گزارش ساعت مطالعه برای دهمی ها (تمامی رشته ها)
-
سلام
خب رشته تجربی یکم سخته و من برای امتحاناتم که میخونم توی روز از ساعت 5 بعد از ظهر تا ساعت 11 شب میخونم و صبحم ساعت 4 صبح بلند میشم و تا وقتی که میرم سر جلسه میخونم
راستش اگه بخوام دیروزو بگم دیروز هیچی درس نخوندم با اینکه فردا امتحان زبان دارم اما هیچی نخوندم امروز دیگه تا یه ساعت دیگه شروع میکنم فیلم های استاد عزتی رو میبینم وقتی تدریسا تموم شد کتاب و نکاتی که خود دبیرم گفته رو میخونم و اگر وقت اضافه داشتم صبح زود نمونه سوال حل میکنم
به نظر من بهتره ادم صبح زود بلند بشه درس بخونه تا شب تا نصفه شب من خودم به شخصه از ساعت 11 بگذره هیچی نمیفهمم
برنامه ریزی دقیقی ندارم و هیچ کاریم مشخص نیس
یه توصیه به دوستان که برای شب امتحان اگر وقت داشتن تورق درس هارو که تو سایت الا هست ببین خیلی خیلی خوبه
موفق باشیدNegin Shogheali
برنامه ریزی کن
کم کم شروع کن ساعت مطالعه ت زیاد میشه
(من از راهنمایی چون تیزهوشان بودم مجبور بودم ساعت مطالعه م بالا باشه و از ۷ ساعت دیگه پایین نیومده
عادت کردم
وگرنه عادی که برای دهمی ۳ /۲ساعت باشه در روز)
موفق باشی:) -
Negin Shogheali
برنامه ریزی کن
(من از راهنمایی چون تیزهوشان بودم مجبور بودم ساعت مطالعه م بالا باشه و از ۷ ساعت دیگه پایین نیومده
عادت کردم
موفق باشی:)Romina 2006 اخه مشکلم اینه نمیتونم برنامه ریزی کنم
اگرم برنامه ریزی کنم یه مشکلی پیش میاد که بیخیالش میشم
نمیدونم چیکار کنم که بتونم درس بخونم الان من فردا امتحان زبان دارم اینجا نشستم دارم اهنگ رضا بهرام میگوشم
واقعااا در عجبم -
Romina 2006 اخه مشکلم اینه نمیتونم برنامه ریزی کنم
اگرم برنامه ریزی کنم یه مشکلی پیش میاد که بیخیالش میشم
نمیدونم چیکار کنم که بتونم درس بخونم الان من فردا امتحان زبان دارم اینجا نشستم دارم اهنگ رضا بهرام میگوشم
واقعااا در عجبمNegin Shogheali
برنامت رو سخت نزار منظورم اینکه حدی بزار که برای ۳ ساعت مطالعه کافی باشه حدی که توانش رو داری( نه انتظاری که از خودت داری مثلا ۱۰ ساعت بخونی:/)
اگه کم باشه می تونی انجامش بدی
مشکلی م پیش بیاد نمی گی که تازه نمی رسم
( حداقل ۳ ساعت و تو روز که خالی داری که ؟:))) -
Negin Shogheali
برنامت رو سخت نزار منظورم اینکه حدی بزار که برای ۳ ساعت مطالعه کافی باشه حدی که توانش رو داری( نه انتظاری که از خودت داری مثلا ۱۰ ساعت بخونی:/)
اگه کم باشه می تونی انجامش بدی
مشکلی م پیش بیاد نمی گی که تازه نمی رسم
( حداقل ۳ ساعت و تو روز که خالی داری که ؟:)))Romina 2006 سه ساعت کمه کم نیست ؟؟
با توجه به اینکه توی امتحانات هستیم فکر میکنم سه ساعت خیلی کم باشه چون با مشاور که صحبت کردم گفت حداقل باید پنج ساعت باشه
اره بابا کلا روزم کاری ندارم تو روز -
Romina 2006 سه ساعت کمه کم نیست ؟؟
با توجه به اینکه توی امتحانات هستیم فکر میکنم سه ساعت خیلی کم باشه چون با مشاور که صحبت کردم گفت حداقل باید پنج ساعت باشه
اره بابا کلا روزم کاری ندارم تو روزNegin Shogheali نگاه کن حرف قشنگی زد رومینا ببین خودت کششت در چه حده؟؟
یکی با یک ساعت درس خوندم میفهمه نه یکی همون مبحث رو با دوساعت خوندن
ببین خودت توانت در چه حده با توجه به اون برنامه بریز یا درس بخون
تو ایام امتحانات هم درسایی که امتحان داری رو بخون باز بعد نوبت شروع به برنامه ریزی کن
همیشه یک تایمی رو اختصاص بده درسای روز بعد مدرست بعد جدا از اون درسا های دیگه رو بخون تست بزن و کار کن -
Negin Shogheali
برنامه ریزی کن
