ایا لاک مانع ارتباط با خداست؟
-
Dr Aryan 0 بیشتر از خیلی :|
@f-seif-0
خب برای نماز مانعی وجود داره و اون رو از سر راه بردارید لاک رو پاک کنید دوباره بزنید
تامام -
لاک زیاد برای پوست ضرر داره چون باعث میشه باکتری ها و قارچ ها راحت تر اونجا مستقر بشن
-
@f-seif-0
خب برای نماز مانعی وجود داره و اون رو از سر راه بردارید لاک رو پاک کنید دوباره بزنید
تامامDr Aryan 0 اره این میشه منتها یه حوصله ای میخواد که من ندارم نتیجن تا وقتی که مجبور نباشم نمیزنم مگر در شرایط خاص :|
-
بعضی وقت ها بزنید برای تغذیه و شادی روحتون
-
لاک زیاد برای پوست ضرر داره چون باعث میشه باکتری ها و قارچ ها راحت تر اونجا مستقر بشن
Dr Aryan 0 اره از نظر بهداشتیم زیاد بودنش رو ناخن خوب نیست
-
Dr Aryan 0 اره از نظر بهداشتیم زیاد بودنش رو ناخن خوب نیست
@f-seif-0
موفق باشید زیاد درگیر نکنید خودتونو درس واجب تره -
بعضی وقت ها بزنید برای تغذیه و شادی روحتون
Dr Aryan 0 مرسی ازت
-
Dr Aryan 0 مرسی ازت
@f-seif-0
-
@f-seif-0
بیشتر لاک محلول در آب هست
چون با استون پاک میشه و اونم محلول در آبه
شبیه شبیه را در خود حل میکندDr Aryan 0 در ایا لاک مانع ارتباط با خداست؟ گفته است:
@f-seif-0
شبیه شبیه را در خود حل میکندببخشید الان یه سوال شیمی پیش میاد
مگه استون هم محلول در آب هم در چربی نیست؟
(انگار یادمه اینطور خونده بودم) -
@آرمان-میرانی
بهتره به خودتون بگید که بیخودی به نظرات بقیه اظهار نظر نکنیDr Aryan 0 ارین قبول کن یک چیزی پروندی وسط . وقتی یک شعری میگی باید منتظر جوابش از هر طرفی باشی . کوتاه بیا
-
Dr Aryan 0 ینی میگی لاک بزنیم اب میرسه بهش؟ :|
@f-seif-0 نمیرسه . تجربی هستی برو ببین لاک از چی تشکیل شده بعد میفهمی اب ازش رد میشه یا ن .
-
Dr Aryan 0 لاک محلول در آبه؟؟؟؟
:|||||||||
مستر قوانین شیمی پاشید :|@f-seif-0 لاک محلول در آب هم داریم ولی از این شیمایی ها نیست سرچ کن لاک آسانشو ببین
ولی این لاک های معمول معلوم آب ازش رد نمیشه
حلال و حل شونده قاطی پاتی شد ، لاک در آب حل نمیشه ولی استون چرا، چون لاک چربیه اما استون خاصیت دوگانه داره -
@f-seif-0 لاک محلول در آب هم داریم ولی از این شیمایی ها نیست سرچ کن لاک آسانشو ببین
ولی این لاک های معمول معلوم آب ازش رد نمیشه
حلال و حل شونده قاطی پاتی شد ، لاک در آب حل نمیشه ولی استون چرا، چون لاک چربیه اما استون خاصیت دوگانه داره -
@f-seif-0 بازم استون توی اب حل بشه دیگه اب پاک نمیشه . شما وضو با اب کثیف یا گل الود میگیری ؟
-
@f-seif-0 بازم استون توی اب حل بشه دیگه اب پاک نمیشه . شما وضو با اب کثیف یا گل الود میگیری ؟
مجتبی ازاد کی گف استون بری زتو اب؟
-
Dr Aryan 0 در ایا لاک مانع ارتباط با خداست؟ گفته است:
@f-seif-0
شبیه شبیه را در خود حل میکندببخشید الان یه سوال شیمی پیش میاد
مگه استون هم محلول در آب هم در چربی نیست؟
(انگار یادمه اینطور خونده بودم)Sara_R
استون محلول در آبه نه چربی -
Dr Aryan 0 ارین قبول کن یک چیزی پروندی وسط . وقتی یک شعری میگی باید منتظر جوابش از هر طرفی باشی . کوتاه بیا
مجتبی ازاد
الان من شعر گفتم؟!!!!!!!!!
