Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. شغل مورد علاقه؟
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی
یه سوال ساده!
HakoH
سلام سلام تفاوت‌ اسید چرب و استر بلند زنجیر چیه 😭😭 همش قاطی میکنمشون @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
واکنش فلز با اسید
HakoH
چرا فلزات در واکنش با اسید از کمترین ظرفیت خودشون استفاده میکنن؟ @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا
شیمی
رنگ اهک
HakoH
های وقتی به دریاچه ها اسید اهک اضافه می‌کنن آهک صورتیه یا کرمی ؟تو هر کتاب یه رنگه @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی

شغل مورد علاقه؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
40 دیدگاه‌ها 14 کاربران 1.6k بازدیدها 12 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • امیر وحدتیا امیر وحدتی

Bahar Gh
    مگه پوریا مردوخی رو نمیگی؟!
    ایشون اول دندون خوند بعد وسطاش ول کرد و الان خودش به خودش میگه فارغ التحصیل دندان!!!
    نه بابا دیگه نمیشه که جفت اش رو داشت😐😂

Bahar GhB آفلاین
    Bahar GhB آفلاین
    Bahar Gh
    دانش آموزان آلاء
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

امیر وحدتی خود خودشه😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • L lO_Ol

Bahar Gh
      کنکور مجدد ندادن ایشون ترم دوازده انصراف دادن چون ترم آخر انصراف دادن فارغ‌التحصیل محسوب میشن

Bahar GhB آفلاین
      Bahar GhB آفلاین
      Bahar Gh
      دانش آموزان آلاء

@سمیه-صادقلو چرا حالا دندون و ول کرد اومد دارو واقعا اونم ترم اخر خب همون اول می‌رفت دارو دیگه😐

L 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • عباس زنگارکیع عباس زنگارکی

Bahar Gh سلام منم مثل شما بین سه تا رشته گیر کرده بودم و تمرکزم برای درس خوندن رو گرفته بود
        ولی اخرش اونی رو انتخاب کردم که با انتخابش حس میکنم اروم میشم و فک میکنم وقتی دارم کار میکنم در اصل کار نیست تفریحه

Bahar GhB آفلاین
        Bahar GhB آفلاین
        Bahar Gh
        دانش آموزان آلاء

عباس زنگارکی چی و انتخاب کردین؟
        من پزشکی و دوست دارم ولی این و انتخاب کنم دارو میمونه تو دلم حسرت بین دوراهی گیر کردم

gomnam gharib 0G عباس زنگارکیع 2 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • L lO_Ol

Bahar Gh
          خب الان بشین تحقیق کن فکراتو بکن
          ولی خب وقت میگیره ازت

Bahar GhB آفلاین
          Bahar GhB آفلاین
          Bahar Gh
          دانش آموزان آلاء

@سمیه-صادقلو تحقیق که کردم و میکنم میگم اگه دارو و انتخاب کنم اخرش باید مشاوره دارویی بدم توی داروخانه به مردم و دارو بفروشم من دوست دارم مفید باشم و اگر بشه خودم توی ازمایشگاه کار کنم و دارو بسازم و توی کارهای تحقیقاتی شرکت کنم ولی انگار نمیشه پزشکیم که من واقعا از خون و زخم حالم بد میشه نمیتونم ببینم ولی دوسش دارم

gomnam gharib 0G 2 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • Bahar GhB Bahar Gh

@سمیه-صادقلو تحقیق که کردم و میکنم میگم اگه دارو و انتخاب کنم اخرش باید مشاوره دارویی بدم توی داروخانه به مردم و دارو بفروشم من دوست دارم مفید باشم و اگر بشه خودم توی ازمایشگاه کار کنم و دارو بسازم و توی کارهای تحقیقاتی شرکت کنم ولی انگار نمیشه پزشکیم که من واقعا از خون و زخم حالم بد میشه نمیتونم ببینم ولی دوسش دارم

gomnam gharib 0G آفلاین
            gomnam gharib 0G آفلاین
            gomnam gharib 0
            دانش آموزان آلاء

