-
h.s
سلام خیر کلیدی در اختیار دانش اموزان همایش که خودمم بودم قرار داده نشد !
اگر استاد کلید بدن حتما قرار داده میشه -
میشه یه زمان مشخص بگین بهمون کی بقیش میاد؟
-
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
samabaa در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
sohrab سلام چرا هیچ خبری نمیدین ?
324 در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
اگه فیزیک هم مثل بقیه درس ها ناقص مانده بگید ماطاقت شنیدنش را داریم می خواستید مارا خاطر خواه نکنی
عزیزان فایل ادیت شده جلسات پایانی فیزیک دچار مشکل شد و همکاران مجدد مجبور به ادیت آنها شدند . به همین دلیل در بارگزاری آنها تاخیر ایجاد شده است . اینها هم از بدشانسیه که البته غیر قابل پیش بینی است و کلا پیش می آید . ممنون از شکیبایی شما .
-
دوست عزیز رسول خان یکم به فکر ما تجربها هم باش.الکتریسیته یه فصل مشترک بین ریاضیها با تجربیاس.حداقل اینطوری ما تجربیها هم میتونیم استفاده کنیم.
-
h.s
سلام خیر کلیدی در اختیار دانش اموزان همایش که خودمم بودم قرار داده نشد !
اگر استاد کلید بدن حتما قرار داده میشه -
کنکوری95
اصلا ریاضی تدریس نشد دوست عزیز -
کنکوری95
اصلا ریاضی تدریس نشد دوست عزیز -
@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کنکوری95
اصلا ریاضی تدریس نشد دوست عزیز
تدریس نشد؟؟؟؟پس این همایشی که برا تجربیا گذاشتن و ناقص مونده از کوجا اومده!کنکوری95
اولا ک دلیلی نمیبینم به شما بخوام دروغ بگم
دوما رشته من ریاضی هست -
samabaa
همایش فیزیک پایه
دوم و سوم و اول گفته میشه -
سلام قسمت گرما ناقص موند فک کنم یهو رفتین واسه الکتریسیته ساکن چون تو جلسه 29 استاد میگن که انبساط و یه سری چیز های دیگه مونده باید بگن بعد برن واسه ترمو دینامیک بعدش الکتریسیته ساکن اگه اون قسمت از فیزیک 2 رو هم بزارین ممنون .میدونم واسه تجربیا ترمودینامیک رو گذاشتین آخر بذارین .ولی فیزیک 2رو تکمیل کنین.موفق باشین
-
کنکوری95
دوما رشته من ریاضی هست@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@کنکوری65
دوما رشته من ریاضی هست
سلام ...اولا منم نگفتم شما دروغ گفتین دوما من از رشته ی شما اطلاعی نداشتم سوما فقط یه سوال پرسیدم و اصلا انتظار همچین برداشتی نداشتم!
سلام
برای جمع بندی فیزیک فصل آزمون بهتره یا موج آزمون؟
و این که به نظرتون آزمون زدن در مقابل این کتابا چقدر مهم تره؟
یا این کتابا و کنکورا برای جمع بندی کافی هستن؟
کلا ممنون میشم توضیح بدین چی بیشتر بهتون نتیجه داده و باعث شده سر جلسه کنکور حس بهتری نسبت به تستای کنکور از لحاظ شناخت داشته باشین؟
@دوازدهم @ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا