هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Hhh Hh نمدونم الا اجازه میده یا ن وگرنه تاپیک میدم بچه هایی ک مانگا خون یا کی پاپ فن ها و اینا رو جمع میکردم
مجتبی ازاد سلاک دادا مجتبی
-
مجتبی ازاد سلاک دادا مجتبی
@yasin-sheibak ببین بیوت نام کاربری تل یا شادت رو بزار سریع بردار کارت دارم یالا
-
Hhh Hh مانگاش ن چون همه رو مانگاشون رو خوندم الان کنکور گذاشتم تا بعد کنکور تیغه شیطان و اتک و ... همه کامل بیان بعد بزنم بعد کنکور یک یکشون رو .. خخخ اتک و تیغه شیطان و 10 انیمه دیگه رو مانگا تموم کردم . یک چندتایی گذاشتم برای بعد کنکور
مجتبی ازاد
اونو گفتم که سریع تر برید جلو که ذهنتون مشغول قسمت های بعدش نشه...
خوب کاری میکنید -
Mohammad Afshar اره شدنیه:)))
حالا چیه مجازیه طرف؟
اصن چرا جدا شدین؟@f-seif-0 به قول خودش مجازی نیست و مجازی حساب نمیکرد ارتباط رو باید دید خدا چی میخواد
-
@yasin-sheibak ببین بیوت نام کاربری تل یا شادت رو بزار سریع بردار کارت دارم یالا
مجتبی ازاد یه لحظه
-
نظرتون راجب عشق مجازی چیه بچه ها ؟ دوست دارم بدونم نظر های مختلف رو
Mohammad Afshar
مخالفشم کاملا
چون اسمشم هست مجازی(غیر حقیقی)
اگاهی داشتن و چهره به چهره بودن و خوندن چشمای طرفت خیلی بهتره به نظرم -
@f-seif-0 به قول خودش مجازی نیست و مجازی حساب نمیکرد ارتباط رو باید دید خدا چی میخواد
Mohammad Afshar
خب چقدر گذشته ازش
اصن چقدر باهاش بودی؟ -
Mohammad Afshar
مخالفشم کاملا
اگاهی داشتن و چهره به چهره بودن و خوندن چشمای طرفت خیلی بهتره به نظرمgomnam gharib سلام ابجی گل
-
مجتبی ازاد
اونو گفتم که سریع تر برید جلو که ذهنتون مشغول قسمت های بعدش نشه...
خوب کاری میکنیدHhh Hh مانگاش چقدر رفته جلو ؟
-
Mohammad Afshar
مخالفشم کاملا
اگاهی داشتن و چهره به چهره بودن و خوندن چشمای طرفت خیلی بهتره به نظرمgomnam gharib ویدیو کال
شوخی میکنم ولی دو طرف بنظرم باید به اون اعتماد برسن به اون اعتقاده به اون زجر کشیدنه -
Hhh Hh مانگاش ن چون همه رو مانگاشون رو خوندم الان کنکور گذاشتم تا بعد کنکور تیغه شیطان و اتک و ... همه کامل بیان بعد بزنم بعد کنکور یک یکشون رو .. خخخ اتک و تیغه شیطان و 10 انیمه دیگه رو مانگا تموم کردم . یک چندتایی گذاشتم برای بعد کنکور
مجتبی ازاد مانگاش؟
-
gomnam gharib ویدیو کال
شوخی میکنم ولی دو طرف بنظرم باید به اون اعتماد برسن به اون اعتقاده به اون زجر کشیدنهMohammad Afshar دیسکورد یک زمانی زوج های عاشق میرفتن ویدو کال میزاشتن با هم میخوابن با هم بیدار میشدن یادش بگیر
-
gomnam gharib سلام ابجی گل
@yasin-sheibak
سلام داداش گرامی
فیزیک میخوندی؟ -
مجتبی ازاد مانگاش؟
@yasin-sheibak هیچی سریع کاری ک گفتم بکن بردارم سریع
-
Mohammad Afshar دیسکورد یک زمانی زوج های عاشق میرفتن ویدو کال میزاشتن با هم میخوابن با هم بیدار میشدن یادش بگیر
مجتبی ازاد اینستاگرام بدم؟
-
Mohammad Afshar
خب چقدر گذشته ازش
اصن چقدر باهاش بودی؟@f-seif-0 خیلیی وقته ولی الان داخل یه انتطاری به سر میبرم که هنوز هیچی از اینده نشخص نیست این انتخاب خودم بود در اینده یا بله یا نه
-
@yasin-sheibak
سلام داداش گرامی
فیزیک میخوندی؟gomnam gharib سلام اره فصل یک رو خوندم چهار ساعت با 25 تست
-
مجتبی ازاد اینستاگرام بدم؟
@yasin-sheibak ن تل یا شاد بده
-
@f-seif-0 خیلیی وقته ولی الان داخل یه انتطاری به سر میبرم که هنوز هیچی از اینده نشخص نیست این انتخاب خودم بود در اینده یا بله یا نه
Mohammad Afshar
خب دومی رو جواب ندادی
چقد باهاش بودی که این همه وقت بهش فکر میکنی؟ -
Hhh Hh نمدونم الا اجازه میده یا ن وگرنه تاپیک میدم بچه هایی ک مانگا خون یا کی پاپ فن ها و اینا رو جمع میکردم
مجتبی ازاد
خودم مانگاخون نیستم ولی دنبال میکنم . خواهرم میخونه برا منم تعریف میکنه