سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام وقت بخیر
من دوازدهمی هستم عضویتمو میخواستم داخل مای سنجش انجام بدم اطلاعات رو کامل وارد کردم زدم رو عضویت چیزی که برام نوشت این بود:
سرویس ثبت احوال در دسترس نمیباشد.
چیکار باید بکنم؟
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام وقتتون بخیر
من راه ابریشم رشته ریاضی رو تهیه کردم و امسال کنکوری ام سوالم اینه اگر من چندباره سوالات راه ابریشم رو بخونم میتونم تو آزمونام پیشرفت کنم خیلی نگرانم چون تراز و درصدام خیلی پایین میشه و چون مدرسه خوبی ندارم مجبورم کل درسامو فیلم ببینم و بیشتر برای نهایی دارم آماده میشم ولی واقعا میخوام تو کنکور درصد خولیو بزنم بنظر شما فقط جزوات و تستای راه ابریشم مسلط بشم کافیه ؟ واسه آزمونای آزمایشی و کنکور؟
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
اگه پشت کنکور بمونم میتونم پیشرفت کنم؟
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون عالی باشه
ازتون راهنمایی میخوام
مدتیه که فکر میکنم امسال رو خوب بخونم و کنکور رو بذارم برای سال بعد چون حتم دارم که نمیتونم امسال به چیزی که میخوام برسم. فهمیدم مشکل از بی انگیزگی نیست ولی نمیدونم از چی نشات میگیره. ساعت مطالعم بین ۸ تا ۱۲ ساعته(گاهی ۷). روزی حدود ۶۰ الی ۱۱۰ تست میزنم ولی دریغ از تراز و حتی درصد خوب!
همه ازمونام رو تحلیل میکنم. با مشاور پیش میرم. مدرسه هم میرم و برای اون هم تلاش میکنم اما هیچ...
از دوستای عزیزی که پشت کنکور موندن یه سوال دارم
آیا نسبت به پارسالتون پیشرفت کردین؟
امیدی دارین که رتبتون بهتر بشه؟
از پشت کنکور موندن ناراضی نیستین؟@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
-
@sara-83 تو تلاشت رو بکن نتیجه توکل بر خدا از حالا نا امیدی؟
به قول آقا موقاری هیچکی آینده رو ندیده ولی خدا توی آینده هست -
yasaman yazdani تلاشمو میکنم ولی نتیجه اونی که باید نیست. ممنونم ازتون
-
@sara-83
سلام و درودمن الان خودم پشت کنکوریم
اگه از همین الان فک کنی که امسال قبول نمیشی و به فکر سال آینده باشی نه واقعا قبول نمیشی
اگه همین الان تا موقه کنکور 100 درصد تلاشت رو گذاشتی و نشد اون موقه به فکرش باش
ببخشید رک گفتم ولی واقعیته
همین الان اگه صفر صفری میتونی کنکور امسال هم نتیجه بگیری : وقتی به این باور رسیدی میتونی
ولی اگه نه خودتو ببازی ببخشید بازم رک میگم سال بعد هم هیچ پیشرفتی نداری
-
@sara-83 همین که تلاشتو میکنی عالیه با خودت بگو خدایا من همه تلاشم رو میکنم نتیجه هر چی خودت صلاح میدونی و اینو بدون قطعا خدا هیچ تلاشی رو بی نتیجه نمیزاره خیلی عالیه که همه ی این کار ها رو میکنی خیلی عالیه
-
@sara-83 سلام عزیزم شما باید تا آخرین لحظه برای کنکور۱۴۰۱ بخونی. تمام تلاشتو بکنی چون هیچ کسی از آینده خبر نداره وظیفه شما اینه تا آخر دست از تلاش بر نداری .گاهی نزدیک به موفقیت هستیم ولی چون نمیدونیم پا پس میکشیم .تمام تلاشتو رو کن روش های مطالعه درست رو عملی کن و مشکلات رو ریشه یابی کن .ببین چرا نتیجه نمیگیری ایراد کار کجاست؟
-
سلام من به عنوان ی پشت کنکوری بهت میگمباور داشتن به خودت اعتماد به نفست رو ببر بالا و وقتی ی مطلب رو میخونی مطمعن باش که خیالت راحته و کامل متوجه شدی اگر کامل نشده با تست خوب روال میشه یادت باشه کسی برنده است که تا اخر و پیوسته باشه
قطعا با این تعداد تست و مطالعه نتیجه خوبی در انتظارته مگر اینکه راهت ی جا هایی ایراد داشته باشه که میتونی با ی مشاور دیگه هم مشورت کنی و راهی که داری میری و روشایی که تا حالا رفتی رو با هاش چک کنی شاید راه حلاشون برات بهتر بود -
zahra zhalehpour در اگه پشت کنکور بمونم میتونم پیشرفت کنم؟ گفته است:
سلام من به عنوان ی پشت کنکوری بهت میگمباور داشتن به خودت اعتماد به نفست رو ببر بالا و وقتی ی مطلب رو میخونی مطمعن باش که خیالت راحته و کامل متوجه شدی اگر کامل نشده با تست خوب روال میشه یادت باشه کسی برنده است که تا اخر و پیوسته باشه
قطعا با این تعداد تست و مطالعه نتیجه خوبی در انتظارته مگر اینکه راهت ی جا هایی ایراد داشته باشه که میتونی با ی مشاور دیگه هم مشورت کنی و راهی که داری میری و روشایی که تا حالا رفتی رو با هاش چک کنی شاید راه حلاشون برات بهتر بود -
@sara-83 سلام
اول اول اول کنکور امسالو تمام تلاشتو کن هنو خیلی وقت هست
و اینکه من خودم زیاد رو ازمونا حساس نیسم میخوای تواناییتو بسنجی کنکور چندسال گذشته رو دانلود کن مثل جلسه کنکور بشین تستاشو بزنو اینکه اره من پشت کنکورم و پیشرفت رو واقعا حس کردم
موفق باشی -
@sara-83 سلام من پشت کنکوریم
پارسال همین موقع ها بود که دیدم ازمونا داغونه وناامید شدم و گفتم دیگه دیره و سال بعد میخونم برا کنکور...هی با خودم کلنجار میرفتم که بشینم بخونم ولی همین که اون اخرای ذهنم فکر کردن به سال دیگه بود نمیتونستم بخونم..
