چطوری 5 صبح بیدار میشین؟
-
رضا لاهوتی من خودم شب ساعت ۱۰میخابم صبح ۵بیدار میشم خیلی هم سر حال چند روز تمرین کنی عادت میکنی
Fereshte Jafarvand منم خیلی دلم میخواد زود بخوابما ولی شبا خیلی دلم میخواد خندوانه ببینم و تا ساعت ۱نصفه شب طول میکشه
صبحام با بدبختی ساعت ۶و نیم بیدار میشم ولی همش خابالوعم...
-
Fereshte Jafarvand منم خیلی دلم میخواد زود بخوابما ولی شبا خیلی دلم میخواد خندوانه ببینم و تا ساعت ۱نصفه شب طول میکشه
صبحام با بدبختی ساعت ۶و نیم بیدار میشم ولی همش خابالوعم...
Asal M 2 منم خیلی دلم میخواد ببینمش ولی از خیرش گذشتم
-
کسی میدونه بگه
رضا لاهوتی آقا رضا
کاری نداره باور کن صبح که بیدار میشی برای نماز صبح دیگه نخواب بعدش همینجوری درس بخون بری بخوابی بعدش سخت میشه و کلا خوبیت نداره بین الطلوعین خواب باشی -
Asal M 2 منم خیلی دلم میخواد ببینمش ولی از خیرش گذشتم
mohammad dehghani جدییی چه خووب..آفرین منم باید یه فکری کنم براش
-
سلام سه تا نکته خیلی مهم برای خواب البته زمان کنکور:
اول اینکه برای دوران کنکور اصلا سعی نکنید صبح ها زود بیدار بشید مثلا 4 یا 5 سعی کنید برنامه تون رو با برنامه خانواده تنظیم کنید که ناهار و شام به مشکل نخورید.صبح زود بیدار شدن باید دو ماه نزدیک به کنکور باشه به نظرم.
دوم اینکه اگه می خواید شب ها زود خوابتون ببره حتما یک روز فعالیت خیلی زیادی داشته باشید.بهتره فعالیت سنگین نباشه مثلا پیاده روی با مسافت زیاد میتونه مفید باشه خودم امتحان کردم.
سوم اینکه حتما برای صبح بیدار شدن شب زود بخوابید نمیشه شب دیر خوابید صبح زود بیدار شد.اگه شب زود خوابیدید و بیدار شدن صبح سخت بود باید از قانون 5 ثانیه استفاده کنید.به محض اینکه چشماتون باز شد تا 5 بشمارید و بعدش هر طور شده از رخت خواب بلند شید.
یه موضوعی هم هست اونم اینه که بعضیا صبح ها خودشون خود به خود بیدار میشن ولی چون گوشی زنگ نخورده دوباره میخوابن.این کار خیلی اشتباهه.چون اگه بیدار بشیم دوباره بخوابیم بیدار شدن خیلی سخت تر میشه.
یا علی -
سلام سه تا نکته خیلی مهم برای خواب البته زمان کنکور:
اول اینکه برای دوران کنکور اصلا سعی نکنید صبح ها زود بیدار بشید مثلا 4 یا 5 سعی کنید برنامه تون رو با برنامه خانواده تنظیم کنید که ناهار و شام به مشکل نخورید.صبح زود بیدار شدن باید دو ماه نزدیک به کنکور باشه به نظرم.
دوم اینکه اگه می خواید شب ها زود خوابتون ببره حتما یک روز فعالیت خیلی زیادی داشته باشید.بهتره فعالیت سنگین نباشه مثلا پیاده روی با مسافت زیاد میتونه مفید باشه خودم امتحان کردم.
سوم اینکه حتما برای صبح بیدار شدن شب زود بخوابید نمیشه شب دیر خوابید صبح زود بیدار شد.اگه شب زود خوابیدید و بیدار شدن صبح سخت بود باید از قانون 5 ثانیه استفاده کنید.به محض اینکه چشماتون باز شد تا 5 بشمارید و بعدش هر طور شده از رخت خواب بلند شید.
یه موضوعی هم هست اونم اینه که بعضیا صبح ها خودشون خود به خود بیدار میشن ولی چون گوشی زنگ نخورده دوباره میخوابن.این کار خیلی اشتباهه.چون اگه بیدار بشیم دوباره بخوابیم بیدار شدن خیلی سخت تر میشه.
