رقابتی
-
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 سلام ناظم خوبی خوشی؟
-
سوران عبدلی بلی
این پست پاک شده! -
کارت حل شد؟
سوران عبدلی -
maryam111 معنی میشه بکنی
-
@yasin-sheibak
۳ رو تا نصفه گزاشتننمی دونم گفتن بعد عید کلا تست کار می کنن
باید تا قبل عید کلا تموم شهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 تست کار میکنن چقدر خوبه!!
-
maryam111 معنی میشه بکنی
سوران عبدلی پیام غیرمرتبط با عنوان تاپیک
-
سوران عبدلی تبادل آیدی ممنوعه دوست عزیز
همینجا با هم درس بخونید و تو چالش های مطالعه شرکت کنید -
سلام دوستان خوب هستید
من امسال دهمم خیلی امسال برام مهمه و خیلی هم واقعا افت کردم دنبال کسی بودم که باهم رقابتی درس بخونیم که تا عید دهم رو تموم کنیمنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی
سلام لزوما نیاز نیست دهمتونو تا عید جمع کنین چون ممکن نیست اگرم باشه فقط ماست مالی کردنشه
اگر تشریحی ترم اولو جمع کردین تا عید تستاشو بزنین ولی اگه تشریحی رو جمع نکردین تا عید تشریحی ترم اولو ببندین توی عید تستاش بعد از عیدم ترم دوم تابستون هم تستاش.به نفعتونه اگر کمال گرایی دارین از امسال سعی کنین درستش کنین.
این صرفا نظر من بود به عنوان کسی که این سالو گذروندم -
maryam111 معنی میشه بکنی
سوران عبدلی
خب در مورد فیزیک حرف میزنیم درسیه دیگه -
Romina 2006 تست کار میکنن چقدر خوبه!!
@yasin-sheibak
اره
ولی فشار خیلی رومونه:)
یعنیییی خیلی سخته امتحانا -
سوران عبدلی
سلام لزوما نیاز نیست دهمتونو تا عید جمع کنین چون ممکن نیست اگرم باشه فقط ماست مالی کردنشه
اگر تشریحی ترم اولو جمع کردین تا عید تستاشو بزنین ولی اگه تشریحی رو جمع نکردین تا عید تشریحی ترم اولو ببندین توی عید تستاش بعد از عیدم ترم دوم تابستون هم تستاش.به نفعتونه اگر کمال گرایی دارین از امسال سعی کنین درستش کنین.
این صرفا نظر من بود به عنوان کسی که این سالو گذروندمMehrsa 14 مرسی
-
@yasin-sheibak
اره
یعنیییی خیلی سخته امتحانانوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 اوهومم...
-
سوران عبدلی تبادل آیدی ممنوعه دوست عزیز
همینجا با هم درس بخونید و تو چالش های مطالعه شرکت کنیدmaryam111 چشم
-
دوستان از امروز خودمون چهارتا اینجا رقابت کنیم دوس دارید؟
-
دوستان از امروز خودمون چهارتا اینجا رقابت کنیم دوس دارید؟
نوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی نه تاپیک مخصوص ساعت مطالعه گیر میدن!
-
سوران عبدلی نه تاپیک مخصوص ساعت مطالعه گیر میدن!
@yasin-sheibak
خب ادرسشو بده -
@yasin-sheibak
اره
یعنیییی خیلی سخته امتحانانوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRomina 2006 ساعت مطالعته بعد از امتحانات دیگه درسته؟!!
سوران عبدلی gomnam gharib 0 -
@yasin-sheibak
خب ادرسشو بدهنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهسوران عبدلی گزارش ساعت مطالعه دیه یکبار وارد کردی همون
-
Romina 2006 ساعت مطالعته بعد از امتحانات دیگه درسته؟!!
سوران عبدلی gomnam gharib 0@yasin-sheibak اره
-
Romina 2006 ساعت مطالعته بعد از امتحانات دیگه درسته؟!!
سوران عبدلی gomnam gharib 0دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@yasin-sheibak
از فردا