امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
برنامه فرسنگ شش
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
مگه بودجه بندی قلم چی برای آزمون هشت بهمن کل پایهی دهم نیست؟پس چرا توی برنامهی راه ابریشم این فرسنگش فقط فصل یک شیمی دهم رو گذاشتن؟تازه هنوز باقی دروس رو نگاه نکردم که چطوریه لطفاً بهم کمک کنین ببینم چه خاکی تو سرم بریزم -
سلام پیشنهادم اینه که خودت برنامه بریزی
-
دیروز بعد اینکه برنامه این آزمون قلمچی الا رو پرینت گرفتم به این نتیجه رسیدم که باید با برنامه خودم برم جلو :|
-
Shadab Rad دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to mohammadhosein Bahadori on آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhosein Bahadori مرسی ولی من برنامه ریزی اصلا بلد نیستم واقعیتش
-
امیرحسین حاجی پور شما خودت برنامه داری من چه کنم که هیچی به هیچی برنامه ریزی هم نمیتونم کنم اصلا
-
Shadab Rad منظورم از برنامه خودم همینقدر ساده هست :
شنبه که دیروز بود : فیزیک، ریاضی، آخر شب یه عمومی
امروز : ریاضی، شیمی یه عمومی
فردا هم به همین روال
چیز عجیب غریبی نیست -
سلام.دیگه حداقل از دو فرسنگ پیش باید متوجه شده باشید که،باید کلا خودتون برنامه بریزید.طبیعتا برنامه راه ابریشم یک هدف و مهندسی مخصوص خودش داره که در اخر سر همه درسا جم بشن. اما چون ما نمی دونیم چی هست، وقتی عقب میفتیم نمیتونیم اولویت هارو تشخیص بدیم(که ای کاش توضیحاتی با حزئیات میدادن که ما بفهمیم چی به چی هست)
-
امیرحسین حاجی پور چطور با این برنامه هم درسای مدرسه رو پیش ببرم هم دروس دهم رو کامل ببندم
-
Hoosein Havaeji من واقعا نمیتونم بفهمم چطوری پیش میره برنامه
-
Hoosein Havaeji دانش آموزان آلاءreplied to Shadab Rad on آخرین ویرایش توسط Hoosein Havaeji انجام شده
Shadab Rad طبیعیه،منم متوجه نشدم،ولی پیشنهاد میکنم از مجموعه مشاوره نظام قدیم روش برنامه ریزیXرو که اقای امینی راد گفتن ببینید.دوره (مشاوره من کنکوری) هم که برا نظام جدیده و تازه ضبط شده خوبه.
-
Hoosein Havaeji اوکی مرسی