افت تحصیلی
-
سلام
تا کلاس نهم همه چی عادی بود
دهم کرونا اومد و یه امتحانی نبود که بدون تقلب داده باشم
امسال که یازدهم هستم حس میکنم درسارو متوجه نمیشم
مخصوصا ریاضی
میدونم پایم ضعیف هست
ولی واسه منی که کل پریروز و دیروز رو نشستم فیلمای آلاء رو دیدم و امروز هم کلی خوندم و فردا هم امتحان دارم
چیکار میتونم بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی بکنید
- لیست
-
سلام
مخصوصا ریاضی
میدونم پایم ضعیف هست
ولی واسه منی که کل پریروز و دیروز رو نشستم فیلمای آلاء رو دیدم و امروز هم کلی خوندم و فردا هم امتحان دارم
چیکار میتونم بکنم؟
- لیست
-
سلام
مخصوصا ریاضی
میدونم پایم ضعیف هست
چیکار میتونم بکنم؟
- لیست
Mahla Poorebrahim
سلام دوست عزیز
من با توجه به تجربه ای که دارم باید بگم اصلا امیدت رو از دست نده ، تو الان به راحتی میتونی درسات رو از پایه تقویت کنی مخصوصا ریاضی که گفتی ضعیفی
اما به شرطی که فرصت هات رو از دست ندی و برای سال آینده آمادگی داشته باشی
چون مباحث تابع ، مثلثات ، حدوپیوستگی و مشتق و هندسه سال آینده کاملا ادامه ی دهم و یازدهم هست بنابراین پیشنهاد من اینه که پر قدرت و امیدوار برنامه ریزی کنید و پایه تون رو قوی کنید که ان شاءالله حتما موفق میشید⚘ -
Mahla Poorebrahim
سلام دوست عزیز
من با توجه به تجربه ای که دارم باید بگم اصلا امیدت رو از دست نده ، تو الان به راحتی میتونی درسات رو از پایه تقویت کنی مخصوصا ریاضی که گفتی ضعیفی
اما به شرطی که فرصت هات رو از دست ندی و برای سال آینده آمادگی داشته باشی
چون مباحث تابع ، مثلثات ، حدوپیوستگی و مشتق و هندسه سال آینده کاملا ادامه ی دهم و یازدهم هست بنابراین پیشنهاد من اینه که پر قدرت و امیدوار برنامه ریزی کنید و پایه تون رو قوی کنید که ان شاءالله حتما موفق میشید⚘Trtp Mo ممنونم ازتون بابت وقتی که گذاشتید و جواب دادید

-
Trtp Mo ممنونم ازتون بابت وقتی که گذاشتید و جواب دادید

Mahla Poorebrahim خواهش میکنم موفق باشید

-
سلام
مخصوصا ریاضی
میدونم پایم ضعیف هست
چیکار میتونم بکنم؟
- لیست
Mahla Poorebrahim سلام.در ارتباط با دروس اختصاصی یه نکته خیلی مهمه.اونم اینه که اولش آدم حتی نمیتونه یه سوال حل کنه.پس نگران نباشید از اینکه بلد نیستید.سعی کنید هر روز تمرین کنید.خودتون متوجه پیشرفت تون خواهید شد.یا علی
-
Mahla Poorebrahim سلام.در ارتباط با دروس اختصاصی یه نکته خیلی مهمه.اونم اینه که اولش آدم حتی نمیتونه یه سوال حل کنه.پس نگران نباشید از اینکه بلد نیستید.سعی کنید هر روز تمرین کنید.خودتون متوجه پیشرفت تون خواهید شد.یا علی
alireza abdi 0 ممنونم ازتون

-
M monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جابهجا کرد
-
سلام .من سال هشتم تو ی آزمون شهری رتبه یک شهر و شش استان رو آوردم خلاصه کرونا اومد منم دهم رو قشنگ با تقلب گروه چند نفره امتحان دادم گذراندم معدلممم ۱۸خورده ای شد الآنم یازدهم ام واقعا تموم امیدم کنکوره هرکاری میکنم ب هر دری میزنم باز نمیتونم اون آدم سابق با اون ساعت درس خوندن بشم دیگه دارم کلافه میشم نمیدونم چیکار کنم
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی