هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
میخوام یه چیزی بگم میدونم شرایط اینجا بد میشه پس نمیگم
-
amirmohammad shakerireplied to mohammadhassan on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
سینا داده دانش آموزان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی چشه مگه . قیافه کیوتی داره
-
متاسفانه درس و کنکور و دانشگاه و… واسه خیلی از ماها تنها راه تجربهی چیزهای جدید و زنده نگه داشتن احتمال تغییر طبقه هست.
پاراگراف_
-
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to سینا داده on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا داده
شما دوست دارید مشکلی نیست -
-
آسِمان آبیreplied to amirmohammad shakeri on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirmohammad shakeri
اره میفهمم
سعی کن راهای غیر داروییم برای کنترلش امتحان کنی
یکی از بخشای مهم پیشگیریش کنترل استرسه
من پرستاری -
@سجاد-ذوالفقاری یه جور میگی انگار بچه مهد کودکی میاد.
همسن و سالای ما الان نوه نتیجه دارن -
gomnam gharib دانش آموزان آلاءreplied to سینا داده on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا داده
جناب
ادب!!!! -
هیجان رو دوست دارم ولی استرس رو نه
خودمم تو محیط استرس زا بزرگ شدم
و بزرگ میشوم همچنان -
تودلی یه جایی عمومیه یه جایی که ممکنه از هر سنی آدم بیاد
بعضی چیزا باید رعایت بشه
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to سینا داده on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سینا داده این آخه؟؟واقعنی؟؟
وقتی معنی کلمه ای رو نمیدونی بکار نبر لطفا (بدون توهین و...)
کراش یعنی علاقه داشتن به یه نفر بدون اطلاع خود فرد ، اکثر برای سلبریتی و آرتیستا و ایناس ولی خب برای عوامم استفاده میشه -
همه اینو میشناسن چرا من نمیشناسم؟؟!!
-
@narjes-hashemi شما هم طرفدار این گوزمیت هستید؟؟
-
-
سینا داده دانش آموزان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی دی کاپریو
-
amir ahmadi این کدوم فیلمشه ؟
-
-
یه زمانی تو خوابگاه در هر اتاقیو باز میکردی این فیلمه پلی بود:// اصن بهش آلرژی دارم میبینمش
-
amirmohammad shakerireplied to آسِمان آبی on ۱۳ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هوم. عواملشو فهمیدم. ولی استرس و هیجان خیلی بده. بعضی شبا با خودم فکر میکنم سر جلسه کنکورم با اون همه درس خوندن ، به خاطر هیجاناتم ، یه ibs attack قراره گند بزنه تو همه
برای این یکی مجبورم یه راهی برای هیجاناتم پیدا کنم
یه سوال؟ شما رشتت چیه؟
پست 812411 از 1000113