Bahar Gh
            سلام وقت شما بخیر
            بببنید پزشکی که فقط خون نیست...
            الان مثلا پزشک ارتوپد ، یا پزشک اطفال ، دندون پزشک...
            اینا با خون سر و کار ندارن یا اگر دارن خییییلی کم
            بعد اون خون هم برای هیچکسی اولش عادی نیست اهسته اهسته عادی میشه واسشون

1 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • Bahar GhB Bahar Gh

gomnam gharib 0G آفلاین
              gomnam gharib 0G آفلاین
              gomnam gharib 0
              دانش آموزان آلاء

Bahar Gh
              بعد شما اگر میخواین دارو بسازید خودتون و...
              تو دانشگاه اگر جزء ۱۰ نفر اول باشید خودشون از شما میخوان اما خب بیوتکنولوژی و... ایناهم روی ساختن دارو ها و واکسن های جدید کار میکنن

Bahar GhB 1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • Bahar GhB Bahar Gh

من پزشکی و دوست دارم ولی این و انتخاب کنم دارو میمونه تو دلم حسرت بین دوراهی گیر کردم

gomnam gharib 0G آفلاین
                gomnam gharib 0G آفلاین
                gomnam gharib 0
                دانش آموزان آلاء

Bahar Gh
                شما ببین کدوم حالتون رو خوب میکنه تو کدوم میتونید مفید تر باشین...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                3
                • Bahar GhB Bahar Gh

@سمیه-صادقلو چرا حالا دندون و ول کرد اومد دارو واقعا اونم ترم اخر خب همون اول می‌رفت دارو دیگه😐

L آفلاین
                  L آفلاین
                  lO_Ol
                  دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء

Bahar Gh
                  چون علاقه نداشته از همون اول می‌خواسته تغییر رشته بده ولی چون تو کارنامه سبزش دارو نبوده نمیتونستم ترم دوازده مسئول دانشگاه عوض میشه و قبول می‌کنه تغییر رشته بده
                  اگه تو کارنامه سبزت باشه راحت میتونی تغییر رشته بدی بعدا

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • Bahar GhB Bahar Gh

عباس زنگارکیع آفلاین
                    عباس زنگارکیع آفلاین
                    عباس زنگارکی

Bahar Gh من بین فیزیک و کامپیوتر ، کامپیوتر رو انتخاب کردم با اینکه خیلی فیزیک رو دوس دارم ولی کامپیوتر یجورایی بیشتر جذبم کرد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • Bahar GhB Bahar Gh

سلام دوستای عزیزم من یه مشکلی دارم اونم اینه که نمیدونم چی می‌خوام و اصلا نمیدونم دوست دارم در اینده چه شغلی داشته باشم و باید چه رشته ای برم سردرگمم به خاطر همین هیچ انگیزه ایم ندارم هیچ چیزی ندارم که به خاطرش بخوام شب و روز تلاش کنم رشتم تجربیه از بچگی دوست داشتم دکتر بشم و عاشق دکتر بازی بودم همیشه تست شغل هالند هم دادم و برای همین رشته های پزشکی و دارو مناسب بودم بعدشم رشته های هنری که واقعا توی نقاشی و بازیگری استعداد دارم و عاشق هنرم اما هنر و میتونم در کنار درس هم یاد بگیرم کار به دانشگاه نداره از موقع دهم دوست داشتم دکتر شم اما الان هیچ حسی ندارم اصلا نمیدونم پزشکی و می‌خوام یا دارو دو شب میگم دارو یه شب دوباره نظرم عوض میشه میگم پزشکی دوباره شب های بعد همینجور واقعا نمیدونم چجوری یه هدف دقیقی مشخص کنم و شروع کنم واقعا تا هدفم مشخص نباشه نمیتونم شروع کنم به حرکت الانم بین پزشکی و دارو موندم هم به تحقیقات دارویی و کشف دارو علاقه دارم همم به کار بالین از طرفیم میگم مردم به پزشک بیشتر احترام میذارن تا داروساز من شغلی و می‌خوام که بتونم به دیگران کمک کنم و توی دنیا مفید باشم و اصلا هم پول و سختی دروس برام مهم نیست فقط واقعا موندم کدوم و انتخاب کنم انگاری به هردو علاقه دارم هردو رو می‌خوام نمیدونم چه کنم میشه هردو رو خوند؟شاید مسخره باشه ولی یه مشاور دیدم فارغ التحصیل دندانپزشکی و دانشجوی دارو بود چطور ممکنه؟😐
                      بچه-های-تجربی-کنکور-1401

Kalin NejatiK آفلاین
                      Kalin NejatiK آفلاین
                      Kalin Nejati

Bahar Gh
                      الان به این فک نکنین، تایم انتخاب رشته نیست که فعلاً درس بخونین که رتبتون در حدی باشه بتونین بین اینا انتخاب کنین، تو تایم خودش بیشتر فرصت فک کردن دارین و تصمیم درست‌تری می‌گیرین، به نظرم همین که تلاش کنین رتبه خوب باشه تا شما رشته‌ها رو انتخاب کنین نه رشته‌ها شما رو خودش انگیزست...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • gomnam gharib 0G gomnam gharib 0

Bahar Gh
                        بعد شما اگر میخواین دارو بسازید خودتون و...
                        تو دانشگاه اگر جزء ۱۰ نفر اول باشید خودشون از شما میخوان اما خب بیوتکنولوژی و... ایناهم روی ساختن دارو ها و واکسن های جدید کار میکنن

Bahar GhB آفلاین
                        Bahar GhB آفلاین
                        Bahar Gh
                        دانش آموزان آلاء

gomnam gharib 0 یعنی باید تخصص بیوتکنولوژی بگیری؟

gomnam gharib 0G 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • Bahar GhB Bahar Gh

gomnam gharib 0 یعنی باید تخصص بیوتکنولوژی بگیری؟

gomnam gharib 0G آفلاین
                          gomnam gharib 0G آفلاین
                          gomnam gharib 0
                          دانش آموزان آلاء

Bahar Gh
                          شما الان به این چیزا فکرنکن
                          سعی کن همیشه بهترین خودت باشی نه اینکه تا یه حدی فقط تلاش کنی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • Kalin NejatiK آفلاین
                            Kalin NejatiK آفلاین
                            Kalin Nejati
                            این پست پاک شده!
                            1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • Negin ShoghealiN آفلاین
                              Negin ShoghealiN آفلاین
                              Negin Shogheali
                              تجربی

سیلام سیلام
                              خب منم رشته تجربیم و از راهنمایی خیلی به دبیری علاقه داشتم میخواستم برم انسانی که پدر اجازه ندادن و الان خوشحالم که نرفتم انسانی و میخوام به امید خدا یا دانشگاه فرهنگیان قبول بشم یا دانشگاه افسری
                              بازم تا ببینیم صلاح چیه
                              ارزوی موفقیت دارم براتون

باشد که نباشیم و بسی قدر بدانند

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • monirsM monirs این موضوع را از مشاوره تحصیلی جا‌به‌جا کرد
                              • efi afeiE آفلاین
                                efi afeiE آفلاین
                                efi afei
                                دانش آموزان آلاء
                                این پست پاک شده!
                                1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • Bahar GhB Bahar Gh

سلام دوستای عزیزم من یه مشکلی دارم اونم اینه که نمیدونم چی می‌خوام و اصلا نمیدونم دوست دارم در اینده چه شغلی داشته باشم و باید چه رشته ای برم سردرگمم به خاطر همین هیچ انگیزه ایم ندارم هیچ چیزی ندارم که به خاطرش بخوام شب و روز تلاش کنم رشتم تجربیه از بچگی دوست داشتم دکتر بشم و عاشق دکتر بازی بودم همیشه تست شغل هالند هم دادم و برای همین رشته های پزشکی و دارو مناسب بودم بعدشم رشته های هنری که واقعا توی نقاشی و بازیگری استعداد دارم و عاشق هنرم اما هنر و میتونم در کنار درس هم یاد بگیرم کار به دانشگاه نداره از موقع دهم دوست داشتم دکتر شم اما الان هیچ حسی ندارم اصلا نمیدونم پزشکی و می‌خوام یا دارو دو شب میگم دارو یه شب دوباره نظرم عوض میشه میگم پزشکی دوباره شب های بعد همینجور واقعا نمیدونم چجوری یه هدف دقیقی مشخص کنم و شروع کنم واقعا تا هدفم مشخص نباشه نمیتونم شروع کنم به حرکت الانم بین پزشکی و دارو موندم هم به تحقیقات دارویی و کشف دارو علاقه دارم همم به کار بالین از طرفیم میگم مردم به پزشک بیشتر احترام میذارن تا داروساز من شغلی و می‌خوام که بتونم به دیگران کمک کنم و توی دنیا مفید باشم و اصلا هم پول و سختی دروس برام مهم نیست فقط واقعا موندم کدوم و انتخاب کنم انگاری به هردو علاقه دارم هردو رو می‌خوام نمیدونم چه کنم میشه هردو رو خوند؟شاید مسخره باشه ولی یه مشاور دیدم فارغ التحصیل دندانپزشکی و دانشجوی دارو بود چطور ممکنه؟😐
                                  بچه-های-تجربی-کنکور-1401

