دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پروتیین یا پلی پپتید
-
از روی mRNA توالی آمینواسید در پلی پپتید مشخص میشود یا پروتئین؟
-
-
barghamadi در پروتیین یا پلی پپتید گفته است:
negwin منومر پلی پپتید هم آمینواسید هستش
اشتباه زدم گویا ....
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
-
barghamadi
ببینید اینجا کتاب کلی صحبت کرده. در واقع کتاب نمیاد فرایند پیچ و تاب خوردن و.. یا به هم پیوستن چند رشته پلی پپتید به هم و تشکیل یک پروتئین رو بگه و فقط نتیجه رو گفته.
مثل پایین صفحه 7 پیش که DNA رو ماده ژنتیک دونسته. ولی با توجه به اطلاعات کتاب سوم RNA هم ماده ژنتیکه. کلا توی پیش دانشگاهی بعضی جاها اینجوری کلی صحبت شده چون اطلاعات جزئیش تو پایه هست. -
barghamadi پروتیین ممکنه از یک رشته و یا ممکنه از چند رشته پلی پپتید ساخته شده باشه،،،
-
barghamadi خب پس من درس گفتم....ولی دلیلم اشتباه بودش. ...
-
barghamadi
شما خودت سوال میپرسی و خودت هم جواب میدی؟؟