چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها
-
سلام خواب ۴:۳۰
بیداری ۶:۵۵ -
سلام من همین الان این چالشو دیدم هققققق
با اینکه عقبم اما از فردا شروع میکنم
ممنون -
سلام
خواب 1
بیداری 7 -
این پست پاک شده!
-
سلام خواب ۱۱:۴۵ بیداری ۶:۳۰
-
سلآم مریم= )
بعد چن وق بازم اومدم خخ^^
خواب2:15
بیداری7:00 -
سلام
ساعت40:11 شب خواب
ساعت 4:30صبح بیداری -
سلام
ساعت40:11 شب خواب
ساعت 4:30صبح بیداریNegin Shogheali خخخ اشتباه شد منظورم ساعت 11:40 دقیقه شب بود
-
@zahra-zahraii وااای چطور تونستی بلند بشی
خیلی خوبه خیلی خوبه
من از ساعت 11 الی 12 بگذره هیچی نمیفهمم هیچی یعنیااا هیچی یه تدریس رو باید هزار بار ببینم اخرشم نمیفهمم
مثلا اگر ساعت 11 بخوابم ساعت 4 میتونم بلند شم اما ساعت 12 شب بخوابم زود تر ساعت 5:30 صبح نمیتونم بلند بشم اصن صدای الارم رو متوجه نمیشم
من جتما شبا باید نزدیک پنج ساعت بخوابم در غیر این صورت صبحش نمیتونم بلند بشم میشم مث جنازه ساعت خوابم تکمیل شد اون موقع راحت میتونم بلند بشم -
@zahra-zahraii وااای چطور تونستی بلند بشی
خیلی خوبه خیلی خوبه
من از ساعت 11 الی 12 بگذره هیچی نمیفهمم هیچی یعنیااا هیچی یه تدریس رو باید هزار بار ببینم اخرشم نمیفهمم
مثلا اگر ساعت 11 بخوابم ساعت 4 میتونم بلند شم اما ساعت 12 شب بخوابم زود تر ساعت 5:30 صبح نمیتونم بلند بشم اصن صدای الارم رو متوجه نمیشم
من جتما شبا باید نزدیک پنج ساعت بخوابم در غیر این صورت صبحش نمیتونم بلند بشم میشم مث جنازه ساعت خوابم تکمیل شد اون موقع راحت میتونم بلند بشمNegin Shogheali عادت کردم
قبلا منم این طوری بودم -
Negin Shogheali عادت کردم
قبلا منم این طوری بودم@zahra-zahraii خداکنه منم عادت کنم خداااکنه
شبا هم دیر خوابم میبره -
@zahra-zahraii خداکنه منم عادت کنم خداااکنه
شبا هم دیر خوابم میبرهNegin Shogheali بخوای میتونی
-
Negin Shogheali بخوای میتونی
@zahra-zahraii حرف زیبایی بود
مهم اینه بعضی وقتا تنبل میشم اصن حوصله خودمم ندارم چه برسه درس خوندن و برنامه ریزی کردن -
@zahra-zahraii حرف زیبایی بود
مهم اینه بعضی وقتا تنبل میشم اصن حوصله خودمم ندارم چه برسه درس خوندن و برنامه ریزی کردنNegin Shogheali همه بعضی وقتا این طوری میشن مهم اینه تو اون وضع نمونی