چالش ۲۱ روزه ۵ صبحی ها![🤓 🤓](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f913.png?v=58be64c4cce)
-
خواب 3 نیم
بیداری 6 نیم
مجتبی ازاد ماشالا چ انرژی چطور اینقد دیر میخوابی زودم پا میشی/؟
-
مجتبی ازاد ماشالا چ انرژی چطور اینقد دیر میخوابی زودم پا میشی/؟
zahra zhalehpour هفته خیلی خیلی سختی دارم مجبورم چون تازه اومدم توی راه درس خوندن . باید برسم
-
zahra zhalehpour هفته خیلی خیلی سختی دارم مجبورم چون تازه اومدم توی راه درس خوندن . باید برسم
مجتبی ازاد به به خیلی خوبه قوی ادامه بده
-
maryam111 سلام
کنار خونه ما ی خوابگاه دخترونس شبا ساعت ۱ و ۲ که خواب برام فشار میاره میرم پنجره رو باز میکنم که خواب از سرم بپره خوابگاه اونا دیگه همش پنجرش بازه نمیدونم دلیلش چیه
شب ساعت ۲ دارن غیبت میکنندیشب یکیشون میگفت بابا زینب چرا آرایش میکنه عینهو میمون شده بود اون دیگه تا من پنجره رو بستم در حال عنایت فرمودن و ذکر خیر زینب خانوم بودن
سوران عبدلی داداش شما جزو یک میلیاردم انسان های خوش شانس هستی ک خونتون اونجاست . موندم چی بگم . خدا بده شانس
-
سلامممم
منم از امشب شرکت میکنم -
maryam111 سلام
کنار خونه ما ی خوابگاه دخترونس شبا ساعت ۱ و ۲ که خواب برام فشار میاره میرم پنجره رو باز میکنم که خواب از سرم بپره خوابگاه اونا دیگه همش پنجرش بازه نمیدونم دلیلش چیه
شب ساعت ۲ دارن غیبت میکنندیشب یکیشون میگفت بابا زینب چرا آرایش میکنه عینهو میمون شده بود اون دیگه تا من پنجره رو بستم در حال عنایت فرمودن و ذکر خیر زینب خانوم بودن
سوران عبدلی
آره دیگه خوابگاه این قشنگیا رو هم داره
-
سوران عبدلی داداش شما جزو یک میلیاردم انسان های خوش شانس هستی ک خونتون اونجاست . موندم چی بگم . خدا بده شانس
مجتبی ازاد هر شب باهاشون حرف میزنم انقدر دخترای خوبی هستن
ی شب ازشون خدافظی کردم بعد ۱۰ دقیقه رفتم جلو پنجره داشتن غیبت منو میکردن -
مجتبی ازاد هر شب باهاشون حرف میزنم انقدر دخترای خوبی هستن
ی شب ازشون خدافظی کردم بعد ۱۰ دقیقه رفتم جلو پنجره داشتن غیبت منو میکردنسوران عبدلی داداش شما همجوار با بهشت هستین
-
سوران عبدلی داداش شما همجوار با بهشت هستین
-
اسپم و پست نامربوط به عنوان تاپیک نفرستید دوستان
-
maryam111 چشم
-
سلام
خواب ۱
بیداری ۷ -
2:30
7:00 -