چطور درس بخونم؟
-
gomnam gharib خب از همین الان بشین درسی که قراره امتحان بدی دوز آیندش رو بخون
اگه ذهنتم به سمت های مختلفی رفت یه کش ببند دور مچ دستت بعد هروخت ذهنت پرت شد اونو بکش تا دردت بیاد بعد با خودت بگو بس کن الان وقت درس استسوران عبدلی
آره خودمم با همین روش میرم جلو
چون امتحان بعدیم دینی هست واسه همینه که گفتم امشب سوالامو مطرح کنم
تایه وقتم خالی میشه کلی سوال تو ذهنم میاد -
gomnam gharib نگران نباش از بعد امتحانا پرقدرت شروع کن میرسی
@zahra-zahraii
ممنونم عزیزم
فقط الان از بعد امتحانات ترم اول رو شروع کنم یا ترم دوم رو؟ -
از یه طرف میگم ترم اول به ترم دوم وصله و نمیخوام قاطی پاتی اطلاعات رو وارد ذهنم بکنم دوست دارم به همون ترتیب باشه
-
@zahra-zahraii
ممنونم عزیزم
فقط الان از بعد امتحانات ترم اول رو شروع کنم یا ترم دوم رو؟gomnam gharib خواهش میکنم
تمرکزت تو دوم باشه ولی حتما ترم اول به خصوص دوران عید داشته باش عید بهترین دوران برای جبران عقب افتادگی هاست -
سوران عبدلی
آره خودمم با همین روش میرم جلو
چون امتحان بعدیم دینی هست واسه همینه که گفتم امشب سوالامو مطرح کنم
تایه وقتم خالی میشه کلی سوال تو ذهنم میادgomnam gharib ببین سعی نکن تست حل کنی خدایی وقتی چیزی نمیدونی تست هیچ فایده ای نداره فقط بشین درسنامه بخون بعد هر درس سئوالات او درس رواز سایتی بگیر و از خودت امتحان بگیر نتیجه اش برات مهم نباشه ی بررسی بکن مشکل هاتو یادداشت کن بعد اینکه مثلا ۵ درس رو اینکارو کردی دیگه کتابو کامل از اول نخون فقط اون جاهایی رو که مشکل داری بخون
-
از یه طرفم میگم اگه اینجوری باشه ترم دوم رو عقب میفتم...
-
gomnam gharib ببین سعی نکن تست حل کنی خدایی وقتی چیزی نمیدونی تست هیچ فایده ای نداره فقط بشین درسنامه بخون بعد هر درس سئوالات او درس رواز سایتی بگیر و از خودت امتحان بگیر نتیجه اش برات مهم نباشه ی بررسی بکن مشکل هاتو یادداشت کن بعد اینکه مثلا ۵ درس رو اینکارو کردی دیگه کتابو کامل از اول نخون فقط اون جاهایی رو که مشکل داری بخون
سوران عبدلی
تست حل کردن خیلی خوبه به شرط اینکه بلد باشی چیزی -
gomnam gharib خواهش میکنم
تمرکزت تو دوم باشه ولی حتما ترم اول به خصوص دوران عید داشته باش عید بهترین دوران برای جبران عقب افتادگی هاست@zahra-zahraii
اشکال نداره که اول ترم دوم رو برم بعد ترم اول؟ -
سوران عبدلی
تست حل کردن خیلی خوبه به شرط اینکه بلد باشی چیزیgomnam gharib
خب تو میگی چیزی بلد نیستم
-
از یه طرف میگم ترم اول به ترم دوم وصله و نمیخوام قاطی پاتی اطلاعات رو وارد ذهنم بکنم دوست دارم به همون ترتیب باشه
gomnam gharib سعی کن هردو داشته باشی اونجوری از مدرسه عقب میفتی
-
gomnam gharib
خب تو میگی چیزی بلد نیستم
سوران عبدلی
بابا نمیگم چیزی بلد نیستم میگم نیمه نصفه بلدم -
@zahra-zahraii
اشکال نداره که اول ترم دوم رو برم بعد ترم اول؟gomnam gharib ترم دو حساسیت اش بیشتره چون ضریب داره مثل ترم اول نیس
-
gomnam gharib سعی کن هردو داشته باشی اونجوری از مدرسه عقب میفتی
@zahra-zahraii
خدا به داد برسه...
-
gomnam gharib ترم دو حساسیت اش بیشتره چون ضریب داره مثل ترم اول نیس
سوران عبدلی
ضریب؟؟؟ -
@zahra-zahraii
اشکال نداره که اول ترم دوم رو برم بعد ترم اول؟gomnam gharib مشکلی نیست ولی سعی کن تو عید اونا جبران کنی
-
سوران عبدلی
بابا نمیگم چیزی بلد نیستم میگم نیمه نصفه بلدمgomnam gharib باش ایشالله موفق باشی
-
@zahra-zahraii
خدا به داد برسه...
gomnam gharib نگران نباش
-
سوران عبدلی
ضریب؟؟؟gomnam gharib اره
من معلمم اینجوری گفت -
gomnam gharib مشکلی نیست ولی سعی کن تو عید اونا جبران کنی
@zahra-zahraii
چشمم ممنونم لطف کردی زهراجان -
gomnam gharib اره