درصد فیزیک با استاد طلوعی
-
fatemeh asadi 1 تدریس اساتید دیگه رو ندیدم متاسفانه
عباس زنگارکی خب با همین استاد طلوعی خوب پیش اومدید؟
-
Ilya Mansouri خب من تاالان با اقای یاری پیش اومدم!
درصدای فیزیکم خیلی بدهfatemeh asadi 1 در درصد فیزیک با استاد طلوعی گفته است:
درصدای فیزیکم خیلی بدهحتما سوالات رو خودتون حل نمی کنید و فقط فیلم ها رو نگاه می کنید و دست به قلم نمی شید و بعد از فیلم ها از کتاب تست ، تست نمی زنید
و گرنه من ۷۰ ۸۰ می زنم با استاد یاری -
fatemeh asadi 1 در درصد فیزیک با استاد طلوعی گفته است:
درصدای فیزیکم خیلی بدهحتما سوالات رو خودتون حل نمی کنید و فقط فیلم ها رو نگاه می کنید و دست به قلم نمی شید و بعد از فیلم ها از کتاب تست ، تست نمی زنید
و گرنه من ۷۰ ۸۰ می زنم با استاد یاریIlya Mansouri
درسته این کارارو نمیکنم -
mohammadhosein Bahadori
عباس زنگارکی
ینی فقط مسئله تست زدنه؟
نیازی به کلاس کنکور رفتن های انچنانی نیست؟
داشتم به کلاسینو تام لند اینا فکر میکردمfatemeh asadi 1 هر فیلمی رو که نگاه کردید، فرداش سؤالات حل شده توی همون فیلم رو دوباره خودتون حل کنید. اگر تونستید که یعنی یاد گرفتید وگرنه یعنی یاد نگرفتید! باید دوباره راهحل استاد رو ببینید و دوباره یه بار دیگه خودتون حل کنید!
-
fatemeh asadi 1 هر فیلمی رو که نگاه کردید، فرداش سؤالات حل شده توی همون فیلم رو دوباره خودتون حل کنید. اگر تونستید که یعنی یاد گرفتید وگرنه یعنی یاد نگرفتید! باید دوباره راهحل استاد رو ببینید و دوباره یه بار دیگه خودتون حل کنید!
MS KF قبل حل استاد خودم حل کنم یا فرداش؟
-
MS KF قبل حل استاد خودم حل کنم یا فرداش؟
fatemeh asadi 1 من خودم یه روز بعد حل میکنم (تا لااقل یه خورده فراموش کرده باشم استاد چیکار کرده). اگر فکر میکنید اون مبحث رو بلدید (قبلاً اون درس رو خوندید) قبلش هم حل کنید خیلی عالیه. و البته خود استاد یاری هم همیشه میگه که اگر یه سؤال رو اشتباه حل کردید، بعد از اینکه روش استاد رو دیدید، یه بار دیگه هم خودتون حل کنید تا تثبیت بشه.
-
fatemeh asadi 1 من خودم یه روز بعد حل میکنم (تا لااقل یه خورده فراموش کرده باشم استاد چیکار کرده). اگر فکر میکنید اون مبحث رو بلدید (قبلاً اون درس رو خوندید) قبلش هم حل کنید خیلی عالیه. و البته خود استاد یاری هم همیشه میگه که اگر یه سؤال رو اشتباه حل کردید، بعد از اینکه روش استاد رو دیدید، یه بار دیگه هم خودتون حل کنید تا تثبیت بشه.
