سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
شغل مورد علاقه؟
-
امیر وحدتی خود خودشه
-
عباس زنگارکی چی و انتخاب کردین؟
من پزشکی و دوست دارم ولی این و انتخاب کنم دارو میمونه تو دلم حسرت بین دوراهی گیر کردم -
@سمیه-صادقلو تحقیق که کردم و میکنم میگم اگه دارو و انتخاب کنم اخرش باید مشاوره دارویی بدم توی داروخانه به مردم و دارو بفروشم من دوست دارم مفید باشم و اگر بشه خودم توی ازمایشگاه کار کنم و دارو بسازم و توی کارهای تحقیقاتی شرکت کنم ولی انگار نمیشه پزشکیم که من واقعا از خون و زخم حالم بد میشه نمیتونم ببینم ولی دوسش دارم
-
Bahar Gh
سلام وقت شما بخیر
بببنید پزشکی که فقط خون نیست...
الان مثلا پزشک ارتوپد ، یا پزشک اطفال ، دندون پزشک...
اینا با خون سر و کار ندارن یا اگر دارن خییییلی کم
بعد اون خون هم برای هیچکسی اولش عادی نیست اهسته اهسته عادی میشه واسشون -
Bahar Gh
بعد شما اگر میخواین دارو بسازید خودتون و...
تو دانشگاه اگر جزء ۱۰ نفر اول باشید خودشون از شما میخوان اما خب بیوتکنولوژی و... ایناهم روی ساختن دارو ها و واکسن های جدید کار میکنن -
Bahar Gh
شما ببین کدوم حالتون رو خوب میکنه تو کدوم میتونید مفید تر باشین... -
-
Bahar Gh
الان به این فک نکنین، تایم انتخاب رشته نیست که فعلاً درس بخونین که رتبتون در حدی باشه بتونین بین اینا انتخاب کنین، تو تایم خودش بیشتر فرصت فک کردن دارین و تصمیم درستتری میگیرین، به نظرم همین که تلاش کنین رتبه خوب باشه تا شما رشتهها رو انتخاب کنین نه رشتهها شما رو خودش انگیزست... -
gomnam gharib 0 یعنی باید تخصص بیوتکنولوژی بگیری؟
-
Bahar Gh
شما الان به این چیزا فکرنکن
سعی کن همیشه بهترین خودت باشی نه اینکه تا یه حدی فقط تلاش کنی -
این پست پاک شده!
-
سیلام سیلام
خب منم رشته تجربیم و از راهنمایی خیلی به دبیری علاقه داشتم میخواستم برم انسانی که پدر اجازه ندادن و الان خوشحالم که نرفتم انسانی و میخوام به امید خدا یا دانشگاه فرهنگیان قبول بشم یا دانشگاه افسری
بازم تا ببینیم صلاح چیه
ارزوی موفقیت دارم براتون -
-
این پست پاک شده!
-
Bahar Gh ببین خلاصه کلام اینه که کنکور به قول اقای اسماعیلی یه قدرت خریده وقتی اونو داشته باشی به راحتی میتونی شغلتو انتخاب کنی خیلی از ندانستن های ما درباره علاقمون عدم فهم و درک و علم اون شغل هست که با یه تحقیق گسترده درست میشه
-
اصلنم داشتن هدف، محرکه ماندگاری برای ادامه مسیر نیست. کسی که پشت میمونه گاهی به جنون میرسه بعد چطور با فکر کردن به یه لباس کلی انگیزه بگیره؟ نه که مفید نباشه نه، ولی الزامی هم نیست
-
Mahdieh te دقیقا
جنونو خوب اومدی
حتی پرفشار ترین برهه زندگی ادم میتونه باشه ک واس من هست متاسفانه -
Bahar Gh
چه مقطعی هستی؟دوازدهمی؟
درسته که داشتن یک هدف خوبه و به ادم انگیزه لازمو میده ولی خب حتما نباید از الان بگی که من قراره چیکاره بشم تو باید هدفت داشتن رتبه خوب باشه مثلن بگو من میخام رتبه ام تو کنکور زیر ۵هزار بشه وقتی اعلام نتایج کنکور اومد اون موقع شرایطتو از همه لحاظ میسنجی؛ بعدش تصمیم گیری میکنی که آیا این شغل با روحیات من سازگاری داره یا نه طرف بوده که از دیدن جسد و کالبدشکافی حالش بد میشده!
شاید تو دوست داری دکتر بشی ولی خب موقعه اعلام نتایج کنکور رتبه لازمو کسب نکردی و ازطرفی شاید نتونی پشت کنکور بمونی و مثلن دانشگاه فرهنگیان رو انتخاب کنی
پس متوجه شدی چی میگم؟ تو فقط درستو بخون و به این شغل و اون شغل فکر نکن حتما باید تو شرایط انتخاب رشته قرار بگیری تا بتونی اون موقع تصمیم گیری کنی! -
این پست پاک شده!