Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
@alireza.yousefi75yahoo.com
شما همایش ریاضی هم تشریف داشتین؟ -
@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
کنکوری95
اصلا ریاضی تدریس نشد دوست عزیز
تدریس نشد؟؟؟؟پس این همایشی که برا تجربیا گذاشتن و ناقص مونده از کوجا اومده! -
سلام قسمت گرما ناقص موند فک کنم یهو رفتین واسه الکتریسیته ساکن چون تو جلسه 29 استاد میگن که انبساط و یه سری چیز های دیگه مونده باید بگن بعد برن واسه ترمو دینامیک بعدش الکتریسیته ساکن اگه اون قسمت از فیزیک 2 رو هم بزارین ممنون .میدونم واسه تجربیا ترمودینامیک رو گذاشتین آخر بذارین .ولی فیزیک 2رو تکمیل کنین.موفق باشین
-
@alireza.yousefi75yahoo.com در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@کنکوری65
اولا ک دلیلی نمیبینم به شما بخوام دروغ بگم
دوما رشته من ریاضی هست
سلام ...اولا منم نگفتم شما دروغ گفتین دوما من از رشته ی شما اطلاعی نداشتم سوما فقط یه سوال پرسیدم و اصلا انتظار همچین برداشتی نداشتم! -
@دانش-آموزان-آلاء
سلام دوستان کسی هست جزوه استاد رو کامل نوشته باشه ؟ -
سلام.ببخشید این حرف را میزنم میدونم همین که زحمت میکشید و این مباحث آموزشی را به صورت رایگان برای ما قرار میدهید خودش یه دنیا ارزش داره اما اگر این جزوات را یکم مرتب تر و تمیز تر می گذاشتید خیلی بهتر بود. مثلا جزوات شیمی اردوی همایش شیمی 2 و3 خیلی عالی و خوانا بود. اما این جزوات یکم برخی از جاهاش ناخواناست. البته بازم عذرخواهی می کنم که این درخواست را کردم. اما جهت بهبود کیفیت سایت عرض کردم.
-
@alireza.yousefi75yahoo.com
مگه خود استاد جزوه رو ننوشته؟توسایت هم هستش.کامله -
hewillcome
چون جزوه دست نویس بود اینطوری شده -
سلام دوستان
من فارغالتحصیل ریاضی هستم ،و از سال اول دیگ نور هندسی نخوندم و چیزی یادم نیست ،پارسال هم به خاطر شرایط مدرسه و معلم عوض شدن و...این مبحث بهمون درس داده نشد و جزوه هم ندارم..به نظرتون اگر همایش آقای کازرانیان رو ببینم تو این مدت میتونه برام مفید باشه عایا؟!؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید.... -
@mahsa_F فیلم رو ببین و تست هاشم بزن حتما مفید هستش
و میتونی سوالارو راحت جواب بدی -
sina ansary
یعنی آسون هستش ؟!میشه صدردصد حداقل ۲سوالشو تو کنکور جواب داد؟!