سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکل قطع و وصل شدن مکرر
-
mohammadhassan
اره برا من میشه ...
من با کامپیوتر میام -
مهی جون در مشکل قطع و وصل شدن مکرر گفته است:
mohammadhassan
اره برا من میشه ...
من با کامپیوتر میامهمین الان هم این مشکل رو دارید؟
-
mohammadhassan
الان که نه ...
اما بعضی وقتا میشه....مثلا چن روز پشت هم این خطا رو میده ...بعد از چن روز دوباره اوکی میشه ...اقای دکتر ...من تو انجمن زنده میمونم یا نه //؟خخخ -
mohammadhassan
این مشکل واسه منم پیش میاد
با کامپیوتر -
mohammadhassan با کامپیوتر میشه ولی یه رفرش میکنم درست میشه
-
mohammadhassan
دقیقن یادم نیست از چه زمانی، وقتی قطع میشه حدودا شاید ی دقیقه هم طول بکشه و دوباره وصل میشه، اما چندین بار قطع و وصل میشه، برای همه مرورگرها اینطوریه، الان این مشکل نیست. -
mohammadhassan
سلام با PC وفایرفاکس میام. بعضی وقت ها این مشکل پیش میاد و سریع دوباره وصل میشه. -
سلام.بله برای منم یک روزه ک دائم قطع و وصل میشه،فیلم ها رو هم ک میخوام دانلود کنم errorمیده،میگه باید به ی سیستمی وارد شی نمیدونم چرا
-
دندانپزشک آینده در مشکل قطع و وصل شدن مکرر گفته است:
فیلم ها رو هم ک میخوام دانلود کنم errorمیده،میگه باید به ی سیستمی وارد شی نمیدونم چرا
سلام، ممنون. لطفا ارورتون رو به صورت عکس توی پی وی برای من بفرستید.
-
@romisa1234 در مشکل قطع و وصل شدن مکرر گفته است:
من با کامپیوتر وارد انجمن میشم این ارور اکثر روزا هست ولی زود وصل میشه
منم مثل شمام فقط من با موبایل وارد میشم
-
واس منم زیاداینجوری میشه هم باکامپیوترمیام هم گوشی اماباگوشی زیاد اینطوری میشه بعضی وقتا چندروز اینجوریه بعدبازچندروزخوب میشه
-
@dedsec در مشکل قطع و وصل شدن مکرر گفته است:
سلام دوستان. هر کسی که این مشکل براش پیش میاد و ارتباطش دائما قطع و وصل میشه داخل این تاپیک اعلام کنه
خیلی مهمه اگه این اتفاق براتون میفته بگید. حتی اگه چند روز پیش این مشکل پیش اومده
و بگید با کامپیوتر وارد فروم میشین یا با موبایل.
و همچنین بگید که از کی اینطوری شده، چه مدت زمانی طول میکشه تا رفع بشه ، برای همه مرورگر های اینترنتی اینطوریه؟ و آیا همین الان هم این مشکل رو دارید ؟
ممنون
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار @حامیان-آلاء-مشاور
سلام من هم با کامپیوتر میام و هم گوشی
بیشتر وقتی با گوشی میام اینطوری میشه درحالیکه جفتشون به یک مودم متصل هستند
برای من حدود ۲-۳ هفتست شروع شده قطع میشه اما سریعا دوباره متصل میشه
من توی کامپیوتر با موزیلا فایر فاکس میام تو گوشی با آپ -