Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

  • سوال یا موضوع جدیدی بنویس

  • سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. زیست دونی
غشای باکتریه استرپتوکوکوس نومونیا
Infinitie. AI
Topic thumbnail image
زیست شناسی
مجدد همانندسازی باکتری
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
همانندسازی باکتری
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
یاخته‌های پوششی زبان
A
سلام خسته نباشید ایا توسط یاخته‌های پوششی زبان موسین ترشح میشود یا کلاً چیزی توسط یاخته های پوششی زبان ترشح میشود؟
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک امیدوارم موثر باشه این تاپیک @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
هر کی یه گزاره😁😁
Matin Mousavi 1M
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون. گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست @تجربی @تجربیا
زیست شناسی
دریافت ماده ی وراثتی از محیط خارجی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
سطح داخلی و خارجی دیواره ی لوله های اسپرم ساز
آ
سطح داخلی و خارجی دیواره ی لوله های اسپرم ساز را چه بافتی تشکیل میدهد؟
زیست شناسی
سلام ببخشید برای زیست دهم ویدیو های تورق باز نمیشن
D
و جزوه ها هم یسری هاشون باز نمیشن
زیست شناسی
زیست نشرالگو یا خیلی سبز؟🧐
Z
من منبع اول پینوکیو خیلی سبز میزنم (میانیگین۶۰٪درست میزنم)منبع دوم آی‌کیو(میانگین ۴۰٪درست میزنم)جمع‌بندی هم موج آزمون حالا میگم نشرالگو برای منبع اول بهتره یا خیلی سبز؟برای زیست ۸۰٪ کنکور تلاش میکنم
زیست شناسی
کتاب تست پینوکیو زیست
Z
سلام زیست پینوکیو نسبت به چاپ1402 تغییرات زیادی داشته؟یعنی عوضش کنم یا نه از همین برای کنکور 1405 میتونم استفاده کنم و یه سوال دیگه هم دارم به نظرتون بهترین منبع زیست جامع از نشر خیلی سبز کدومه برای درصد 80کنکور؟
زیست شناسی
تجربی ها بهم جواب بدن
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه .
زیست شناسی
زیست
zahra heydariZ
بچه ها کسی جزوه علوم پایه زیست استاد جلال م‌قاری رو داره؟
زیست شناسی
نهایی یا کنکور
Aryan ImaniA
حواسمون بیشتر به کنکور باشه یا نهایی عه ۱۲ ؟
زیست شناسی
پروترومبیناز
Nila YSN
سلام آیا پروترومبیناز همیشه در خون وجود داره یا موقع انعقاد ایجاد میشه؟ این سوالو ببینید: کدام عوامل انعقادی همیشه در خون وجود دارد؟ ۱)پروترومبین و فیبرینوژن ۲)پروترومبیناز و پروترومبین مشکل از اینجا شروع میشه که مگه کتاب نگفته دانه های پلاکت پر از ترکیبات فعاله؟مگه اون ترکیب فعالی که باعث شروع لخته میشه پروترومبیناز نیست؟نمیشه گفت پروترومبینازم همیشه در خون وجود داره؟ @z-Gheibi @دریا-دریایی @تجربیا
زیست شناسی
کنکور تیر
_
سلام به همگی بعد از دو هفته دوری از درس بخاطر اتفاقات جنگ دیگه از امروز قصد دارم بخونم برای کنکور و فرض میکنم ۲۷ ام برگزار میشه اگه دیر تر افتاد که هیچی ولی ۲۷ ام نزدیک ترین تایمیه که ممکنه برگزار بشه پس برنامه مو واسه همین تایم مینویسم . اینجا قراره مثل نهایی برنامه رو تکمیل کنم خوشحال میشم اگه دوست داشتید همراهی کنید و همخوانی کنیم . @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
زیست شناسی
رفیق ادبیات ❤️
_
رفیق ادبیات رو میشناسید ؟ ... درسته زیست ادبیات دوممون همینه به همون اندازه که خودشو جدی گرفتیم اینم باید جدی بگیریم بریم که داشته باشیم
زیست شناسی
زیست دوازدهم گفتار ۱ فصل ۴
7
سلام وقت به‌خیر ممکنه توی انواع جهش های ساختاری فقط یک نقطه شکست داشته باشیم؟ توی هر ۴ نوع جهش؟ دو نقطه شکست رو مطمئنم هرکدوم می‌تونن داشته باشن
زیست شناسی
زیست
E
سلام. کتاب میگه گربه ها از فرومون ها برای تعیین قلمرو استفاده میکنن. تعیین قلمرو هم شامل مشخص کردن محدوده خودشون با جانوران دیگه هست (حالا یا گربه‌های هم‌نوع یا گونه های مختلف جانوران). حالا یه سوال... مگه طبق گفته کتاب فرومون ها برای ایجاد پاسخ رفتاری در جانوران یک گونه استفاده نمیشه؟ پس چجوری گربه ها میتونن با استفاده از این ماده جانوران گونه‌های دیگه هم از محدودشون دور کنن؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی

زیست دونی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
10.2k دیدگاه‌ها 253 کاربران 112.1k بازدیدها 184 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • aaalizadeh79A aaalizadeh79

    چقدر زیست درس شیرینیه، بعد کنکور برای مطالعه ی شخصی میشینم میخونمش.

    Dr.LilaD آفلاین
    Dr.LilaD آفلاین
    Dr.Lila
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
    #153

    aaalizadeh79 خخخ بعد کنکور!!!؟؟؟؟

    این دیوانگیست …
    که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه
    در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم . .


    1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • AmirbernosiA آفلاین
      AmirbernosiA آفلاین
      Amirbernosi
      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
      #154

      دانش-آموزان-آلاء
      خیرین-کوچک-دریا-دل
      @Dr-Lila aaalizadeh79
      دوستان فک کنم اینجارو با تو دلی اشتباه گرفتین :| یکم رعایت کنین دیگه 😕

      1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • AmirbernosiA آفلاین
        AmirbernosiA آفلاین
        Amirbernosi
        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
        #155

        یه چنتا پاراگراف میذارم از خود کتاب درسی! لطفا بخونینش و ببینین که کجاش غلطه!

        آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
        آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
        بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
        غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
        سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند.

        A AmirbernosiA 2 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • _ آفلاین
          _ آفلاین
          _F_SSU_
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
          #156

          انزیم غیر فعال ✔ اما تخریب نمیشود
          در گرمای زیاد و نه سرمت
          ....
          امیلاز گوارش شیمیایی نشاسته رو در دهان انجام میده✔ و به دی ساکارید تبدیل میکند(مالتوز)
          ....
          قسمتی از اون به جاهای دیگه میره ، به اندامک های دیگه میره ، اما صرفا دستگاه غشای درونی نبود
          ...
          پلی ساکاریدهای چسبناک و پروتئیین های رشته ای .. جا به جا شده

          .....
          اندامک تغییر شکل یافته ، هسته نادرست هست
          ......

          B 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • AmirbernosiA Amirbernosi

            یه چنتا پاراگراف میذارم از خود کتاب درسی! لطفا بخونینش و ببینین که کجاش غلطه!

            آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
            آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
            بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
            غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
            سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند.

            A آفلاین
            A آفلاین
            alimmm221
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
            #157

            @dr-bernosi پ ۱ آنزیم های بدن انسان-تغییرات شدید دما که میتونه هم سرما باشه و هم گرما خط ۴ به جای جانوران باید انسان بیاد وب جای تخریب تغییر باید بیاد
            پ۲ نمیتونم بخونم
            پ۳ فسفولیپید توسط شبکه آندوپلاسمی صاف تولید میشه اون چیزی که درمورد پروتئین گفته کژتابی داره
            پ۴ پروتئین های رشته ای پلی ساکارید چسبناک
            پ۵ آوند آبکشی فاقد هسته و فاقد اندامکه و اگه اندامک داره اندامکش تغییر یافته نه هستش

            نمیدونم چه رابطه ای بین دل و دستم
            از دستم رفت به هرچی دلو بستم

            1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • AmirbernosiA Amirbernosi

              بگین چنتا درسته 🙂

              کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند.

              پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد.

              در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.

              در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.

              نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد.

              رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.

              برای اینکه قشنگ تو ذهنتون بشینه، اول سعی کنین بهشون پاسخ بدین و ذهنتونو درگیر کنین، بعدش برین سراغ کتاب!

              A آفلاین
              A آفلاین
              alimmm221
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
              #158

              @dr-bernosi کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند. غ

              پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد. ص

              در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد. کژتاپی چون خود واکوئل لیزوزوم محسوب میشه ولی در کل درسته

              در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.غ

              نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد. غ

              رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.غ

              نمیدونم چه رابطه ای بین دل و دستم
              از دستم رفت به هرچی دلو بستم

              1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • A alimmm221

                من اصلا حواسم به برنامه ی آزمون های دیگه نبود که اون سوالها رو گذاشتم
                یه سوال دیگه این جمله درسته یاغلطه
                چربی پوست بعلاوه ی عرق همانند گرما حاصل تب از رشد بسیاری از میکروب ها جلوگیری میکند

                A آفلاین
                A آفلاین
                alimmm221
                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                #159

                alimmm221 در گرما حاصل از تب بسیاری از میکروب ها به خوبی نمیتونن رشد کنن اما تو چربی پوست +عرق بسیاری از میکروب ها نمیتونن رشد کنن

                نمیدونم چه رابطه ای بین دل و دستم
                از دستم رفت به هرچی دلو بستم

                1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • AmirbernosiA Amirbernosi

                  بگین چنتا درسته 🙂

                  کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند.

                  پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد.

                  در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.

                  در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.

                  نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد.

                  رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.

                  برای اینکه قشنگ تو ذهنتون بشینه، اول سعی کنین بهشون پاسخ بدین و ذهنتونو درگیر کنین، بعدش برین سراغ کتاب!

                  AmirbernosiA آفلاین
                  AmirbernosiA آفلاین
                  Amirbernosi
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                  #160

                  کربوهیدرات ها همگی درشت مولکول هستند---> همه ی کربوهیدرات ها درشت مولکول هستن! 0_1508407709751_244354f1-9539-4064-80bf-d454e4b3055f-image.png

                  پروتئین مکمل دارای کربوهیدرات در ساختار خود می باشد. همه ی پروتئینای ترشحی تو ساختارشون کربوهیدرات دارن!

                  در گیاهان نمیتوان لیزوزم را مشاهد کرد.0_1508407613519_0021e437-e309-4681-a716-429c208c5612-image.png

                  در انتشار جهت حرکت همه مواد به یک سمت است.0_1508407649306_77096264-df54-492f-9fef-1557acb1be1e-image.png

                  نیروی بین دو ارواره انسان به بیش از 100 کیلوگرم بر سانتی متر مربع می رسد. به بیش از نه! %(#2bff00)[در حدوده] این نیرو!

                  رنگ های اصلی صفرا بیلی روبین و بیلی وردین هستند.0_1508407789101_1c12790b-0b06-469d-857b-562f8a508525-image.png

                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • AmirbernosiA Amirbernosi

                    یه چنتا پاراگراف میذارم از خود کتاب درسی! لطفا بخونینش و ببینین که کجاش غلطه!

                    آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
                    آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
                    بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
                    غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
                    سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند.

