رقابتی
-
Romina 2006 اره 11 شروع شده شما چقدر امتحان داری!
البته قبلش سه تا امتحان نوبت رو دادیم@yasin-sheibak
فرجه زیاد داریمممممم
یعنی برا هر امتحان حتی انشا باید فرجه باشه -
@yasin-sheibak
فکرکنم وقت زیاد دادن بهشوننوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 بعید میدونم با ساعت مطالعه های دوستای رومینا فکر کنم وقت اضافه هم بیارن!!
Romina 2006 -
gomnam gharib 0 زیست خوندی شما؟؟
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
امروز اومدم خونه داستان داشتم نمیدونی که
یک ساعتم گریه کردم اخرشم خوابم برد الانم خونه مامانبزرگمم -
@yasin-sheibak
فرجه زیاد داریمممممم
یعنی برا هر امتحان حتی انشا باید فرجه باشهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 ما کلا روزا زوج امتحان داریم چه باحال
-
@yasin-sheibak
دستت دردنکنهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 فدات
-
gomnam gharib 0 فدات
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
فدای زنت -
gomnam gharib 0 بعید میدونم با ساعت مطالعه های دوستای رومینا فکر کنم وقت اضافه هم بیارن!!
Romina 2006@yasin-sheibak
اینا درسای دیگه رو می خونن
اصن به مدرسه کاری ندارن
چندتاشو حتی یازدهم رو هم خوندن تا الان:) -
@yasin-sheibak
امروز اومدم خونه داستان داشتم نمیدونی که
یک ساعتم گریه کردم اخرشم خوابم برد الانم خونه مامانبزرگممنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@yasin-sheibak
فدای زنتنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 ریحانه!!!!!!
-
@yasin-sheibak
اینا درسای دیگه رو می خونن
اصن به مدرسه کاری ندارن
چندتاشو حتی یازدهم رو هم خوندن تا الان:)نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 خداوکیلی خر خون هستن ما هنوز دهم رو موندیم توش
-
Romina 2006 خداوکیلی خر خون هستن ما هنوز دهم رو موندیم توش
@yasin-sheibak
دقیقا من نمی خوام خیلی خودمو خسته کنم از الان
مث اینا نیستمهمون دهم رو خوب بخونم بستمه
-
gomnam gharib 0 ریحانه!!!!!!
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
گیر دادم دیگه اونم ۱۳ پیچ -
@yasin-sheibak
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 افرین رو به رو بخونی ولی درست وقت برای همه چی هست که جمع کنی
-
@yasin-sheibak
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 الان اونی که 16 17 ساعت درس میخونه میدونی چه فشاری رو تحمل میکنه
-
@yasin-sheibak
گیر دادم دیگه اونم ۱۳ پیچنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgomnam gharib 0 از دست تو دختر
-
@yasin-sheibak
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 شنبه چه امتحانی داری؟
-
Romina 2006 الان اونی که 16 17 ساعت درس میخونه میدونی چه فشاری رو تحمل میکنه
@yasin-sheibak
خیلیییییی
واقعاا سخته
اصن زندگی می کنن :')؟ واقعا اخه همش درس که نمی شه -
@yasin-sheibak
خیلیییییی
واقعاا سخته
اصن زندگی می کنن :')؟ واقعا اخه همش درس که نمی شهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 من بازی نکنم شبا حالم بد میشه بهم میریزم
-
Romina 2006 شنبه چه امتحانی داری؟
@yasin-sheibak
وایییییییییی
این ۳ شب و باید بیدار بمونم
فیزیک دارممم
یعنی سخت ترین درسه به نظرم -
@yasin-sheibak
وایییییییییی
این ۳ شب و باید بیدار بمونم
فیزیک دارممم
یعنی سخت ترین درسه به نظرمنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 خوبه که!!