من میخوام فیزیک راه ابریشم تهیه کنم ؟
-
sina bigdeli
این گفته از تابستون شروع کرده ولی ابریشم از مهر شروع میشه -
میخوام فیزیک راه ابریشم تهیه کنم ولی نمیدونم کدام استاد بهتره
بنظرتون نیازه شیمی رو هم داشته باشم
بعد با روزی 8 ساعت درس خوندن میشه رتبه خوب اورد
پشن کنکوری هستم و از دانشکاه انصراف دادمGl twins سلام اول نمونه فیلمارو ببین بعد اگ راضی بودی تهیه کن شرایطت هم بسنج.
ببین تایم مطالعت چقدره و ایا میتونی کل سه پایه رو تا روز کنکور ببندی یا ن؟
چون حجمش زیاده
-
Gl twins سلام اول نمونه فیلمارو ببین بعد اگ راضی بودی تهیه کن شرایطت هم بسنج.
ببین تایم مطالعت چقدره و ایا میتونی کل سه پایه رو تا روز کنکور ببندی یا ن؟
چون حجمش زیاده
mahsaaa rezaeee ا ره حجم زیاده ولی خوب من مبحث ها ی که مشکل دارم میخونم حل تستش برام اهمیت داره
روزی تقریبا 8 ساعت درس می خونم -
و اینکه یه چی دیگ هم بگم.
اگ کسی میگه نخر.
یا میگه فلان معلم بده جبهه نگیرید اون داره نظر شخصی خودشو میده.هرکی میخواد بخره اول فیلمارو حتما ببینه کاری نداشته باشین ک فلانی با ابریشم خوند قبو شد یا ترازش رفت بالا.
در درجه اول ببین اصلا میتونی ارتباط بگیری؟!
-
mahsaaa rezaeee ا ره حجم زیاده ولی خوب من مبحث ها ی که مشکل دارم میخونم حل تستش برام اهمیت داره
روزی تقریبا 8 ساعت درس می خونمGl twins عالیه
-
عباس زنگارکی مرسی منم با فیلم بهتر یاد میگیرم
پس شیمی تهیه میکنمGl twins هرجور خودتون صلاح میدونید
-
میخوام فیزیک راه ابریشم تهیه کنم ولی نمیدونم کدام استاد بهتره
بنظرتون نیازه شیمی رو هم داشته باشم
بعد با روزی 8 ساعت درس خوندن میشه رتبه خوب اورد
پشن کنکوری هستم و از دانشکاه انصراف دادمGl twins سلام من فیزیک هر دو استاد رو دارم
چند تا معیار دارم که استاد کازرانیان از استاد طلوعی بهتر هستن
اولا ایشون اصولا منظم ترن یعنی سر وقت پیش و پس آزمونها رو ضبط میکنن بر خلاف استاد طلوعی که البته فعلا برادرشون به رحمت خدا رفته و نمیتونن ضبط کنن ولی قبلش هم همیشه دیر ضبط میکردن
دوما اگر دانش آموز هستید قطعا نهایی و امتحانات مدرسه رو هم پیش رو دارید ، آقای کازرانیان توی این زمینه بهتر از آقای طلوعی هستن چون ایشون بیشتر تکنیکی تدریس میکنه
من نظر خودم رو گفتم امیدوارم به کسی برنخوره
البته اول تا آخرش باید خودتون تصمیم بگیرید پس خوب مقایسه کنید -
سلام
بچه ها من فیزیک راه ابریشم رو میخام تهیه کنم با اقای کازرانیان اما برام سول شده ایشون فقط تجربی رو تدریس کرده؟ اخه من رشتم ریاضی و توی فرسنگ اول که تور گذاشتن روی جزوشون نوشته که فیزیک تجربی اون هایی که تهییه کردن امکانش هست یه کمکی به من برسونن -
سلام
بچه ها من فیزیک راه ابریشم رو میخام تهیه کنم با اقای کازرانیان اما برام سول شده ایشون فقط تجربی رو تدریس کرده؟ اخه من رشتم ریاضی و توی فرسنگ اول که تور گذاشتن روی جزوشون نوشته که فیزیک تجربی اون هایی که تهییه کردن امکانش هست یه کمکی به من برسوننMasome Heidari سلام
آقای کازرانیان برای رشتهی ریاضی هم مباحث اضافه تری که دارن رو توضیح دادن -
Masome Heidari سلام
آقای کازرانیان برای رشتهی ریاضی هم مباحث اضافه تری که دارن رو توضیح دادنShadab Rad ممنونم از پاسختون