                    AmirbernosiA آفلاین
                    AmirbernosiA آفلاین
                    Amirbernosi
                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                    #161

                    @dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:

                    آنزیم ها به تغییرات شدید دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. بسیاری از آنزیم های جانوران در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد تخریب می شوند.
                    آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین و ساده تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
                    بعضی از پروتئین ها و فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک های دستگاه غشایی درونی فرستاده می شود.
                    غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از پروتئین های چسبناک و پلی ساکاریدهای رشته ای می باشد.
                    سلول های بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها و هسته ی تغییریافته دارند.

                    آنزیم ها به تغییرات %(#ff0000)[شدید] دما حساس اند. آنزیم ها همانند سایر پروتئین ها به گرما حساس اند و در سرمای زیاد نیز، خواص خود را از دست می دهند. %(#5eff00)[بسیاری] از آنزیم های %(#ff0000)[انسان] در دمای بالاتر از 45 درجه سانتیگراد %(#ff0000)[غیرفعال] می شوند.
                    آمیلاز ها نشاسته به قندهای شیرین ( قند ساده درمورد همشون صادق نیست! پتیالین) تبدیل می کنند و در دهان، گوارش شیمیایی کربوهیدرات ها را شروع می کنند.
                    %(#0dff00)[بعضی] از پروتئین هایی که در ریبوزوم ها ساخته شده اند (آنزیمای شبکه آندوپلاسمی زبر نمیتونن پروتئین بسازن) و نیز فسفولیپیدهای ساخته شده توسط آنزیم های شبکه آندوپلاسمی زبر، درون غشای این شبکه جای می گیرند. در نتیجه، غشای شبکه آندوپلاسمی وسیع تر می شود تا اینکه قسمتی از آن به دیگر اندامک ها ( به همه اندامکا نه فقط اندامکای دستگاه غشایی درونی) فرستاده می شود.
                    غشای پایه بافت پوششی را به بافت های زیرین خود متصل می کند و متشکل از شبکه ای از %(#00eeff)[پروتئین های رشته ای] و %(#0040ff)[پلی ساکاریدهای چسبناک] می باشد.
                    سلول های %(#ff0000)[هادی] بافت آوند آبکشی دارای دیواره ی سلولی، سیتوپلاسم و غشای پلاسمایی هستند. این سلول ها فاقد اندامک و هسته هستند ، یا اندامک ها (هسته نه !)دارند.

                    1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • AmirbernosiA آفلاین
                      AmirbernosiA آفلاین
                      Amirbernosi
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                      #162

                      به این جمله دقت کنین!

                      هر جانوری که در دستگاه گوارش خود آنزیم تجزیه کننده نشاسته را از غدد گوارشی خود ترشح می کند، سطح تنفسی به درون بدن منتقل شده است.

                      درسته یا نه! روش تحلیلتونو تو ذهنتون نگه دارین! کار دارم باهاش

                      AmirbernosiA B L 4 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • _ _F_SSU_

                        انزیم غیر فعال ✔ اما تخریب نمیشود
                        در گرمای زیاد و نه سرمت
                        ....
                        امیلاز گوارش شیمیایی نشاسته رو در دهان انجام میده✔ و به دی ساکارید تبدیل میکند(مالتوز)
                        ....
                        قسمتی از اون به جاهای دیگه میره ، به اندامک های دیگه میره ، اما صرفا دستگاه غشای درونی نبود
                        ...
                        پلی ساکاریدهای چسبناک و پروتئیین های رشته ای .. جا به جا شده

                        .....
                        اندامک تغییر شکل یافته ، هسته نادرست هست
                        ......

                        B آفلاین
                        B آفلاین
                        barghamadi
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                        #163

                        @f_ssu گرما میتونه انزیمو خراب هم کنه چون ساختار ۳ بعدی آنرا تغییر میدهد

                        AmirbernosiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • AmirbernosiA Amirbernosi

                          به این جمله دقت کنین!

                          هر جانوری که در دستگاه گوارش خود آنزیم تجزیه کننده نشاسته را از غدد گوارشی خود ترشح می کند، سطح تنفسی به درون بدن منتقل شده است.

                          درسته یا نه! روش تحلیلتونو تو ذهنتون نگه دارین! کار دارم باهاش

                          AmirbernosiA آفلاین
                          AmirbernosiA آفلاین
                          Amirbernosi
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                          #164

                          @dr-bernosi در زیست خوانی!! گفته است:

                          ج

                          بگم جوابشو :| ؟

                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • AmirbernosiA Amirbernosi

                            به این جمله دقت کنین!

                            هر جانوری که در دستگاه گوارش خود آنزیم تجزیه کننده نشاسته را از غدد گوارشی خود ترشح می کند، سطح تنفسی به درون بدن منتقل شده است.

                            درسته یا نه! روش تحلیلتونو تو ذهنتون نگه دارین! کار دارم باهاش

                            B آفلاین
                            B آفلاین
                            barghamadi
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                            #165

                            @dr-bernosi درست نیس فک کنم ماهی مثال نقض این جمله باشه

                            1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • AmirbernosiA آفلاین
                              AmirbernosiA آفلاین
                              Amirbernosi
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                              #166

                              بقیه هم بیان تحلیلشونو بگن! بعد یه شکل میذارم

                              B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • AmirbernosiA Amirbernosi

                                بقیه هم بیان تحلیلشونو بگن! بعد یه شکل میذارم

                                B آفلاین
                                B آفلاین
                                barghamadi
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                #167

                                @dr-bernosi به نظر تو از لان ها مواد عبور میکنه؟

                                AmirbernosiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • B barghamadi

                                  @f_ssu گرما میتونه انزیمو خراب هم کنه چون ساختار ۳ بعدی آنرا تغییر میدهد

                                  AmirbernosiA آفلاین
                                  AmirbernosiA آفلاین
                                  Amirbernosi
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                  #168

                                  barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:

                                  @f_ssu گرما میتونه انزیمو خراب هم کنه چون ساختار ۳ بعدی آنرا تغییر میدهد

                                  طبق کتاب غیرفعال میشه

                                  B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • B barghamadi

                                    @dr-bernosi به نظر تو از لان ها مواد عبور میکنه؟

                                    AmirbernosiA آفلاین
                                    AmirbernosiA آفلاین
                                    Amirbernosi
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                    #169

                                    barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:

                                    @dr-bernosi به نظر تو از لان ها مواد عبور میکنه؟

                                    در صورتی که منفذ داشته باشن، بله

                                    B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • AmirbernosiA Amirbernosi

                                      barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:

                                      @f_ssu گرما میتونه انزیمو خراب هم کنه چون ساختار ۳ بعدی آنرا تغییر میدهد

                                      طبق کتاب غیرفعال میشه

                                      B آفلاین
                                      B آفلاین
                                      barghamadi
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                      #170

                                      @dr-bernosi روبه رو هموم متن نوشته که ساختار 3 بعدی را هم تغییر میدهد

                                      1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • AmirbernosiA آفلاین
                                        AmirbernosiA آفلاین
                                        Amirbernosi
                                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                        #171

                                        خب تغییر میده تخریب نمیکنه

                                        B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • AmirbernosiA Amirbernosi

                                          barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:

                                          @dr-bernosi به نظر تو از لان ها مواد عبور میکنه؟

                                          در صورتی که منفذ داشته باشن، بله

                                          B آفلاین
                                          B آفلاین
                                          barghamadi
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده
                                          #172

                                          @dr-bernosi اخه تعریف لان اینه که دیواره نازکه حرفی از منفذ نزده

                                          AmirbernosiA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها


                                          • 1
                                          • 2
                                          • 7
                                          • 8
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 11
                                          • 511
                                          • 512
                                          • درون آمدن

                                          • حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

                                          • برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه
                                            • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
                                            • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
                                            • استفاده از ابزارهای ادیتور
                                            • معرفی گروه‌ها
                                            • لینک‌های دسترسی سریع