چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
-
-
سلام
-
mahdieh salarieh
-
mahdieh salarieh@
-
mahdieh salarieh@
-
-
-
دینی یازدهم 1 درس+40 تس
اقتصاد بخش 1 مرور و 40 تست
زبان تست 1 درس 30 تا تست
جامعه شناسی دو درس مطالعه
منطق درس اول مطالعه +30 تست
عربی درس اول دهم +30 تست -
سلام
-
سلام سلااام
صبحتون بخیر
نبینم انرژیا افتاده باشه هااا🤨
کجایید؟ چه خبرا؟
در جریانید که چند روزه ۲۱ روزمون تموم شده؟😄
نظرتون چی بود راجع به چالش؟ کمک کننده بود؟ دوست داشتین؟ ادامه بدیم؟ ادامه ندیم؟... -
سلام سلااام
صبحتون بخیر
کجایید؟ چه خبرا؟
نظرتون چی بود راجع به چالش؟ کمک کننده بود؟ دوست داشتین؟ ادامه بدیم؟ ادامه ندیم؟...maryam111 در چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 گفته است:
سلام سلااام
صبحتون بخیر
کجایید؟ چه خبرا؟
نظرتون چی بود راجع به چالش؟ کمک کننده بود؟ دوست داشتین؟ ادامه بدیم؟ ادامه ندیم؟...ادامه بدیم
-
سلام برنامه امروز
منطق 1 درس
اقتصاد یک فصل
جامعه شناسی یک درس
زبان گرامر یک درس
دینی سه درس
ریاضی یک مبحث
عربی مرور 3 درس -
maryam111 در چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 گفته است:
سلام سلااام
صبحتون بخیر
کجایید؟ چه خبرا؟
نظرتون چی بود راجع به چالش؟ کمک کننده بود؟ دوست داشتین؟ ادامه بدیم؟ ادامه ندیم؟...ادامه بدیم
Tahmineh Bahadoran سلام من نمیفهم چجوری گزارش میدن اینجا! و گزارشا رو چجوری من ببینم رقابت درک کنم
-
Tahmineh Bahadoran سلام من نمیفهم چجوری گزارش میدن اینجا! و گزارشا رو چجوری من ببینم رقابت درک کنم
Ava Parsa
سلام
اگه منظورتون رقابت ساعت مطاعست
وارد تاپیک زیر بشید
https://forum.alaatv.com/topic/35952/گزارش-ساعت-مطالعه-برای-کنکوری-ها-تمامی-رشته-ها?page=1
وقتی اعلام کردید ، فرداش در این تاپیک از بیشترین به کمترین ساعت مطالعه و تست مرتب میکنن
https://forum.alaatv.com/topic/42134/چالش21روزه-ساعت-مطالعه/3 -
چند روزه نیستید کجایید؟(_:
Asal M 2 bahar mohammadi 0 @F-Seif-0 @zahra-zahraii Mohammad Gh 1 Hlmi Eyt Marzieh Abouei -
Asal M 2 bahar mohammadi 0 @F-Seif-0 @zahra-zahraii Mohammad Gh 1 Hlmi Eyt Marzieh Aboueimaryam111 سلام من از امشب دوباره مینویسم
-
Asal M 2 bahar mohammadi 0 @F-Seif-0 @zahra-zahraii Mohammad Gh 1 Hlmi Eyt Marzieh Aboueimaryam111 من مدرسمو کردن تا ۱ دوروزشم تا دونیم بدون هیچ روز تعطیلی💔وقت نکردم بیام اینجا بزارم ولی مینوشتم واس خودم