MS KF مرسی از راهنماییتون
امتحان میکنم -
Ilya Mansouri
درسته این کارارو نمیکنمfatemeh asadi 1 در درصد فیزیک با استاد طلوعی گفته است:
Ilya Mansouri
درسته این کارارو نمیکنمپس به نظرم فعلا از همین کلیپ های استاد یاری همون طور که گفتم استفاده کنید
اول هر سوال رو خودتون فکر کنید اگه تونستین حل کنین جواب آخر رو ببینین ولی اگه نتونستین ،فیلم رو ببینین و بعدش باز اون رو حل کنید
بعد از اتمام هر فصل و یا هر مطلب (بستگی به خودتون داره )از کتاب تست ،تست بزنید
کتاب تست میکرو برای شما که فیزیک تون خیلی خوب نیست می تونه کمکتون کنه ولی دیگه درسنامه اش رو نخونید چون فیلم دیدید
اینطوری خیلی خوب می تونید جلو برید
چون اگه با دست به قلم شدن فیلم نگاه نکنید چه استادتون استاد طلوعی باشن و چه استاد یاری و چه هر استاد دیگه ای نتیجه ی چندانی نمی گیرید -
لطفا جنبه مثبت قضیه رو در نظر بگیرید
استاد طلوعی فعلا ۴۰ روز هست که فیلم جدیدی آپلود نکردن ولی فکر کنم برمیگردن -
Ilya Mansouri
درسته این کارارو نمیکنمپس به نظرم فعلا از همین کلیپ های استاد یاری همون طور که گفتم استفاده کنید
اول هر سوال رو خودتون فکر کنید اگه تونستین حل کنین جواب آخر رو ببینین ولی اگه نتونستین ،فیلم رو ببینین و بعدش باز اون رو حل کنید
بعد از اتمام هر فصل و یا هر مطلب (بستگی به خودتون داره )از کتاب تست ،تست بزنید
کتاب تست میکرو برای شما که فیزیک تون خیلی خوب نیست می تونه کمکتون کنه ولی دیگه درسنامه اش رو نخونید چون فیلم دیدید
اینطوری خیلی خوب می تونید جلو برید
چون اگه با دست به قلم شدن فیلم نگاه نکنید چه استادتون استاد طلوعی باشن و چه استاد یاری و چه هر استاد دیگه ای نتیجه ی چندانی نمی گیریدIlya Mansouri فکر کنم مشکلم همینه
مرسی از راهنمایی هاتون -
عباس زنگارکی خب با همین استاد طلوعی خوب پیش اومدید؟
fatemeh asadi 1 بله خیلی خوب بوده
دیگه خودتون بهتر میدونید که کلاس کنکور برید یا ....
ولی هرکاری میکنید تست زیاد بزنید -
Ilya Mansouri فکر کنم مشکلم همینه
مرسی از راهنمایی هاتونfatemeh asadi 1 در درصد فیزیک با استاد طلوعی گفته است:
Ilya Mansouri فکر کنم مشکلم همینه
مرسی از راهنمایی هاتونخواهش می کنم
-
fatemeh asadi 1 بله خیلی خوب بوده
دیگه خودتون بهتر میدونید که کلاس کنکور برید یا ....
ولی هرکاری میکنید تست زیاد بزنیدعباس زنگارکی ممنون
-
من با آقای طلوعی ۶۲درصد زدم تو امتحان تشریحی هم ۱۹گرفتم
-
متاسفانه آقای یاری خیلی از بودجه بندی عقب هستن
-
Ilya Mansouri
درسته این کارارو نمیکنمfatemeh asadi 1
شما زمانی برید کلاس کنکور که واقعاااا نیاز دارین
چون وقت خیلی میگیره واقعا -
محمد حسین موسوی واااو مرسیی
-
سلام
بچه های راه ابریشم، شما که با استاد طلوعی پیش میرید، درصد های فیزیکتون چنده و چقدرش به درسنامه و حل تست های استاد طلوعی ربط داره و مثلا چقدرش به خوب بودن درس خودتون؟
میخوام ببینم تاثیر فیزیک راه ابریشم روی نتایج ازمون هاتون چقدرهfatemeh asadi 1 در درصد فیزیک با استاد طلوعی گفته است:
سلام
بچه های راه ابریشم، شما که با استاد طلوعی پیش میرید، درصد های فیزیکتون چنده و چقدرش به درسنامه و حل تست های استاد طلوعی ربط داره و مثلا چقدرش به خوب بودن درس خودتون؟
میخوام ببینم تاثیر فیزیک راه ابریشم روی نتایج ازمون هاتون چقدرهسلام .
من از طلوعی و کازرانیان و کامران و نوکنده و میرحسینی و یاری و یحیوی رو دیدم بهترینش همین الان میگم قطعا یحیوی
-
سلام
من از طلوعی و کازرانیان و کامران و نوکنده و میرحسینی و یاری و یحیوی رو دیدم بهترینش همین الان میگم قطعا یحیوی
HADAF Big در درصد فیزیک با استاد طلوعی گفته است:
سلام
بقیش وقت تلفی بود
-
محمد حسین موسوی در درصد فیزیک با استاد طلوعی گفته است:
آره باشه