درصد فیزیک با استاد طلوعی
-
Ilya Mansouri اقای یاری که تشریحی بیشتر کار میکنن
fatemeh asadi 1 در درصد فیزیک با استاد طلوعی گفته است:
Ilya Mansouri اقای یاری که تشریحی بیشتر کار میکنن
تشریحی کار نمی کنن مفهومی کار می کنن حتی کلی تست برای دهم حل کردن به اندازه ی یک کتاب تست
برای یازدهم و دوازدهم هم می تونید از کارگاه استاد کازرانیان استفاده کنید
من با آقای طلوعی خیلی نتونستم خوب جلو برم بعضی مباحث رو جمع بندی گفتن و خیلی توضیح ندادن
اقای یاری مفهوم خیلی براش مهمه و همین باعث می شه یه نقشه راه برای حل مسائل داشته باشید
ولی اقای طلوعی خیلی تکنیک می گن
من خودم به شخصه خیلی با تکنیک نمی تونم تست حل کنم -
Ilya Mansouri اینکه ارتباط گیری تون بهتره دلیل نمیشه سطح تدریس بالاتری داشته باشه.
محمد پیرزاده در درصد فیزیک با استاد طلوعی گفته است:
Ilya Mansouri اینکه ارتباط گیری تون بهتره دلیل نمیشه سطح تدریس بالاتری داشته باشه.
نگفتم سطح تدریسشون بالاتره
گفتم به نظر من (باز هم تاکید می کنم به نظر من )سطح تدریسشون بالاتره
لطفا به جملات بیشتر دقت کنید -
fatemeh asadi 1
سلام
تشریحی رو خوب یاد بگیرید توی تست هم مشکلی ندارید. استاد یاری همه نوع تیپ تست رو حداقل یکبار کار میکنن (یا الاقل مهمترینها رو).
در ضمن استاد یاری برای دهم نکتهوتست داره، و برای یازدهم و دوازدهم هم میتونید از دورهی نکتهوتست استاد کازرانیان استفاده کنید.MS KF من تشریحی رو خوب یاد میگیرم ولی ازپس تست های فیزیک برنمیام
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نتیجه نگرفتن فقط یه ریشه داره اونم تمرین نکردن
برای نتیجه گرفتن شما باید تمرین ها و نوع سوالاتی که حل می کنید رو افزایش بدید -
MS KF من تشریحی رو خوب یاد میگیرم ولی ازپس تست های فیزیک برنمیام
اقای یاری تشریحی نمی گن
مفهومی می گن همین باعث می شه تست ها رو خیلی رون بزنی -
عباس زنگارکی مجموعه ی الا فقط نه
کلا در کل استاد خوبی ان؟
میتونیم درصد فیزیکمو باهاشون افزایش بدم؟نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh asadi 1 تدریس اساتید دیگه رو ندیدم متاسفانه
-
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh asadi 1 تست زیاد باید کلی تست بزنید تا راه بیوفتید ، شما درسنامه و نکات رو فول باشی ولی تست نزنی انگار هیچ کار خاصی نکردی ، زیاد تست بزن مطمعن باش نتیجهشو میبینی
منم اوایل فقط نکات رو میخوندم و میرفتم سر جلسه میدیدم از سوال فقط فرمولشو بلدم -
اقای یاری تشریحی نمی گن
مفهومی می گن همین باعث می شه تست ها رو خیلی رون بزنیدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهIlya Mansouri خب من تاالان با اقای یاری پیش اومدم!
درصدای فیزیکم خیلی بده -
نتیجه نگرفتن فقط یه ریشه داره اونم تمرین نکردن
برای نتیجه گرفتن شما باید تمرین ها و نوع سوالاتی که حل می کنید رو افزایش بدیددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط fatemeh asadi 1 انجام شدهmohammadhosein Bahadori
عباس زنگارکی
ینی فقط مسئله تست زدنه؟
نیازی به کلاس کنکور رفتن های انچنانی نیست؟
داشتم به کلاسینو تام لند اینا فکر میکردم -
fatemeh asadi 1 تدریس اساتید دیگه رو ندیدم متاسفانه
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعباس زنگارکی خب با همین استاد طلوعی خوب پیش اومدید؟
-
Ilya Mansouri خب من تاالان با اقای یاری پیش اومدم!
درصدای فیزیکم خیلی بدهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۲:۳۰ آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شدهfatemeh asadi 1 در درصد فیزیک با استاد طلوعی گفته است:
درصدای فیزیکم خیلی بدهحتما سوالات رو خودتون حل نمی کنید و فقط فیلم ها رو نگاه می کنید و دست به قلم نمی شید و بعد از فیلم ها از کتاب تست ، تست نمی زنید
و گرنه من ۷۰ ۸۰ می زنم با استاد یاری -
درصدای فیزیکم خیلی بدهحتما سوالات رو خودتون حل نمی کنید و فقط فیلم ها رو نگاه می کنید و دست به قلم نمی شید و بعد از فیلم ها از کتاب تست ، تست نمی زنید
و گرنه من ۷۰ ۸۰ می زنم با استاد یاریدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط fatemeh asadi 1 انجام شدهIlya Mansouri
درسته این کارارو نمیکنم -
mohammadhosein Bahadori
عباس زنگارکی
ینی فقط مسئله تست زدنه؟
نیازی به کلاس کنکور رفتن های انچنانی نیست؟
داشتم به کلاسینو تام لند اینا فکر میکردمنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۲۴ آخرین ویرایش توسط MS KF انجام شدهfatemeh asadi 1 هر فیلمی رو که نگاه کردید، فرداش سؤالات حل شده توی همون فیلم رو دوباره خودتون حل کنید. اگر تونستید که یعنی یاد گرفتید وگرنه یعنی یاد نگرفتید! باید دوباره راهحل استاد رو ببینید و دوباره یه بار دیگه خودتون حل کنید!