از دی تا خود روز کنکور چندین بار هی تصمیم به خوندن گرفتم و بعد چند روز ناامید میشدمو ولش میکردم و میگفتم سال دیگه
و این شد که پشت کنکوری شدم
و امسال واقعاااا هیچ اتفاق خفنی نیفتاد...
مهر استارت زدم 2 هفته خوندم ولی بعدش ساعت مطالعم افت کرد و عملا از اواخر مهر تا همین 1 هفته پیش هیچییی نخوندم.. دقیقااا مث پارسال
ولی دوباره جدی شروع کردم چون باید بتونم و از پسش بر بیام امروزم تونستم 13 ساعت بخونم و واقعا خیلی امیدوارم با اینکه کلیییی عقب موندگی دارم...
خلاصه که بهت بگم اصلا به فکر سال دیگه نباش از همین الان شروع کن... از همین الان خودتو تغییر بده روش مطالعت رو عاداتت رو یا اگر نیاز هست منابع رو و دوباره برگرد به مسیر... تا خودتو تغییر ندی هیچی تغییرنمیکنه سال بعدم مث همین امسالت میشه -
از پشت موندن راضی ام
تو خیلی چیز ها هم پیشرفت کردم
ولی:من آزمون نمیدم!ما نمیتونیم جا تو تصمیم بگیریم راهنمایی هم بخوای هر کس با توجه به تجربه خودش میگه... از من می پرسی این کار رو کن... فکر کن یه آدم عاقل همه چی دان نشسته برا تو تصمیم بگیره هر تصمیمی هم که گرفت تو همون رو انجام بده و شک به دلت راه نده
-
@sara-83 هر کاری هم میخوای بکنی الان فقط باید به فکر امسال باشی و تمام تلاشت رو بکنی بعد از نتایج در مورد بقیه موارد فکر کن الان وقتش نیست فقط تا تهش تلاش کن
-
@سجاد-ذوالفقاری
ببخشید من یک سوالی ازتون داشتم
ببینید من امسال نمیگم نخوندم ولی اون طوری که باید و شاید نخوندم. پایه ام هم به جز در درس زبان و فیزیک در بقیه دروس سطع مطلوبی داره. اگر از الان درست و حسابی دل بدم به درس و بخونم به نظرتون امیدی هست به پزشکی شهیدبهشتی ؟
ممنون -
@sara-83
سلام دوست عزیز اگر هزار بار اشتباه کردین و خراب کردین ناامید نشین برای رسیدن به نتیجه از راه حل های مختلفی استفاده کنین مشاوره دوستان آشنایان بقول پرویز پرستویی در فیلم مارمولک راه برای رسیدن به خدا بسیاره هر کی از یک دری وارد میشه به هیچ وجه به فکر پشت کنکور بودن باشین چون فقط وقت رو تلف کنین جوری کار کنین که انگار آخرین کنکور زندیگتونه اینطوری سرسری رد نمیشین و انگیزه تون بیشتر میشه
کمکی بود درخدمتم -
DR.Of The Future خیلی ممنون
-
ladan.karami karami قطعا میشه با اولویت بندی برای درس فیزیک و خوندن روتین وار زبان دکتر جان
-
@sara-83 سلام.من پشت کنکوری ام اوضاعم نسبت به قبل خیلی بهتر شد.فقط دو تا مورد رو باید حواست باشه:اولی اینه که احتمالا فشار روحی و روانی خیلی نسبت به سال اول زیاد میشه باید بدونی که میتونی تحمل کنی یا نه؟دومی اینه که هیچوقت به فکر پشت کنکور بودن نباش وقتی هنوز رتبه و نتیجه رو ندیدی.به نظرم الان سعی کن درس بخونی و تلاشت رو بکنی.بعد هم این مهمه که نتیجه دست ما نیست ولی تلاش کردن یا نکردن تصمیم ماست.پس اگه قبول هم نشی شاید دلسرد بشی اما اینکه تلاش نکردی خیلی بیشتر اذیتت میکنه.راستی اگه سوال دیگه ای هم داشتی ایدی تلگرامم اینه CLONER2003.یا علی