اعتیادها وحاشیه هایی که مانع درس خوندن میشوند
-
اینو گذاشتم تا هرکسی که هنوزم شروع نکرده و تو حاشیست اعتایاداتش به هرچیزی مثل گوش و کامپیوتر و حاشیه هایی که داره رو بنویسه و بهم کمک کنیم تو این موضوع
-
وسواس تو انتخاب بهترین منابع!!! خیلیا دچارش میشن و الکی وقتو از دست میدن!
-
من خودم گوشیم که پیشم باشه هر پنج دقیقه برش میدارم برای همین سعی می کنم از محیط مطالعه ام دور باشه تنها مشکلمن همین گوشی هست
@zahra-m1999 اره گوشی خیلی سرگرم کنندس من خودمم همین کارارو میکنم ولی گاهی ذهنمم در گیره با گوشی برای همین برای مدت کوتاهی از همه ی برنامه ها مثل تلگرامو و واتساپ و..... در اومدم و اتصال اینترنتیشو قطع کردم و دادمش به مامانم
-
وسواس تو انتخاب بهترین منابع!!! خیلیا دچارش میشن و الکی وقتو از دست میدن!
@dr-bernosi بله اینم درسته دوستی داشتم که پارسال تا اخر دی درگیر منابعش بود و رتبه ی خیلی افتضاحی هم اورد
-
-
منابع که چه عرض کنم نمیشه گفت من به عنوان منبع از فیلم های الا استفاده می کنم بهتر بگم من با چای به جای شیرینی وشکلات از عربی ناصح زاده وشیمی اقا جانی و.... استفاد می کنم اینا اسمشون منبع نیست که زندگیه
.....آلا خیلی دوست دارم ......@zahra-m1999 البته که این استادان عزیز خیلیییییی کمکمون میکنن منظور ما از ذکر منبع همون کتاب های متفاوتی هستن که بچها نمیدونن از روی کدوم کتاب بخونن
-
elmira اگه کامپیوتر داری یا یه لب تاب که فقط برای دیدن فیلم ها ی الا ازش استفاده کن اگر از گوشیت هم برای دیدن فیلم های الا استفاده میکنی و یا دانلود کردنشون سعی کن تمامی ببرنامه های مجازی ازجمله اینستا یا تلگرامت رو پاک کنی چون با اومدن پیام به هر کدوم از اینا باعث در گیری ذهنت میشه اگه فکر میکنی که نسبت به اینا اعتیاد داری برای مدتی گوشیت رو خاموش کن و بده دست بزرگترت مدتی و از گوشی پدر یا مادرت برای دانلود این فیلم ها استفاده کن
-
وسواس تو درس خوندن تو یه ساعت رند، مثلن 10:40 باشه صبر میکنم 11 بشه بعد درس میخونم
-
وسواس تو درس خوندن تو یه ساعت رند، مثلن 10:40 باشه صبر میکنم 11 بشه بعد درس میخونم
aaalizadeh79 دوست عزیز من اینو بدون با یه روند ساعتی کلا نمیشه به یک مبحث مسلط شد مثلا بگی باید بشه دوساعت من پروتین سازی رو خوب بفهمم این درست نیس سعی کن زیاد توجهی به زمان نداشته باشی بیست دیقه کار انچنانی برای تو نمیکنه بهتره به عملکردت توجه کنی منظورم از این که به ساعت توجه نکن این نیس که بیخیال زمنتان بشی منظورم اینه که تا جایی یا ساعتی که فکر میکنی عملکردت خوبه بخون
-
به شدت درگیر گوشی و اینترنت کلا .
دلم میخواد کلا پاک کنم بزارم کنار . ولی نمیشه هم برا مدرسه نیاز به تل دارم هم برای دانلود و تماشای فیلما به گوشی -
به شدت درگیر گوشی و اینترنت کلا .
دلم میخواد کلا پاک کنم بزارم کنار . ولی نمیشه هم برا مدرسه نیاز به تل دارم هم برای دانلود و تماشای فیلما به گوشیصالحی بنظر من هم بزورم شده بزار کنار اگه برای تماشای فیلم ها نباز به گوشی داری میتونی از موبایل خانوادت استفاده کنی و اگه به تلگرام فقط از لحاظ مدرست ودرس نیاز داری بازم از گوشی خانوادت میتونی استفاده کنی اگه چیز های شخصی هم داری که دلت نمیاد پاکشون کنی میتونی یه هارد بگیری کل مطالبتو بریزی توشون و بعدها دوباره ازشون استفاده کنی دنبال بهونه ها نباش همه ی ماادما برای درس دنبال بهونه ایم گفتنش اسونه ولی عمل کردن سخت درسته سخته ولی امکان پذیره
-
شاید مسخره باشه ولی تا قهوه نخورم نمیتونم تمرکز کنم
-
زندگی بدون اینترنت نمیشه واقعا
من فقط با گوشی فیلمارو میبینمو با کامپیوتر اذیت میشم چون خیلی نمیتونم یه جا بشینم.بیاید از این ب بعد فقط آخر شبا فیلمارو دانلود کنیم و گوشیمونو چک کنیم.طول روز سیم کارتو خاموش کنیم.من رفتم خاموش کنم آخرشب میام.بسم الله
-
barghamadi در اعتیادها وحاشیه هایی که مانع درس خوندن میشوند گفته است:
به به