-
fatemeh asadi 1 هر فیلمی رو که نگاه کردید، فرداش سؤالات حل شده توی همون فیلم رو دوباره خودتون حل کنید. اگر تونستید که یعنی یاد گرفتید وگرنه یعنی یاد نگرفتید! باید دوباره راهحل استاد رو ببینید و دوباره یه بار دیگه خودتون حل کنید!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMS KF قبل حل استاد خودم حل کنم یا فرداش؟
-
MS KF قبل حل استاد خودم حل کنم یا فرداش؟
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh asadi 1 من خودم یه روز بعد حل میکنم (تا لااقل یه خورده فراموش کرده باشم استاد چیکار کرده). اگر فکر میکنید اون مبحث رو بلدید (قبلاً اون درس رو خوندید) قبلش هم حل کنید خیلی عالیه. و البته خود استاد یاری هم همیشه میگه که اگر یه سؤال رو اشتباه حل کردید، بعد از اینکه روش استاد رو دیدید، یه بار دیگه هم خودتون حل کنید تا تثبیت بشه.
-
fatemeh asadi 1 من خودم یه روز بعد حل میکنم (تا لااقل یه خورده فراموش کرده باشم استاد چیکار کرده). اگر فکر میکنید اون مبحث رو بلدید (قبلاً اون درس رو خوندید) قبلش هم حل کنید خیلی عالیه. و البته خود استاد یاری هم همیشه میگه که اگر یه سؤال رو اشتباه حل کردید، بعد از اینکه روش استاد رو دیدید، یه بار دیگه هم خودتون حل کنید تا تثبیت بشه.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMS KF مرسی از راهنماییتون
امتحان میکنم -
Ilya Mansouri
درسته این کارارو نمیکنمfatemeh asadi 1 در درصد فیزیک با استاد طلوعی گفته است:
Ilya Mansouri
درسته این کارارو نمیکنمپس به نظرم فعلا از همین کلیپ های استاد یاری همون طور که گفتم استفاده کنید
اول هر سوال رو خودتون فکر کنید اگه تونستین حل کنین جواب آخر رو ببینین ولی اگه نتونستین ،فیلم رو ببینین و بعدش باز اون رو حل کنید
بعد از اتمام هر فصل و یا هر مطلب (بستگی به خودتون داره )از کتاب تست ،تست بزنید
کتاب تست میکرو برای شما که فیزیک تون خیلی خوب نیست می تونه کمکتون کنه ولی دیگه درسنامه اش رو نخونید چون فیلم دیدید
اینطوری خیلی خوب می تونید جلو برید
چون اگه با دست به قلم شدن فیلم نگاه نکنید چه استادتون استاد طلوعی باشن و چه استاد یاری و چه هر استاد دیگه ای نتیجه ی چندانی نمی گیرید -
نوشتهشده در ۲۱ دی ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لطفا جنبه مثبت قضیه رو در نظر بگیرید
استاد طلوعی فعلا ۴۰ روز هست که فیلم جدیدی آپلود نکردن ولی فکر کنم برمیگردن -
Ilya Mansouri
درسته این کارارو نمیکنمپس به نظرم فعلا از همین کلیپ های استاد یاری همون طور که گفتم استفاده کنید
اول هر سوال رو خودتون فکر کنید اگه تونستین حل کنین جواب آخر رو ببینین ولی اگه نتونستین ،فیلم رو ببینین و بعدش باز اون رو حل کنید
بعد از اتمام هر فصل و یا هر مطلب (بستگی به خودتون داره )از کتاب تست ،تست بزنید
کتاب تست میکرو برای شما که فیزیک تون خیلی خوب نیست می تونه کمکتون کنه ولی دیگه درسنامه اش رو نخونید چون فیلم دیدید
اینطوری خیلی خوب می تونید جلو برید
چون اگه با دست به قلم شدن فیلم نگاه نکنید چه استادتون استاد طلوعی باشن و چه استاد یاری و چه هر استاد دیگه ای نتیجه ی چندانی نمی گیریدIlya Mansouri فکر کنم مشکلم همینه
مرسی از راهنمایی هاتون -
عباس زنگارکی خب با همین استاد طلوعی خوب پیش اومدید؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh asadi 1 بله خیلی خوب بوده
دیگه خودتون بهتر میدونید که کلاس کنکور برید یا ....
ولی هرکاری میکنید تست زیاد بزنید