Alireza MousaviA آفلاین
                                  Alireza MousaviA آفلاین
                                  Alireza Mousavi
                                  تجربی

Bahar Gh ببین خلاصه کلام اینه که کنکور به قول اقای اسماعیلی یه قدرت خریده وقتی اونو داشته باشی به راحتی میتونی شغلتو انتخاب کنی خیلی از ندانستن های ما درباره علاقمون عدم فهم و درک و علم اون شغل هست که با یه تحقیق گسترده درست میشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • Mahdieh teM آفلاین
                                    Mahdieh teM آفلاین
                                    Mahdieh te
                                    دانش آموزان آلاء

اصلنم داشتن هدف، محرکه ماندگاری برای ادامه مسیر نیست. کسی که پشت میمونه گاهی به جنون میرسه بعد چطور با فکر کردن به یه لباس کلی انگیزه بگیره؟ نه که مفید نباشه نه، ولی الزامی هم نیست

Alireza MousaviA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • Mahdieh teM Mahdieh te

اصلنم داشتن هدف، محرکه ماندگاری برای ادامه مسیر نیست. کسی که پشت میمونه گاهی به جنون میرسه بعد چطور با فکر کردن به یه لباس کلی انگیزه بگیره؟ نه که مفید نباشه نه، ولی الزامی هم نیست

Alireza MousaviA آفلاین
                                      Alireza MousaviA آفلاین
                                      Alireza Mousavi
                                      تجربی

Mahdieh te دقیقا
                                      جنونو خوب اومدی
                                      حتی پرفشار ترین برهه زندگی ادم میتونه باشه ک واس من هست متاسفانه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • Bahar GhB Bahar Gh

بچه-های-تجربی-کنکور-1401

ن آفلاین
                                        ن آفلاین
                                        نسترن

Bahar Gh
                                        چه مقطعی هستی؟دوازدهمی؟
                                        درسته که داشتن یک هدف خوبه و به ادم انگیزه لازمو میده ولی خب حتما نباید از الان بگی که من قراره چیکاره بشم تو باید هدفت داشتن رتبه خوب باشه مثلن بگو من میخام رتبه ام تو کنکور زیر ۵هزار بشه وقتی اعلام نتایج کنکور اومد اون موقع شرایطتو از همه لحاظ میسنجی؛ بعدش تصمیم گیری میکنی که آیا این شغل با روحیات من سازگاری داره یا نه طرف بوده که از دیدن جسد و کالبدشکافی حالش بد میشده!
                                        شاید تو دوست داری دکتر بشی ولی خب موقعه اعلام نتایج کنکور رتبه لازمو کسب نکردی و ازطرفی شاید نتونی پشت کنکور بمونی و مثلن دانشگاه فرهنگیان رو انتخاب کنی
                                        پس متوجه شدی چی میگم؟ تو فقط درستو بخون و به این شغل و اون شغل فکر نکن حتما باید تو شرایط انتخاب رشته قرار بگیری تا بتونی اون موقع تصمیم گیری کنی!

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • efi afeiE آفلاین
                                          efi afeiE آفلاین
                                          efi afei
                                          دانش آموزان آلاء
                                          این پست پاک شده!
                                          1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه