کیا تو آزمون تقلب میکنن؟؟ و چرا. لطفا کامل بخونید.
-
سلام وقت بخیر این که تو آزمون همه توجه به تراز باشه و مقایسه خودمون با دیگران خیلی ضربه بدی وارد میکنه به درس خوندن.چون پیشرفت هامون رو تو درس ها نمیبینیم پیشرفت ها هرچقدر هم کوچک باشند خیلی خوبه باید توجه کنید به همین پیشرفت های کوچک.به خانواده تون هم بگین که این فشار زیاد شرایط رو بدتر میکنه برای درس خوندن آرامش ذهنی نیازه پس بگین درکتون کنه و خودتون تلاشتون رو بیشتر کنید با تقلب کردن نتیجه کنکور که عوض نمیشه کنکور رو میخواید چیکار کنید؟اونجا ضربه خیلی بدی میخورید.واین که گفتید درصد هاتون کمه مطالعه تون چجوره؟با تمرکز میخونید ؟ساعت مطالعه خوبه؟
-
سینا داده همینقد بت بگم
تو و امثال تو با این کارات
هرجمعه حال منو بد میکنین
انگیزمو نابود میکنین
وقتی امثال توهست دیگه فیزیک 70 درصد همچین درصد خوبیَم نیست دیگه
هرچند من دیگه برام تراز مهم نیست ولی تو و امثال تو دلیل عقب کشیدن خیلیا هستین@f-seif-0
سلام شما که درصد هاتون خوبه پس اهمیت ندید به تراز سطح سوالات رو که متوجه میشوید با توجه به سطح هم درصد هاتون خوبه پس تراز رو چیکار دارید دیگه؟اگه مشکلی نیست رنج ترازتون هم بگید -
@f-seif-0
سلام شما که درصد هاتون خوبه پس اهمیت ندید به تراز سطح سوالات رو که متوجه میشوید با توجه به سطح هم درصد هاتون خوبه پس تراز رو چیکار دارید دیگه؟اگه مشکلی نیست رنج ترازتون هم بگیدFaezeh Sadat 5800تا6200
-
Faezeh Sadat 5800تا6200
@f-seif-0 فاطمه ببین از پارسال تا حالا تقلب ب شدت زیاد شد من خودم پسر عمم 139 آورد ولی تراز قلم چیش 6500 بود درحالی ک وقتی دهم بود بالا 7000 بود من پارسال قلم چی میدادم با اینک درصدام خوب بود ولی از 5500 بالا نمیومدم و این باعث شد اعتماد ب نفسم بشدت بیاد پایین
امسال خالم بم گفت اصلا شرکت نکن سوالا هم نمایندگی میده بدون اینک شرکت کرده باشی الان دیگ راحت شدم
بنظرم شرکت کردن تو قلم چی اشتباه محض هم پول بدی هم یسری با تقلب کردن باعث ناامیدی هم بشن -
سلام . کنکوری تجربی هستم. یه ساله پشت کنکورم.
اولین باره که تو ازمون ها شرکت میکنم و دارم برای کنکور میخونم .
اولین ازمونم ازمون ۲۳ مهر بود که ترازم۴۵۰۰ شد بعدیش ۴۷۰۰ و اون یکی ۴۴۰۰.
خانواده ام اول چیزی نمیگفتن . بابام میگفت مهم اینه که رفته رفته پیشرفت کنی اول ۵ درصد بزنی بعد بزنی ۷ درصد این برای من با ارزشه.
منم دیگه خیالم راحت شد که گیر نمیدن بهم. البته خیلی کم کاری میکردم ساعت مطالعه ام حدود ۳ الی ۴ ساعت بود میانگینش.
اما بعد اون ۴۴۰۰ بابام عصبانی شد. خیلی زیاد منم رو اوردم به تقلب.
الان ترازم ۵۵۰۰ باتقلب بابام میگه چرا ۷۰۰۰ نیست؟؟!!
