قرابت مفهومی
-
-
-
-
م مهدیه ارغوان marked this topic as a question on
-
مهدیه ارغوان سلام گزینه ۲ میشه؟
-
مهدیه ارغوان
سلام ببینید مفهوم جمله صورت قناعت و راضی بودن از چیز هاییه که داره و ....
گزینه 1 و 4 که به بی ارزش بودن دنیا اشاره میکنه پس رد میشن . بین دو و سه هم من دو رو انتخاب میکنم چون بنظرم خیلی شبیه جمله سواله حتی ترتیب حرفاشم شبیهشه....
گزینه 3 هم درمورد بنظرم اصلا درمورد نیازمندیو اینا حرف نمیزنه و در واقع داره میگه کسی که از بند دنیا آزاد باشه غمی هم برای مشکلات اون نمیخوره....
این نظر من بود پاسخ نامه چندو زده؟ -
مهدیه ارغوان
سلام ببینید مفهوم جمله صورت قناعت و راضی بودن از چیز هاییه که داره و ....
گزینه 1 و 4 که به بی ارزش بودن دنیا اشاره میکنه پس رد میشن . بین دو و سه هم من دو رو انتخاب میکنم چون بنظرم خیلی شبیه جمله سواله حتی ترتیب حرفاشم شبیهشه....
گزینه 3 هم درمورد بنظرم اصلا درمورد نیازمندیو اینا حرف نمیزنه و در واقع داره میگه کسی که از بند دنیا آزاد باشه غمی هم برای مشکلات اون نمیخوره....
این نظر من بود پاسخ نامه چندو زده؟@first متاسفانه پاسخنامه ندارم
-
@first متاسفانه پاسخنامه ندارم
مهدیه ارغوان عه؟ خب من بچه های دیگرو هم منشن میکنن که نظر اونارو هم ببینی @دانش-آموزان-آلاء
-
مهدیه ارغوان عه؟ خب من بچه های دیگرو هم منشن میکنن که نظر اونارو هم ببینی @دانش-آموزان-آلاء
@first لطف میکنید
-
مهدیه ارغوان سلام گزینه ۲ میشه؟
Sara_R نمیدونم ،من هم منتظرم ببینم کسی میتونه جواب بده
️
-
سلام گزینه دو میشه صورت سوال درباره تنگ دستی در عین حال قناعت صحبت میکنه مصراع اول بیت 2 هم همینو میگه
-
سلام گزینه دو میشه صورت سوال درباره تنگ دستی در عین حال قناعت صحبت میکنه مصراع اول بیت 2 هم همینو میگه
shayan motaghi خیلی ممنون
-
م مهدیه ارغوان has marked this topic as solved on
-
shayan motaghi سلام ببخشید مصراع دوم از بیت گزینه 3 ارتباطی با صورت سوال که گفته وزر و وبال این چه به کار اید نداره؟؟؟