چطوری 5 صبح بیدار میشین؟
-
درود. ببین عزیز جان اصلا نیازی به زود بیدار شدن ساعت ۵ صبح نیست. شما اگه با برنامهریزی دقیق ساعت ۸ از خواب بیدار شی میتونی تا ساعت ۱۰:۳۰ یا ۱۱ شب تمام درس ها و تست های اون روزت روبخونی و بهت قول میدم وقت اضافه هم بیاری.
-
عباس زنگارکی
من 2 ماهه دارم همین روش را امتحان میکنم ولی پا میشم میرم گوشی و خاموش میکنم و بازم تا 11 میخوابم خودشم ساعت 11/30 شب همیشه بدون استثناء میخوابمرضا لاهوتی
میتونید از برنامه آلارمی و یا آلارم من استفاده کنید که داخلش بازی هایی وجود داره که تا انجامش ندید صداش قطع نمیشه
درضمن سعی کنید شبا رو زود بخوابید که بیداریتون راحت تر باشه(خیلیا این مورد رو رعایت نمیکنن و بعد دوست دارن راحت از خواب بیدار بشن)
بعد که از خواب بیدار شدید میتونید آب نسباتا خنک به صورتتون بزنید(از اسپری هم میتونید استفاده کنید) یا برید تو حیاط یا پنجره رو باز کنید . هوای آزاد برای بهتر شدن خواب آلودگی خیلی خوبه
یا ورزش کنید بعدش -
رضا لاهوتی
میتونید از برنامه آلارمی و یا آلارم من استفاده کنید که داخلش بازی هایی وجود داره که تا انجامش ندید صداش قطع نمیشه
درضمن سعی کنید شبا رو زود بخوابید که بیداریتون راحت تر باشه(خیلیا این مورد رو رعایت نمیکنن و بعد دوست دارن راحت از خواب بیدار بشن)
بعد که از خواب بیدار شدید میتونید آب نسباتا خنک به صورتتون بزنید(از اسپری هم میتونید استفاده کنید) یا برید تو حیاط یا پنجره رو باز کنید . هوای آزاد برای بهتر شدن خواب آلودگی خیلی خوبه
یا ورزش کنید بعدشHhh Hh اینم جواب میده
-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
M monirs این موضوع را در حذف کرد
-
M monirs این موضوع را در بازیابی کرد