چرا مثلا پسر شیرعلی ترازش ۷۲۰۰ مال تو ۵۵۰۰؟؟!! من کجا درس خوندم شیر علی هم گیج بود و.... پس کی قراره پیشرفت کنی ۴ ماه گذشته
یه بار میخواستم دیگه تقلب نکنم و خودم بزنم. اگه خودم میزدم ترازم حدود ۴۵۰۰ میشد اما تقلب کردم ۵۲۰۰ شد بازم پدرم....
کلا روزایی که ازمون هست شب موقع اعلام نتیجه دیوونم میکنه جوری که تا ۳ الی ۴ روز بعد امتحان سرم درد میکنه . بابام هم همش گیر میده .
الانم به هرکی میرسه میگه امسال حتما قبوله. دکتر دکتر میگه تو خونه به من منم حساسیت پیدا کردم. وقتی هم که میگم دکتر نگو میگه تو به خودت ایمان نداری پس چطور می خوای قبول بشی و بازم سردرد تا چند روز.البته همه اینارو با حالت عصبانی میگه در حد انفجار.
ولی وقتی کارنامه مو دید گفت این چیه؟؟!! شیمی دهم ۱۰ درصد!!؟؟ فیزیک دهم ۲۰ درصد؟؟!!
این طوری نمیشه قبول شد.
منم اینارو می بینم میگم من هنوز ۵۵۰۰ اوردم اینطور میکنه اگه خودم بزنم میشه ۴۷۰۰ این چیزا و........................................خلاصه الان میخوام خودم بزنم دیگه ۲۴ دی رو دارم هم نگاه میکنم. اما ایندفعه بابام میگه ۷۰۰۰ باید بیاری توو شهر اول بشی
موندم چیکار کنم.سینا داده شمام خیلی کارتون بد
اگر هردفعه 200 تا ترازتونم پیشرفت کنه خیلی باارزش تر از این هست ک تقلب کنین
پدرمادرم خوبی شما میخوان اینک یدفعه 7000 بین درست نیست ولی شما هم سعی کنین هر دفعه بیشتر از قبل بخونین اونا هم تنها امیدشون ب شماس
امیدوارم موفق باشین -
Faezeh Sadat 5800تا6200
@f-seif-0 به نظر من ترازتون خیلی خوبه با توجه به این که غیر حضوری هست وتقلب هم زیاده. زیاد درگیر داستان تراز نشید چون خیلی ضربه بدی وارد میکنه فقط با دفعه قبل مقایسه کنید ببینید هر دفعه چقدر پیشرفت میکنید
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
سینا داده همینقد بت بگم
هرجمعه حال منو بد میکنین
انگیزمو نابود میکنین
هرچند من دیگه برام تراز مهم نیست ولی تو و امثال تو دلیل عقب کشیدن خیلیا هستین@f-seif-0 درسته این تقلب کردن اشکال شرعی هم داره ...
-
خانواده ام اول چیزی نمیگفتن . بابام میگفت مهم اینه که رفته رفته پیشرفت کنی اول ۵ درصد بزنی بعد بزنی ۷ درصد این برای من با ارزشه.
منم دیگه خیالم راحت شد که گیر نمیدن بهم. البته خیلی کم کاری میکردم ساعت مطالعه ام حدود ۳ الی ۴ ساعت بود میانگینش.
چرا مثلا پسر شیرعلی ترازش ۷۲۰۰ مال تو ۵۵۰۰؟؟!! من کجا درس خوندم شیر علی هم گیج بود و.... پس کی قراره پیشرفت کنی ۴ ماه گذشته
یه بار میخواستم دیگه تقلب نکنم و خودم بزنم. اگه خودم میزدم ترازم حدود ۴۵۰۰ میشد اما تقلب کردم ۵۲۰۰ شد بازم پدرم....
