️رصدخانه آلا
️
-
@n-n-good نظر من بر این هست که قطعا وجود داره . و باید ببینیم اون سیاره نسبت به زمین در چه فاصله ایی از مرکز عالم قرار داره اگر از زمین نزدیک تر بود میشه گفت معنای پیشرفته تر بودن از ما رو میدن چون قدیمی تر هستن و اما دور تر بود میشه گفته هنوز به تکامل نرسیدن . این نظر من هست و میشه هم نقضش کرد ولی خب در حد نظره
مجتبی ازاد
بنظر منم وجود داره حتی ممکنه توی سیاره های نزدیک ما باشه اما الزاما ساختار بدنیشون مثل ما نباشه مثلا بتونن دمای بالاتر یا پایینتری رو تحمل کنن یا بجای آب ماده دیگه ای حیات بخششون باشه و...
شایدم توی کهکشانای دیگه توی کمربندهای حیاتشون کسایی درست شبیه ما باشن -
مجتبی ازاد
بنظر منم وجود داره حتی ممکنه توی سیاره های نزدیک ما باشه اما الزاما ساختار بدنیشون مثل ما نباشه مثلا بتونن دمای بالاتر یا پایینتری رو تحمل کنن یا بجای آب ماده دیگه ای حیات بخششون باشه و...
شایدم توی کهکشانای دیگه توی کمربندهای حیاتشون کسایی درست شبیه ما باشن@n-n-good میدونی من نظرم اینه عالم ک بعد بعد هست توی هر بعدش یک قوانین مشخص وجود داره . برای همین میگم توی بعد ما ک مولکول ها و عنصر ها همه با یک خاصیت ثابتی در دنیا پخش شدن پس اب و تمام قوانین حاکم بر ریاضیات یا فیزیک در بعد ما یکسان هست حالا ابعاد دیگه قطعا فرق میکنه . نمونش هم بعد جن ها ک سرزمینی سوزان هست . و توانایی و شکلشون با انسان قابل مقایسه نیست
-
@n-n-good میدونی من نظرم اینه عالم ک بعد بعد هست توی هر بعدش یک قوانین مشخص وجود داره . برای همین میگم توی بعد ما ک مولکول ها و عنصر ها همه با یک خاصیت ثابتی در دنیا پخش شدن پس اب و تمام قوانین حاکم بر ریاضیات یا فیزیک در بعد ما یکسان هست حالا ابعاد دیگه قطعا فرق میکنه . نمونش هم بعد جن ها ک سرزمینی سوزان هست . و توانایی و شکلشون با انسان قابل مقایسه نیست
مجتبی ازاد اره منطقیه
-
نمیدونم تا چه حد ایده جهان های موازی ممکنه وجود داشته باشه اما واقعا اونم جذابه
-
آیات متعددیم توی قران وجود داره که بعضی مفسرین گفتن این آیات ممکنه به جهان های موازی اشاره کنه
-
@n-n-good ببین حالا جدای از اینا برای منی ک با چشم خودم جن دیدم اثبات شده . و به نظرم کسایی میتونن بین ابعاد حرکت کنن که انرژی درونی بالایی دارن . شما وقتی یک گرگ جلوت هست میترسی چون میدونی این گرگ سلاح بیشتری برای گشتن تو نسبت به تو داره ولی وقت جلوی یک موجود سفیدی که شبیه انسان هست و دست و پاهاش درازن ( مثل میمون های نعره زن تو امریکای جنوبی ) و سلاح های همراهش به اندازه تو هست و میترسی این خودش یقینا اثبات کننده این هست که انرژی درونی اون موجود بالا تر از تو هست و فرار میکنی . خوندیم و دیدیم کسایی بودن در تاریخ و حال که دارای خدمت کار بودن و قطعا هم در ابعاد دیگه انسان های هستن که به بردگی برده شدن . ولی خب برای فضا هم فکر کنم اثبات شده ابعادی دیگری ممکن هست وجود داشته باشن
-
آیات متعددیم توی قران وجود داره که بعضی مفسرین گفتن این آیات ممکنه به جهان های موازی اشاره کنه