یا علیalireza abdi 0 چه جالب من اینجوریم که بیدار میشم ولی ساعت زنگ نخورده هنوز و دوباره میخوابم
️پس اشتباهه ...اره میگم چرا بعد با بدبختی از خواب بیدار میشماا
-
کسی میدونه بگه
رضا لاهوتی یکی دو روز که زود و به زور
بیدار شی و شب زود بخوابی عادت میکنی، منم اوایل خیلی سختم بود به طوری که بیدار میشدم زنگو خاموش میکردم و دوباره میخوابیدم ، ولی چندبار که گوشی رو جایی گذاشتم که مجبور شم دنبالش بگردم ، بعدش دیگه راحت تر بیدار شدم
-
رضا لاهوتی یکی دو روز که زود و به زور
بیدار شی و شب زود بخوابی عادت میکنی، منم اوایل خیلی سختم بود به طوری که بیدار میشدم زنگو خاموش میکردم و دوباره میخوابیدم ، ولی چندبار که گوشی رو جایی گذاشتم که مجبور شم دنبالش بگردم ، بعدش دیگه راحت تر بیدار شدم
عباس زنگارکی
من 2 ماهه دارم همین روش را امتحان میکنم ولی پا میشم میرم گوشی و خاموش میکنم و بازم تا 11 میخوابم خودشم ساعت 11/30 شب همیشه بدون استثناء میخوابم -
کسی میدونه بگه
رضا لاهوتی من کلاً بخاطر یه سری مشکلا کم خواب شدم و توی کل روز نهایت و بزور میتونم دو ساعت بخوابم اما اگر میخوای صبحها زود پاشی و انرژی داشته باشی سعی کن قبلش ۵ساعت خواب داشته باشی و وقتی هم که بیدار میشی یه دوش بگیر
-
هوووف این سوالیه که دقیقا منم دارم
خیلی بده خیلی من روزایی که امتحان دارم ساعت 4 بلند میشما اما روزایی که امتحان ندارم ساعت 8 صب بلند میشم
مثلا امروز بلند شدم نماز خوندم گرفتم خوابیدم -
هوووف این سوالیه که دقیقا منم دارم
خیلی بده خیلی من روزایی که امتحان دارم ساعت 4 بلند میشما اما روزایی که امتحان ندارم ساعت 8 صب بلند میشم
مثلا امروز بلند شدم نماز خوندم گرفتم خوابیدمNegin Shogheali خواب اگه منظم باشه بدن عادت میکنه یه مدت مثلا همیشه تو یک ساعت مشخص دیگه بخواب و صبح هم هر روز همون ساعت بیدار شو
-
شب زود تر بخواب که صبح بتونی زود تر بیدار بشی
-
شب زود تر بخواب که صبح بتونی زود تر بیدار بشی
@آرمان-میرانی زود تر از ساعت 11؟
-
@آرمان-میرانی زود تر از ساعت 11؟
Negin Shogheali من زود تر میخوابم ساعت 4 بیدار میشم اصولا
-
Negin Shogheali من زود تر میخوابم ساعت 4 بیدار میشم اصولا
@آرمان-میرانی عهه !!
منم امتحان میکنم خداکنه جواب بده -
درود. ببین عزیز جان اصلا نیازی به زود بیدار شدن ساعت ۵ صبح نیست. شما اگه با برنامهریزی دقیق ساعت ۸ از خواب بیدار شی میتونی تا ساعت ۱۰:۳۰ یا ۱۱ شب تمام درس ها و تست های اون روزت روبخونی و بهت قول میدم وقت اضافه هم بیاری.
-
عباس زنگارکی
من 2 ماهه دارم همین روش را امتحان میکنم ولی پا میشم میرم گوشی و خاموش میکنم و بازم تا 11 میخوابم خودشم ساعت 11/30 شب همیشه بدون استثناء میخوابمرضا لاهوتی
میتونید از برنامه آلارمی و یا آلارم من استفاده کنید که داخلش بازی هایی وجود داره که تا انجامش ندید صداش قطع نمیشه
درضمن سعی کنید شبا رو زود بخوابید که بیداریتون راحت تر باشه(خیلیا این مورد رو رعایت نمیکنن و بعد دوست دارن راحت از خواب بیدار بشن)
بعد که از خواب بیدار شدید میتونید آب نسباتا خنک به صورتتون بزنید(از اسپری هم میتونید استفاده کنید) یا برید تو حیاط یا پنجره رو باز کنید . هوای آزاد برای بهتر شدن خواب آلودگی خیلی خوبه
یا ورزش کنید بعدش -
رضا لاهوتی
میتونید از برنامه آلارمی و یا آلارم من استفاده کنید که داخلش بازی هایی وجود داره که تا انجامش ندید صداش قطع نمیشه
درضمن سعی کنید شبا رو زود بخوابید که بیداریتون راحت تر باشه(خیلیا این مورد رو رعایت نمیکنن و بعد دوست دارن راحت از خواب بیدار بشن)
بعد که از خواب بیدار شدید میتونید آب نسباتا خنک به صورتتون بزنید(از اسپری هم میتونید استفاده کنید) یا برید تو حیاط یا پنجره رو باز کنید . هوای آزاد برای بهتر شدن خواب آلودگی خیلی خوبه
یا ورزش کنید بعدشHhh Hh اینم جواب میده
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
M monirs این موضوع را در حذف کرد
-
M monirs این موضوع را در بازیابی کرد