کلا روزایی که ازمون هست شب موقع اعلام نتیجه دیوونم میکنه جوری که تا ۳ الی ۴ روز بعد امتحان سرم درد میکنه . بابام هم همش گیر میده .
الانم به هرکی میرسه میگه امسال حتما قبوله. دکتر دکتر میگه تو خونه به من منم حساسیت پیدا کردم. وقتی هم که میگم دکتر نگو میگه تو به خودت ایمان نداری پس چطور می خوای قبول بشی و بازم سردرد تا چند روز.البته همه اینارو با حالت عصبانی میگه در حد انفجار.
ولی وقتی کارنامه مو دید گفت این چیه؟؟!! شیمی دهم ۱۰ درصد!!؟؟ فیزیک دهم ۲۰ درصد؟؟!!
این طوری نمیشه قبول شد.
منم اینارو می بینم میگم من هنوز ۵۵۰۰ اوردم اینطور میکنه اگه خودم بزنم میشه ۴۷۰۰ این چیزا و........................................خلاصه الان میخوام خودم بزنم دیگه ۲۴ دی رو دارم هم نگاه میکنم. اما ایندفعه بابام میگه ۷۰۰۰ باید بیاری توو شهر اول بشی
موندم چیکار کنم.سینا داده از یه نفر بخواید با پدرتون صحبت کنه و شما هم بهشون قول بدید که کم کم پیشرفت میکنید
بعدم دیگه واقعا بخونید://
پسرا بخوان درس بخونن کسی بهشون کار نداره ...
با تقلب هم به هیچ جا نمی رسید اومدیم اصلا تا ازمون قبل کنکور تقلب کردید کنکور که نمیشه تقلب کرد اون موقع خیلی بد تر میشه -
این طوری نمیشه قبول شد.
موندم چیکار کنم.سینا داده سلام.منم درگیر مشکل هستم ولی به اندازه تو.برای من خیلی کمتره ولی دو تا کار رو حتما باید انجام بدی.اول اینکه به هیچ وجه به حرف هیچکس گوش نده.در کل میشه گفت تو زندگی هر آدمی خیلی حرف های منفی هست از انتقاد و مقایسه تا سرزنش و سرکوفت.ولی تو نباید اهمیت بدی به این موضوعات اینکه تا سه چهار روز بعد ازمون سر درد بگیری که نمیشه درس خوند.حرفای همه رو بشنو ولی اهمیت نده.دومین کار اینه که کلا بیخیال تراز آزمون بشو.چون یه سری آدم هستن میان با تقلب ترازشونو میبرن بالا فک میکنن خبریه.کلا به ترازت اهمیت نده ولی به درصدهات چرا.درصد ها مهمه و میشه فهمید پیشرفت داشتی یا پسرفت.برای بالا بردن درصد هم دو چیز لازمه تمرکز و افزایش ساعت مطالعه.اما مهمتر از همه چی تو کنکور اینه که اعتماد به نفس داشته باشی.بعضی وقتا آدمیزاد انقد خودشو دست کم میگیره که بقیه به اون میزان دست کم ش نمیگیرن.یا علی
-
سینا داده همینقد بت بگم
هرجمعه حال منو بد میکنین
انگیزمو نابود میکنین
هرچند من دیگه برام تراز مهم نیست ولی تو و امثال تو دلیل عقب کشیدن خیلیا هستین@f-seif-0 دقیقا میبینی تو آزمون همه درصدات بالا 60 70 هست و درسای به این سختی با این درصدای بالا زدی ولی از اون ور ترازت به شدت پایینه اصلا انگیزه نمیمونه من هر دفه بعد آزمون یکم امیدم و از دست میدم بخاطر همین تراز
واقعا نمیدونم چی بگم به کسایی ک تقلب میکنن و ی سری ک جدی دارن میخونن میزنن روحیشون و داغون میکنن -
تو روایت اومده
هر کی تو آزمون تقلب بکنه مورد عنایت شیطان قرار میگیره
خداوند به شما وعده حق داد اما من خلاف آن عمل کردم پس بجای سرزنش من خودتان را سرزنش کنید -
تو روایت اومده
هر کی تو آزمون تقلب بکنه مورد عنایت شیطان قرار میگیره
خداوند به شما وعده حق داد اما من خلاف آن عمل کردم پس بجای سرزنش من خودتان را سرزنش کنیدDr Aryan 0 تو که طبق معمول رفتی بالا منبر
میتونم قسم بخورم اگه رفته بودی حوزه یا رفته بودی رشته معارف خیلی بهت میومد
اما باریکلا افرین
درسته شیطان توی اون دنیا میگه (خداوند به شما وعده حق داد اما من به شما وعده ای دادم و بر خلاف ان عمل کردم البته من بر شما هیچ تسلطی نداشتم و فقط شمارا به گناه دعوت کردم این خودتان بودید که دعوت مرا پذیرفتید امروز خود را سرزنش کنید نه مرا نه من میتوانم به شما کمکی کنم نه شما میتوانید مرا نجات دهید)
اما شاید باورتون نشه توی این چند سالی که مداری مجازی بوده و حضوری نرفتیم انقدر دلم برای تقلبی حضوری تنگ شدههههه -
Dr Aryan 0 تو که طبق معمول رفتی بالا منبر
اما باریکلا افرین
درسته شیطان توی اون دنیا میگه (خداوند به شما وعده حق داد اما من به شما وعده ای دادم و بر خلاف ان عمل کردم البته من بر شما هیچ تسلطی نداشتم و فقط شمارا به گناه دعوت کردم این خودتان بودید که دعوت مرا پذیرفتید امروز خود را سرزنش کنید نه مرا نه من میتوانم به شما کمکی کنم نه شما میتوانید مرا نجات دهید)
اما شاید باورتون نشه توی این چند سالی که مداری مجازی بوده و حضوری نرفتیم انقدر دلم برای تقلبی حضوری تنگ شدهههههNegin Shogheali
چه ربطی داره به حوزه
شما دین نداری؟
هر کی حرف شرعی یا اخلاقی بزنه به شمایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدی بالا منبریه؟
خب معلومه کسی که دلش برا تقلب های حضوری مدرسه تنگ شده یه جای کارش میلنگه
دوما من به لحن شوخی این حرف رو زدم
فکر نمیکنم ارتباطی به کوته نظری شما داشته باشه
شما هنوز دهمی هستی همه رو دهمی میبینید
این دوستمون باید از این منجلاب تقلب خارج بشه
هر وقت استرس درس علی الخصوص کنکور بهت وارد شد اونموقع بیا نظر بده -
Dr Aryan 0 تو که طبق معمول رفتی بالا منبر
اما باریکلا افرین
اما شاید باورتون نشه توی این چند سالی که مداری مجازی بوده و حضوری نرفتیم انقدر دلم برای تقلبی حضوری تنگ شدهههههNegin Shogheali
خوبه دیروز من اصطلاح منبر رو بکار بردم
حرف دیگه ای بلدی بگو
دوما خوب بودن هر رشته ای به علاقه خود فرد بستگی داره -
Negin Shogheali
چه ربطی داره به حوزه
شما دین نداری؟
هر کی حرف شرعی یا اخلاقی بزنه به شمایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدی بالا منبریه؟
خب معلومه کسی که دلش برا تقلب های حضوری مدرسه تنگ شده یه جای کارش میلنگه
دوما من به لحن شوخی این حرف رو زدم
فکر نمیکنم ارتباطی به کوته نظری شما داشته باشه
شما هنوز دهمی هستی همه رو دهمی میبینید
این دوستمون باید از این منجلاب تقلب خارج بشه
هر وقت استرس درس علی الخصوص کنکور بهت وارد شد اونموقع بیا نظر بدهDr Aryan 0 عه عه دکتر چرا داغ میکنی
من فقط شوخی کردم فکر میکردم حداقل شده یه ذره ام جنبه داره
بعدشم بهتره الکی دیگران را قضاوت نکنی
متاسفم برات که این شوخی منو پای دین و ایمانم ، بلوغ فکریم ، لنگیدن کارم و کوته نظریم گذاشتی
من گفتم دلم برا تقلبی تنگ شده اما ایا گفتم من همیشه تقلبی میکردم؟ نگفتم
در ضمن من فقط شوخی کردم قصد هیچ توهینی هم نداشتم
اگر هم به شخصیتت برخورده باید بدونی فقط شوخی بود به جدی نگیرش -
Negin Shogheali
خوبه دیروز من اصطلاح منبر رو بکار بردم
حرف دیگه ای بلدی بگو
دوما خوب بودن هر رشته ای به علاقه خود فرد بستگی دارهDr Aryan 0 جناب دارم میگم شوخی کردم فکر نمیکردم بدت بیاد
اخه یه مدت پیش باهات شوخی کردم بهت برنخورد گفتم حتما ناراحت نمیشی نمیدونستم قراره ناراحت بشی
در صورتی که زندگی ، رشته ، علاقه یا هر چیز دیگه ی تو به من هیچچچ ربطی نداره
اما بدون زود قضاوت کردی -
Dr Aryan 0 عه عه دکتر چرا داغ میکنی
من فقط شوخی کردم فکر میکردم حداقل شده یه ذره ام جنبه داره
بعدشم بهتره الکی دیگران را قضاوت نکنی
متاسفم برات که این شوخی منو پای دین و ایمانم ، بلوغ فکریم ، لنگیدن کارم و کوته نظریم گذاشتی
من گفتم دلم برا تقلبی تنگ شده اما ایا گفتم من همیشه تقلبی میکردم؟ نگفتم
در ضمن من فقط شوخی کردم قصد هیچ توهینی هم نداشتم
اگر هم به شخصیتت برخورده باید بدونی فقط شوخی بود به جدی نگیرشNegin Shogheali
جدی نگرفتم
اینکه میگی حوزه میرفتی بهت بیشتر میومد!!!! -
Negin Shogheali
جدی نگرفتم
اینکه میگی حوزه میرفتی بهت بیشتر میومد!!!!Dr Aryan 0 من نه تو رو دیدم نه میشناسمت نه هیچی دیگه
فقط یه شوخی بود
کاش قبل اینکه منم رو قضاوت کنی از خودم سوال میپرسیدی تا بهت بگم سؤتفاهم پیش اومده -
Dr Aryan 0 جناب دارم میگم شوخی کردم فکر نمیکردم بدت بیاد
اخه یه مدت پیش باهات شوخی کردم بهت برنخورد گفتم حتما ناراحت نمیشی نمیدونستم قراره ناراحت بشی
در صورتی که زندگی ، رشته ، علاقه یا هر چیز دیگه ی تو به من هیچچچ ربطی نداره
اما بدون زود قضاوت کردیNegin Shogheali
به جد نگیرید
حرف میاد و میره -
Negin Shogheali
جدی نگرفتم
اینکه میگی حوزه میرفتی بهت بیشتر میومد!!!!Dr Aryan 0 الان سؤتفاهمی که پیش اومده بود بر طرف شد ؟؟
فهمیدی من قصد توهین یا تمسخر نداشتم ؟؟
یا هنوز فکر میکنی یه ادم بی دینم که به هیچی اعتقاد ندارم به بلوغ سنی هم نرسیدم یا یه جای کارم میلنگه
البته که تصورات تو در رابطه با من برام هیچ ارزشی نداره
اما در کل نمیخوام باعث سؤتفاهم بشه
اگر متوجه منظورم شدی که من فقط شوخی کردم من تشریفمو ببرم ؟