@n-n-good ایات الله بهجت که مطالعه ای درموردشون داشتم جزوه معدود افرادی بود که میتونست به ابعاد بره و دارای خدمت کار بود . توی هند هم جالبه بدونید قسمتی که فارسی زبان هستن بینشون اجنه جزوه مردمشون حساب میشه و این مرتاز هاشون هم نسبت به بقیه یک سر گردن بالاتر هستن . چین هم بعضی معابدش . به نظرم مثل دو تا مجموعه هستن دنیا ها که یک قسمتشون مشترک هست با هم . بخاطر همین در تمام ادیان دنیا به عبادت پرداخته شده و نوشتن با خلوت گرفتن از ادمیان به ااسمان ها عروج میکنی . بدون شک توی همه ادیان این جمله هست . و امید وارم روزی علم انقدر پیشرفت کنه بتونه حداقل شکل اون ابعاد رو نشون بد
-
ایشالا عید همین جمع بریم مشتری
سیزده به در رو هم تو مریخ میگذرونیم
عزیزان پتو و لباس کلفت بردارید چون مشتری هواش سرده -
عزیزان پتو و لباس کلفت بردارید چون مشتری هواش سردهDr Aryan 0
دهنت ارین
-
@n-n-good ایات الله بهجت که مطالعه ای درموردشون داشتم جزوه معدود افرادی بود که میتونست به ابعاد بره و دارای خدمت کار بود . توی هند هم جالبه بدونید قسمتی که فارسی زبان هستن بینشون اجنه جزوه مردمشون حساب میشه و این مرتاز هاشون هم نسبت به بقیه یک سر گردن بالاتر هستن . چین هم بعضی معابدش . به نظرم مثل دو تا مجموعه هستن دنیا ها که یک قسمتشون مشترک هست با هم . بخاطر همین در تمام ادیان دنیا به عبادت پرداخته شده و نوشتن با خلوت گرفتن از ادمیان به ااسمان ها عروج میکنی . بدون شک توی همه ادیان این جمله هست . و امید وارم روزی علم انقدر پیشرفت کنه بتونه حداقل شکل اون ابعاد رو نشون بد
مجتبی ازاد اره منم یچیزایی شنیدم
-
عزیزان پتو و لباس کلفت بردارید چون مشتری هواش سردهDr Aryan 0
در ارتباط با سفر به مشتری:
محاسبات ستاره شناسان نشان میدهد شرایط جوی و اقلیمی در مشتری و زحل، دو سیاره منظومه شمسی، به گونهای است که باران الماس در این دو سیاره میبارد و ممکن است در آنها اقیانوسهایی از الماس وجود داشته باشد. -
تعریف درست جهانهای موازی در مکانیک کوانتومی به صورت «جهانهایی است که از یکدیگر تنها توسط یک رویداد کوانتومی جدا میشوند». در واقع به زبان سادهتر میتوان گفت که ایدهٔ جهانهای موازی میگوید که هنگامی که ما کاری را در این جهان انجام میدهیم فردی در جهانی دیگر نیز دقیقاً همین کار را انجام میدهد و آن فرد؛ فردی کاملاً مشابه ماست که در سیارهٔ کاملاً مشابه با زمین و در منظومه ای کاملاً شبیه به منظومه شمسی و کهکشانی کاملاً مشابه با کهکشان راه شیری زندگی میکند اما ممکن است گاهی او کارهایی انجام دهد که ما ان کار هارا انجام نمیدهیم. برای مثال ممکن است هماکنون که شما در حال خواندن این مقاله هستید آن فرد نیز در همین حال باشد اما شما به خواندن این مقاله ادامه میدهید در حالی که او از خواندن ادامه این مقاله سر باز بزند.
-
دو کهکشان در یک قاب
-
محمد فواد
راستش نه زیاد!
من صرفا یه علاقمند تو این حوزم و خودمو در جایگاهی نمیبینم که تخصصی جواب بدم
ولی خب میتونید سوالاتونو بپرسید اگه از دوستان یا خود من میدونستیم جواب میدیم یا حتی باهم تحقیق میکنیم دربارش -
محمد فواد
راستش نه زیاد!
من صرفا یه علاقمند تو این حوزم و خودمو در جایگاهی نمیبینم که تخصصی جواب بدم
ولی خب میتونید سوالاتونو بپرسید اگه از دوستان یا خود من میدونستیم جواب میدیم یا حتی باهم تحقیق میکنیم دربارش -
اگر از همین امروز شروع به شمارش ستاره های کهکشان راه شیری کنید بیش از۶۰۰۰ سال طول میکشد تا موفق به شمارش همه آنها شوید! حال تصور کنید که ۲۰۰ میلیارد کهکشان شناخته شده در جهان وجود دارد، ماکجاییم.
#تایید_نشده