چطور درس بخونم؟
-
دیگه نمیدونم واقعا
بعد درسایی که توشون پایه ای ضعیف هستم رو نبینم فیلم؟
مثلا ریاضی از پایه یه مشکلاتی دارم... -
gomnam gharib خب همین انرژی منفی دادن باعث میشه گیج باشی
سوران عبدلی
خب اخه واقعا گیج شدم -
سوران عبدلی
خب اخه واقعا گیج شدمgomnam gharib تو کدوم بحث الان خیلی مشکل داری و برات گنگ
-
پس هرمبحثی که مشکل داریم توش رو فقط فیلمش رو ببینیم نه اینکه فیلم همه مباحث درسها رو ببینیم درسته؟
-
gomnam gharib تو کدوم بحث الان خیلی مشکل داری و برات گنگ
سوران عبدلی
اونایی که خیلی مشکل داشتم رو دادم -
سوران عبدلی
اونایی که خیلی مشکل داشتم رو دادمgomnam gharib خب الان امتحان جدیدت چیه
-
دیگه نمیدونم واقعا
بعد درسایی که توشون پایه ای ضعیف هستم رو نبینم فیلم؟
مثلا ریاضی از پایه یه مشکلاتی دارم...gomnam gharib هرجا که فکر میکنی خودت بخونی نمیتونی از پسش بربیای
-
gomnam gharib خب الان امتحان جدیدت چیه
سوران عبدلی
دینی
عربی
جغرافی
زیست
ریاضی -
فیلمم فقط نگاه نکن خودت قبل دبیر حل کن فقط با نگاه کردن خوب نمیشی خلاصه نویسیم خیلی کمکت میکنه
@zahra-zahraii
که اینطور
و برای تابستون که بخوایم واسه یازدهم بخونیم باید فیلمهارو ببینیم دیگه... -
@zahra-zahraii
که اینطور
و برای تابستون که بخوایم واسه یازدهم بخونیم باید فیلمهارو ببینیم دیگه...gomnam gharib اره اگه میخوای جلوتر باشی ببین خیلیم خوبه اینجوری
-
سوران عبدلی
دینی
عربی
جغرافی
زیست
ریاضیgomnam gharib خب از همین الان بشین درسی که قراره امتحان بدی دوز آیندش رو بخون
اگه ذهنتم به سمت های مختلفی رفت یه کش ببند دور مچ دستت بعد هروخت ذهنت پرت شد اونو بکش تا دردت بیاد بعد با خودت بگو بس کن الان وقت درس است -
gomnam gharib اره اگه میخوای جلوتر باشی ببین خیلیم خوبه اینجوری
@zahra-zahraii
چون دهم پایه است همش میترسم خوب یاد نگیرمش -
@zahra-zahraii
چون دهم پایه است همش میترسم خوب یاد نگیرمشgomnam gharib نگران نباش از بعد امتحانا پرقدرت شروع کن میرسی
-
gomnam gharib خب از همین الان بشین درسی که قراره امتحان بدی دوز آیندش رو بخون
اگه ذهنتم به سمت های مختلفی رفت یه کش ببند دور مچ دستت بعد هروخت ذهنت پرت شد اونو بکش تا دردت بیاد بعد با خودت بگو بس کن الان وقت درس استسوران عبدلی خودم اینجوری میکنم
-
gomnam gharib خب از همین الان بشین درسی که قراره امتحان بدی دوز آیندش رو بخون
اگه ذهنتم به سمت های مختلفی رفت یه کش ببند دور مچ دستت بعد هروخت ذهنت پرت شد اونو بکش تا دردت بیاد بعد با خودت بگو بس کن الان وقت درس استسوران عبدلی
آره خودمم با همین روش میرم جلو
چون امتحان بعدیم دینی هست واسه همینه که گفتم امشب سوالامو مطرح کنم
تایه وقتم خالی میشه کلی سوال تو ذهنم میاد -
gomnam gharib نگران نباش از بعد امتحانا پرقدرت شروع کن میرسی
@zahra-zahraii
ممنونم عزیزم
فقط الان از بعد امتحانات ترم اول رو شروع کنم یا ترم دوم رو؟ -
از یه طرف میگم ترم اول به ترم دوم وصله و نمیخوام قاطی پاتی اطلاعات رو وارد ذهنم بکنم دوست دارم به همون ترتیب باشه
-
@zahra-zahraii
ممنونم عزیزم
فقط الان از بعد امتحانات ترم اول رو شروع کنم یا ترم دوم رو؟gomnam gharib خواهش میکنم
تمرکزت تو دوم باشه ولی حتما ترم اول به خصوص دوران عید داشته باش عید بهترین دوران برای جبران عقب افتادگی هاست -
سوران عبدلی
آره خودمم با همین روش میرم جلو
چون امتحان بعدیم دینی هست واسه همینه که گفتم امشب سوالامو مطرح کنم
تایه وقتم خالی میشه کلی سوال تو ذهنم میادgomnam gharib ببین سعی نکن تست حل کنی خدایی وقتی چیزی نمیدونی تست هیچ فایده ای نداره فقط بشین درسنامه بخون بعد هر درس سئوالات او درس رواز سایتی بگیر و از خودت امتحان بگیر نتیجه اش برات مهم نباشه ی بررسی بکن مشکل هاتو یادداشت کن بعد اینکه مثلا ۵ درس رو اینکارو کردی دیگه کتابو کامل از اول نخون فقط اون جاهایی رو که مشکل داری بخون