عادت کردم
موفق باشی:)Romina 2006 اوهوم یهو شروع کنی 7 8 ساعت تو روز بخونی دو روز میخونی بعد زده میشی از درس ول میکنی
-
Negin Shogheali نگاه کن حرف قشنگی زد رومینا ببین خودت کششت در چه حده؟؟
یکی با یک ساعت درس خوندم میفهمه نه یکی همون مبحث رو با دوساعت خوندن
ببین خودت توانت در چه حده با توجه به اون برنامه بریز یا درس بخون
تو ایام امتحانات هم درسایی که امتحان داری رو بخون باز بعد نوبت شروع به برنامه ریزی کن
همیشه یک تایمی رو اختصاص بده درسای روز بعد مدرست بعد جدا از اون درسا های دیگه رو بخون تست بزن و کار کن@yasin-sheibak باشه فعلا که تو امتحانات ترمیم اینارو به امید خدا خوب بدیم بعدش یه برنامه با کمک مشاور مدرسه برنامه میریزم
ممنون ازت -
@yasin-sheibak باشه فعلا که تو امتحانات ترمیم اینارو به امید خدا خوب بدیم بعدش یه برنامه با کمک مشاور مدرسه برنامه میریزم
ممنون ازتNegin Shogheali اره نوبت تموم میشه
عالیه کم کم برو که به ساعت مطالعه خوب برسی -
@yasin-sheibak سلام
12 دی ماه
5.30 زیست
2.30 نکته برداری زیست
مجموع= 8 ساعت@yasin-sheibak
Golden boyyasin-sheibak
8 ساعت مطالعه
Silver girlRomina 2006
6/30 ساعت مطالعه -
Romina 2006 اوهوم یهو شروع کنی 7 8 ساعت تو روز بخونی دو روز میخونی بعد زده میشی از درس ول میکنی
-
@yasin-sheibak اره من بعد ۲ سال چن ماه به روزی ۷ ساعت با مدرسه رسیدم( اگه مدرسه نبود تا ۱۴ ساعت می ره مطالعه م)
و بعد فک کن انقدم که می خونم برای مدرسه کافی نیس:/
دوستام با مدرسه روزی ۱۲ ساعت مطالعه دارن
هق:)Romina 2006 خوب شما تیزهوشان هستی خوب متفاوتین با مدارس نمونه و عادی من الان نمونه دولتی هستم روزی 5 تا 6 ساعت برام کافیه اما باید کم کم بیاد بالا
بازم خوب میخونی با وجود مدرسه
دوستات دیه خیلی میخونن مشکل از اوناس نه ما -
Romina 2006 خوب شما تیزهوشان هستی خوب متفاوتین با مدارس نمونه و عادی من الان نمونه دولتی هستم روزی 5 تا 6 ساعت برام کافیه اما باید کم کم بیاد بالا
دوستات دیه خیلی میخونن مشکل از اوناس نه ما@yasin-sheibak
13 دی
4 ساعت فیزیک (برای امتحان فصل یک)
25 تست -
Romina 2006 خوب شما تیزهوشان هستی خوب متفاوتین با مدارس نمونه و عادی من الان نمونه دولتی هستم روزی 5 تا 6 ساعت برام کافیه اما باید کم کم بیاد بالا
دوستات دیه خیلی میخونن مشکل از اوناس نه ما -
mohammadhassan
فقط دهمی ها گزارش نمی دن:/
دومین نفرم که گزارش میدم:)زیست ۱/۵ ساعت
ادبیات ۴۵ دقیقه
زبان ۴۵ دقیقه
امادگی دفاعی ۲/۵ ساعت ( امتحان ترم دارم)
فیزیک ۱/۱۵ ساعت
تفکر ۲ ساعت ( صبحش برا امتحان امروز خوندم)۸/۵ ساعت ۳۰ تست
Romina 2006
سلام ۱۳ دی
۵ ساعت ادبیات۲۰ تست
۱ ساعت فیزیک۴۱ تست
۱ ساعت ریاضی۱۰ تست
-
@yasin-sheibak ن فرق نداره خیلی خرخون زیاد داره فقط
(دهمی داریم با روزی ۱۸ ساعت مطالعه)
Romina 2006 خرخون هستم باهات حالا شما رو فاکتور بگیریم
اون دیه خیلی زیاده برای یک دهمی زیاده واقعا -
Romina 2006
سلام ۱۳ دی
۵ ساعت ادبیات۲۰ تست
۱ ساعت فیزیک۴۱ تست
۱ ساعت ریاضی۱۰ تست
Romina 2006 عالی
-
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید
موفق باشیداگر دهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید
:male-student: :female-student: =>
تاپیک مخصوص یازدهمی ها
:male-student: :female-student: =>تاپیک مخصوص کنکوری ها
mohammadhassan سلام
-
mohammadhassan سلام
mahdi sh 0 سلام گل
ساعت مطالعه رو همینجا وارد کن -
Romina 2006 عالی
@yasin-sheibak چطوریی