اگه پشت کنکور بمونم میتونم پیشرفت کنم؟
-
@sara-83 سلام.من پشت کنکوری ام اوضاعم نسبت به قبل خیلی بهتر شد.فقط دو تا مورد رو باید حواست باشه:اولی اینه که احتمالا فشار روحی و روانی خیلی نسبت به سال اول زیاد میشه باید بدونی که میتونی تحمل کنی یا نه؟دومی اینه که هیچوقت به فکر پشت کنکور بودن نباش وقتی هنوز رتبه و نتیجه رو ندیدی.به نظرم الان سعی کن درس بخونی و تلاشت رو بکنی.بعد هم این مهمه که نتیجه دست ما نیست ولی تلاش کردن یا نکردن تصمیم ماست.پس اگه قبول هم نشی شاید دلسرد بشی اما اینکه تلاش نکردی خیلی بیشتر اذیتت میکنه.راستی اگه سوال دیگه ای هم داشتی ایدی تلگرامم اینه CLONER2003.یا علی
alireza abdi 0 ممنون از راهنماییتون
-
@ladan-karami-karami قطعا میشه با اولویت بندی برای درس فیزیک و خوندن روتین وار زبان دکتر جان
zahra zhalehpour
مرسی ازتون -
@سجاد-ذوالفقاری
ببخشید من یک سوالی ازتون داشتم
ببینید من امسال نمیگم نخوندم ولی اون طوری که باید و شاید نخوندم. پایه ام هم به جز در درس زبان و فیزیک در بقیه دروس سطع مطلوبی داره. اگر از الان درست و حسابی دل بدم به درس و بخونم به نظرتون امیدی هست به پزشکی شهیدبهشتی ؟
ممنون@ladan-karami-karami در اگه پشت کنکور بمونم میتونم پیشرفت کنم؟
گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
ببخشید من یک سوالی ازتون داشتم
ببینید من امسال نمیگم نخوندم ولی اون طوری که باید و شاید نخوندم. پایه ام هم به جز در درس زبان و فیزیک در بقیه دروس سطع مطلوبی داره. اگر از الان درست و حسابی دل بدم به درس و بخونم به نظرتون امیدی هست به پزشکی شهیدبهشتی ؟
ممنونوقتت بخیر
خوب اول باید از اینکه میگی "درست و حسابی دل بدم به درس" تعریف درستو حسابی واسه خودت داشته باشی
اول واقع بین باشی
اونی که از اول مهر همه رو خونده تراز بالای هم داره و داره پر قدرت هم ادامه میده قطعا نسبت به تو شانس بیشتری داره
پس دل دادن به درس به معنای اینه که اونقدی قوی بخونی که بتونی برسی به اونی که از اول مهر خوب خوندهاگه واقعا به خودت اینجوری تعهد بدی و بخونی بعله میتونی به اون چیزی که میخوای برسی