(مالتوز)
....
قسمتی از اون به جاهای دیگه میره ، به اندامک های دیگه میره ، اما صرفا دستگاه غشای درونی نبود
...
پلی ساکاریدهای چسبناک و پروتئیین های رشته ای .. جا به جا شده.....
اندامک تغییر شکل یافته ، هسته نادرست هست
...... -
یه چنتا پاراگراف میذارم از خود کتاب درسی! لطفا بخونینش و ببینین که کجاش غلطه!
آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند.@dr-bernosi پ ۱ آنزیم های بدن انسان-تغییرات شدید دما که میتونه هم سرما باشه و هم گرما خط ۴ به جای جانوران باید انسان بیاد وب جای تخریب تغییر باید بیاد
پ۲ نمیتونم بخونم
پ۳ فسفولیپید توسط شبکه آندوپلاسمی صاف تولید میشه اون چیزی که درمورد پروتئین گفته کژتابی داره
پ۴ پروتئین های رشته ای پلی ساکارید چسبناک
پ۵ آوند آبکشی فاقد هسته و فاقد اندامکه و اگه اندامک داره اندامکش تغییر یافته نه هستش -
بگین چنتا درسته
کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند.
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد.
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد.
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.
برای اینکه قشنگ تو ذهنتون بشینه، اول سعی کنین بهشون پاسخ بدین و ذهنتونو درگیر کنین، بعدش برین سراغ کتاب!
@dr-bernosi کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند. غ
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد. ص
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد. کژتاپی چون خود واکوئل لیزوزوم محسوب میشه ولی در کل درسته
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.غ
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد. غ
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.غ
-
من اصلا حواسم به برنامه ی آزمون های دیگه نبود که اون سوالها رو گذاشتم
یه سوال دیگه این جمله درسته یاغلطه
چربی پوست بعلاوه ی عرق همانند گرما حاصل تب از رشد بسیاری از میکروب ها جلوگیری میکند -
بگین چنتا درسته
کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند.
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد.
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد.
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.
برای اینکه قشنگ تو ذهنتون بشینه، اول سعی کنین بهشون پاسخ بدین و ذهنتونو درگیر کنین، بعدش برین سراغ کتاب!
کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند---> همه ی کربوهیدرات ها درشت مولکول هستن!
پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد. همه ی پروتئینای ترشحی تو ساختارشون کربوهیدرات دارن!
در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.
در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.
نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد. به بیش از نه! %(#2bff00)[در حدوده] این نیرو!
رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.
-
یه چنتا پاراگراف میذارم از خود کتاب درسی! لطفا بخونینش و ببینین که کجاش غلطه!
آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند.@dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:
آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند.آنزیم ها به تغییرات %(#ff0000)[شدید] دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. %(#5eff00)[بسیاری] از آنزیم های %(#ff0000)[انسان] در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد %(#ff0000)[غیرفعال] می شوند.
آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین ( قند ساده درمورد همشون صادق نیست! پتیالین) تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
%(#0dff00)[بعضی] از پروتئین هایی که در ریبوزوم ها ساخته شده اند (آنزیمای شبکه آندوپلاسمی زبر نمیتونن پروتئین بسازن) و نیز فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک ها ( به همه اندامکا نه فقط اندامکای دستگاه غشایی درونی) فرستاده می شود.
غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از %(#00eeff)[پروتئین های رشته ای] و %(#0040ff)[پلی ساکاریدهای چسبناک] می باشد.
سلول های %(#ff0000)[هادی] بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها (هسته نه !)دارند. -
به این جمله دقت کنین!
هر جانوری که در دستگاه گوارش خود آنزیم تجزیه کننده نشاسته را از غدد گوارشی خود ترشح می کند، سطح تنفسی به درون بدن منتقل شده است.
درسته یا نه! روش تحلیلتونو تو ذهنتون نگه دارین! کار دارم باهاش
-
انزیم غیر فعال
اما تخریب نمیشود
در گرمای زیاد و نه سرمت
....
امیلاز گوارش شیمیایی نشاسته رو در دهان انجام میدهو به دی ساکارید تبدیل میکند(مالتوز)
....
قسمتی از اون به جاهای دیگه میره ، به اندامک های دیگه میره ، اما صرفا دستگاه غشای درونی نبود
...
پلی ساکاریدهای چسبناک و پروتئیین های رشته ای .. جا به جا شده.....
اندامک تغییر شکل یافته ، هسته نادرست هست
......@f_ssu گرما میتونه انزیمو خراب هم کنه چون ساختار ۳ بعدی آنرا تغییر میدهد
-
به این جمله دقت کنین!
هر جانوری که در دستگاه گوارش خود آنزیم تجزیه کننده نشاسته را از غدد گوارشی خود ترشح می کند، سطح تنفسی به درون بدن منتقل شده است.
درسته یا نه! روش تحلیلتونو تو ذهنتون نگه دارین! کار دارم باهاش
-
به این جمله دقت کنین!
هر جانوری که در دستگاه گوارش خود آنزیم تجزیه کننده نشاسته را از غدد گوارشی خود ترشح می کند، سطح تنفسی به درون بدن منتقل شده است.
درسته یا نه! روش تحلیلتونو تو ذهنتون نگه دارین! کار دارم باهاش
@dr-bernosi درست نیس فک کنم ماهی مثال نقض این جمله باشه
-
بقیه هم بیان تحلیلشونو بگن! بعد یه شکل میذارم
-
بقیه هم بیان تحلیلشونو بگن! بعد یه شکل میذارم
@dr-bernosi به نظر تو از لان ها مواد عبور میکنه؟
-
@f_ssu گرما میتونه انزیمو خراب هم کنه چون ساختار ۳ بعدی آنرا تغییر میدهد
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
@f_ssu گرما میتونه انزیمو خراب هم کنه چون ساختار ۳ بعدی آنرا تغییر میدهد
طبق کتاب غیرفعال میشه
-
@dr-bernosi به نظر تو از لان ها مواد عبور میکنه؟
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi به نظر تو از لان ها مواد عبور میکنه؟
در صورتی که منفذ داشته باشن، بله
-
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
@f_ssu گرما میتونه انزیمو خراب هم کنه چون ساختار ۳ بعدی آنرا تغییر میدهد
طبق کتاب غیرفعال میشه
@dr-bernosi روبه رو هموم متن نوشته که ساختار 3 بعدی را هم تغییر میدهد
-
خب تغییر میده تخریب نمیکنه
-
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi به نظر تو از لان ها مواد عبور میکنه؟
در صورتی که منفذ داشته باشن، بله
@dr-bernosi اخه تعریف لان اینه که دیواره نازکه حرفی از منفذ نزده
-
@dr-bernosi اخه تعریف لان اینه که دیواره نازکه حرفی از منفذ نزده
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi اخه تعریف لان اینه که دیواره نازکه حرفی از منفذ نزده
تو شکلا برو نگا میفهمی! در اصل میشه همون پلاسمودسم!
-
خب تغییر میده تخریب نمیکنه
@dr-bernosi ساختارش تخریب میشه دیگه
-
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
@dr-bernosi اخه تعریف لان اینه که دیواره نازکه حرفی از منفذ نزده
تو شکلا برو نگا میفهمی! در اصل میشه همون پلاسمودسم!
@dr-bernosi ولش کن :|