برنامه فرسنگ شش
-
سلام بچه ها روزتون بخیر
مگه بودجه بندی قلم چی برای آزمون هشت بهمن کل پایهی دهم نیست؟پس چرا توی برنامهی راه ابریشم این فرسنگش فقط فصل یک شیمی دهم رو گذاشتن؟تازه هنوز باقی دروس رو نگاه نکردم که چطوریه لطفاً بهم کمک کنین ببینم چه خاکی تو سرم بریزم -
Shadab Rad دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Hoosein Havaeji on ۲۶ دی ۱۴۰۰، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hoosein Havaeji اوکی مرسی
-
Hoosein Havaeji دانش آموزان آلاءreplied to Shadab Rad on ۲۶ دی ۱۴۰۰، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط Hoosein Havaeji انجام شده
Shadab Rad طبیعیه،منم متوجه نشدم،ولی پیشنهاد میکنم از مجموعه مشاوره نظام قدیم روش برنامه ریزیXرو که اقای امینی راد گفتن ببینید.دوره (مشاوره من کنکوری) هم که برا نظام جدیده و تازه ضبط شده خوبه.
-
Shadab Rad دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to Hoosein Havaeji on ۲۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hoosein Havaeji من واقعا نمیتونم بفهمم چطوری پیش میره برنامه
-
Shadab Rad دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to امیرحسین حاجی پور on ۲۶ دی ۱۴۰۰، ۱۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرحسین حاجی پور چطور با این برنامه هم درسای مدرسه رو پیش ببرم هم دروس دهم رو کامل ببندم
-
سلام.دیگه حداقل از دو فرسنگ پیش باید متوجه شده باشید که،باید کلا خودتون برنامه بریزید.طبیعتا برنامه راه ابریشم یک هدف و مهندسی مخصوص خودش داره که در اخر سر همه درسا جم بشن. اما چون ما نمی دونیم چی هست، وقتی عقب میفتیم نمیتونیم اولویت هارو تشخیص بدیم(که ای کاش توضیحاتی با حزئیات میدادن که ما بفهمیم چی به چی هست)
-
Shadab Rad منظورم از برنامه خودم همینقدر ساده هست :
شنبه که دیروز بود : فیزیک، ریاضی، آخر شب یه عمومی
امروز : ریاضی، شیمی یه عمومی
فردا هم به همین روال
چیز عجیب غریبی نیست -
Shadab Rad دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to امیرحسین حاجی پور on ۲۶ دی ۱۴۰۰، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امیرحسین حاجی پور شما خودت برنامه داری من چه کنم که هیچی به هیچی برنامه ریزی هم نمیتونم کنم اصلا
-
Shadab Rad دانش آموزان آلاء دوازدهمreplied to mohammadhosein Bahadori on ۲۶ دی ۱۴۰۰، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhosein Bahadori مرسی ولی من برنامه ریزی اصلا بلد نیستم واقعیتش
-
دیروز بعد اینکه برنامه این آزمون قلمچی الا رو پرینت گرفتم به این نتیجه رسیدم که باید با برنامه خودم برم جلو :|
-
سلام پیشنهادم اینه که خودت برنامه بریزی
پست 9 از 11