چرا طرف ناحقو میگیری -
Dr Aryan 0 ارین قبول کن یک چیزی پروندی وسط . وقتی یک شعری میگی باید منتظر جوابش از هر طرفی باشی . کوتاه بیا
مجتبی ازاد در ایا لاک مانع ارتباط با خداست؟ گفته است:
الان منم جواب تو رو بدم؟
شعر پروندی وسط -
Sara_R
استون محلول در آبه نه چربیDr Aryan 0 فک کنم یه خاصیت دوگانه داره
-
سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه..
یه مدته یه مسئله ای تو ذهن منه و هرازگاهی بهش فکر میکنم
خب این موضوع بیشتر به دخترا مربوط میشه ولی ممنونم میشم هرکسی نظرخودش رو بده
درمورد نماز خوندن و وضو گرفتن توی قران مستقیما ایه ای نیومده که بگه اگه لاک روی ناخن باشه وضو قبول نیست..
اما روایات زیاده در این مورد
من خودم چون نماز میخونم همیشه موقت لاک میزنم ولی خیلی خیلی لاک ژله دوست دارم ولی هیچوقت نزدم چونکه لاکش با استون پاک نمیشه و من نماز میخونم :|
ولی این سوال برام ایجاد شده
ایا واقعن این لاک میتونه مانع ارتباط من با قدرت جهان بشه؟
یعنی این لاک مانع نماز من میشه؟
اصلا چه منطقی پشت این هست...
لطفا به نظرات هم احترام بذارین و توهین هم نکنین
ممنونم
دانش-آموزان-آلاء بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-همخوانی بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 فارغ-التحصیلان-آلاء همیار ناظم تجربیا ریاضیا انسانیا دوازدهم یازدهم دهم
یعن@f-seif-0
سلام وقتتون بخیر
ببینید قرآن برای تربیت انسان نازل شده، و صرفا عرضه یک کتاب برای تربیت به تنهایی کافی نیست.
و خداوند در کنار قرآن یک مربی توانمند هم قرار داده که رسول خدا حضرت محمد صلی الله علیه وآله هستن.و ایشون بعداز دریافت آیات به تعلیم و تبیین معارف و نکات تفسیری می پرداختن.(تا اینجا توی کتاب دینی دبیرستان هم اشاره شده)
بعد اینجا ما توی رشته های علوم اسلامی با درس فقه یا همون احکام روبرو هستیم.
احکام همون چیزیه که میگه مثلا موقع نماز نباید مانعی برای رسیدن آب به جوارح باشد و......
حالا احکام از کجا استنباط میشن: قرآن_سنت(روایت،حدیث،سخن ائمه،قول پیامبر)و....
پس اینکه بگیم مستقیم توی قرآن اشاره نشده، درست نیست
چون احکام رو که بررسی کنیم، می رسیم به قرآن
و یه جمله هم هست که میگه(احکام چرایی ندارند) همونطوری دکتر میگه فلان قرص رو بخور و ما نمی پرسیم که خب چرا ،اینجاهم همونطوره(دراین مورد خودمم اطلاعاتم صرفا در همین حده و این رو از استادی براتون نقل کردم)
بعد برای لاک، شما می تونید روی ناخن پاهاتون بزنید،بجز انگشت بزرگه و ناخن های دست ها، این وضو رو باطل نمیکنه.